22 Minuten Stomme Vragen!

22 Minuten Stomme Vragen!

Nieuws & Politiek  |  48 afleveringen

Omdat je dacht dat je al alles wist over alles en iedereen, stellen Kawtar & Keyaert 22 minuten lang Stomme Vragen. Over serieuze en minder serieuze onderwerpen en mensen.

Verras mij  


Average Rob

Luister  

22 Minuten Stomme Vragen!  /  27-01-2023

Hoeveel verdient Average Rob met zijn YouTubekanaal? Drinkt hij echt elke vrijdag als hij stopt met working? Heeft zijn snor een naam? En wil hij ooit kinderen? Kawtar & Keyaert stellen 22 Minuten Stomme Vragen aan Average Rob.


Sarah Mouhamou

Luister  

22 Minuten Stomme Vragen!  /  20-01-2023

Hoelang wil Sarah Mouhamou nog Ketnetwrapper blijven? Wanneer heeft ze voor het laatst gevloekt? Hoe is het als alleenstaande mama? En wie zou in haar DM’s mogen sliden? Kawtar & Keyaert stellen 22 Minuten Stomme Vragen over Sarah Mouhamou.


James Cooke

Luister  

22 Minuten Stomme Vragen!  /  13-01-2023

Wie is het favoriete K3’tje van James Cooke? Wat is het grootste misverstand over hem? Kan hij goed liegen? En wie betaalt de rekening als hij samen met Gert Verhulst op restaurant gaat? Kawtar & Keyaert stellen 22 Minuten Stomme Vragen over James Cooke.


Kamal Kharmach

Luister  

22 Minuten Stomme Vragen!  /  23-12-2022

Heeft Kamal Kharmach een favoriet kind? Moeten we met alles kunnen lachen? Wat is het probleem met quinoa? En doet Kamal sommige programma’s puur voor het geld? Kawtar & Keyaert stellen 22 Minuten Stomme Vragen over Kamal Kharmach.


Sergio

Luister  

22 Minuten Stomme Vragen!  /  16-12-2022

Hoeveel verdient Sergio voor een optreden? Wat is de grootste roddel over zijn vriend Sam Gooris? Is er iets waar Sergio echt spijt van heeft? En wat is de gekste plek waar hij al een handtekening heeft gezet? Kawtar & Keyaert stellen 22 Minuten Stomme Vragen over Sergio!


Fien Germijns

Luister  

22 Minuten Stomme Vragen!  /  09-12-2022

Hoeveel staat er op de bankrekening van Fien Germijns? Wat is haar favoriete radiozender? En waarvan wordt ze écht heel kwaad? Kawtar & Keyaert stellen 22 Minuten Stomme Vragen aan Fien Germijns.


Lynn Van den Broeck

Luister  

22 Minuten Stomme Vragen!  /  02-12-2022

Wanneer stopt Lynn Van den Broeck bij ‘Thuis’? Heeft ze altijd al actrice willen zijn? Noemt zij Mathias Vergels soms Lowieke? En is ze vaak jaloers? Kawtar & Keyaert stellen 22 Minuten Stomme Vragen over Lynn Van den Broeck!


Gloria Monserez

Luister  

22 Minuten Stomme Vragen!  /  25-11-2022

Waarom is Gloria Monserez niet meer actief op social media? Hoe lang wil ze nog Ketnetwrapper blijven? Welk scheldwoord gebruikt ze het meest? En hoe is het om te presenteren met Aaron Blommaert naast haar zij? Kawtar & Keyaert stellen 22 Minuten Stomme Vragen over Gloria Monserez!


Siska Schoeters

Luister  

22 Minuten Stomme Vragen!  /  18-11-2022

Wat is de gekste roddel die over Siska Schoeters wordt verteld? Is Siska sportief? Van welke soort mensen houdt ze en van welke net niet? En wat drinkt Siska graag? Kawtar & Keyaert stellen 22 Minuten Stomme Vragen over Siska Schoeters aan Siska zelf!


Pommelien Thijs

Luister  

22 Minuten Stomme Vragen!  /  11-11-2022

Komt er ooit een einde aan #LikeMe? Hoe gaat het nieuwe album van Pommelien Thijs klinken? Hoe is het met haar liefdesleven gesteld? Mogen we een samenwerking met MEAU verwachten? En houdt ze eigenlijk van honing? Kawtar & Keyaert stellen 22 Minuten Stomme Vragen over Pommelien Thijs aan Pommelien z...


Laura Tesoro

Luister  

22 Minuten Stomme Vragen!  /  04-11-2022

Hoe hebben Laura en haar lief Jordan elkaar leren kennen? Wie wint er dit jaar The Voice? Waar is Laura Tesoro bang van? Wil ze kinderen? Kawtar & Keyaert stellen 22 Minuten Stomme Vragen over Laura Tesoro aan Laura zelf!


