... Wat jij niet ziet - een podcast voor dappere kinderen

... Wat jij niet ziet - een podcast voor dappere kinderen

Kinderen & Familie  |  6 afleveringen

Op een ochtend wordt Minne wakker. Alles is net iets anders dan normaal: ouders smoezen in de keuken, de televisie mag niet meer aan en er is niemand op het pleintje. De ouders van Yous, Minne’s buurjongen en beste vriend, hebben zelfs rode vlekken in hun nek. Samen gaan ze op onderzoek uit. Wat is er aan de hand? Een 8+ podcast van Het Collectief Vier in samenwerking met Muziektheater De Plaats over angst en dapper zijn.

Verras mij  


Bonus - Ik ben niet bang

Luister  

... Wat jij niet ziet - een podcast voor dappere kinderen  /  07-05-2020

Door Luuk van Rosmalen 


Aflevering 5 - De onzichtbare vijand

Luister  

... Wat jij niet ziet - een podcast voor dappere kinderen  /  05-05-2020

Minne zit binnen. De deuren zijn gesloten en de ramen zijn dicht. De brief ligt nog steeds op het bureau. Onderaan de trap schreeuwen de ouders naar elkaar. Minne heeft de moed bijna opgegeven. Is de vijand wel een iemand? Of is het meer een iets?


Aflevering 4 - De wereld is gesloten

Luister  

... Wat jij niet ziet - een podcast voor dappere kinderen  /  04-05-2020

Van de ouders mag Minne vanaf nu niet meer naar buiten. De deuren gaan op slot en de ramen moeten dicht. Hoe kunnen Yous en Minne nu de vijand stoppen? En is de vijand wel wie ze denken dat hij is?


Aflevering 3 - Een straatavontuur

Luister  

... Wat jij niet ziet - een podcast voor dappere kinderen  /  03-05-2020

Minne en Yous gaan op zoek naar de vijand. Wie is het die de straat zo in zijn greep houdt? Weet de operazangeres hier meer over? Of de vrouw met de honderd katten? Kan Dylan ze misschien helpen?


Aflevering 2 - Het pact

Luister  

... Wat jij niet ziet - een podcast voor dappere kinderen  /  02-05-2020

Minne zoekt het internet af naar antwoorden. Wat betekenen die rode vlekken? Waarom is het pleintje leeg? Waarom mogen ze niet naar school? En waarom doen alle ouders zo raar? Ook de ouders willen nergens antwoord op geven. Door wie doet iedereen zo anders? Kunnen Minne en Yous ervoor zorgen dat zij...


Aflevering 1 - Smoezen in de keuken

Luister  

... Wat jij niet ziet - een podcast voor dappere kinderen  /  30-04-2020

Minne wordt wakker in een wereld die er net iets anders uitziet dan normaal: ouders die smoezen in de keuken, een moeder die maar niet kan stoppen met schoonmaken en een bijna leeg pleintje. De ouders van Yous doen ook al zo raar. Wat is er aan de hand?