22 Minuten Stomme Vragen!  /  28-10-2022

Wat zijn de hoogtepunten van hun K3-carrière tot nu toe? Wie van hen kan het beste zingen? Waar kunnen ze boos om worden? Hoe heetten hun eerste liefjes? En wat willen ze doen na K3? Kawtar & Keyaert stellen 22 Minuten Stomme Vragen over K3 aan K3!


Bazart

Luister  

22 Minuten Stomme Vragen!  /  21-10-2022

Waarom lachen de jongens van Bazart nooit op foto’s? Wat bestellen ze in het frietkot? Mogen we ze binnenkort op het Eurovisiesongfestival verwachten? Wat staat er op hun rider? En welk lied is Oliver echt beu gespeeld? Kawtar & Keyaert stellen 22 Minuten Stomme Vragen over Bazart aan Bazart!


Bob van Down The Road

Luister  

22 Minuten Stomme Vragen!  /  14-10-2022

Wat vond Bob het leukste aan zijn Down The Road avontuur? Wil hij nog aan andere tv-programma's meedoen? Heeft Bob een geheim talent? Wat zou hij doen met 10 miljoen? Hoe ziet zijn ideale date eruit? En wat vindt hij zelf het moeilijkste aan het Downsyndroom hebben? Kawtar & Keyaert stellen 22 Minut...


Adil & Bilall

Luister  

22 Minuten Stomme Vragen!  /  07-10-2022

Hoe leerden regisseurs Adil & Bilall elkaar kennen? Welke film willen ze écht nog maken? Stonden ze ooit zelf voor de camera? Staat 'Batgirl' stiekem op hun laptop? En zijn ze soms nog starstruck? Kawtar & Keyaert stellen 22 Minuten Stomme Vragen over Adil en Bilall aan Adil en Bilall zelf!


Julie Van den Steen

Luister  

22 Minuten Stomme Vragen!  /  30-09-2022

Waarom kan Julie Van den Steen niet meer fluiten? Waar geeft ze haar geld aan uit? Is ze bezig met wat mensen van haar denken? En slaapt ze nog met een teddybeer? Kawtar & Keyaert stellen 22 Minuten Stomme Vragen over Julie Van den Steen aan Julie Van den Steen zelf!


Suzan & Freek

Luister  

22 Minuten Stomme Vragen!  /  23-09-2022

Wat zijn de achternamen van Suzan & Freek? Hoe ziet een date tussen hen eruit? Willen ze kinderen? Is er een verschil tussen het publiek in Nederland en dat in België? Hebben ze al liedjes voor andere artiesten geschreven? Kawtar & Keyaert stellen 22 Minuten Stomme Vragen over Suzan & Freek aan Suz...


Regi

Luister  

22 Minuten Stomme Vragen!  /  16-09-2022

Met wie zou Regi graag nog willen samenwerken? Op wie in België is hij een beetje jaloers? Songs maken, betaalt dat goed? En hoe is het eigenlijk in de liefde? Kawtar & Keyaert stellen 22 Minuten Stomme Vragen over Regi aan Regi zelf!


Sven De Leijer

Luister  

22 Minuten Stomme Vragen!  /  09-09-2022

Wat zou Sven De Leijer doen als hij geen televisieprogramma’s presenteerde? Wat zit er in zijn portefeuille? Heeft hij altijd al een bril gedragen? En wat was het beste moment achter de schermen van ‘Hotel Romantiek’? Kawtar & Keyaert stellen 22 Minuten Stomme Vragen over Sven De Leijer aan Sv...


Aaron Blommaert

Luister  

22 Minuten Stomme Vragen!  /  02-09-2022

Zal Aaron Blommaert nog lang Raven in ‘Familie’ spelen? Hoeveel staat er op zijn zichtrekening? Wat is het gekste dat hij al heeft meegemaakt met een fan? En met welk personage uit Familie zou hij wel eens in bed willen duiken? Kawtar & Keyaert stellen 22 Minuten Stomme Vragen over Aaron Blommae...


Margriet Hermans

Luister  

22 Minuten Stomme Vragen!  /  26-08-2022

Wie is Margriet Hermans? Maakt Margriet soms wel eens ruzie met haar dochter? Was 'Liefde voor Muziek' een hoogtepunt voor haar? Hoe is 'Lekker blijven hangen' ontstaan? Wat wil ze nog bereiken na het winnen van Zomerhit 2022? Kawtar & Keyaert stellen 22 Minuten Stomme Vragen over Margriet Hermans a...


Over jouw darmen

Luister  

22 Minuten Stomme Vragen!  /  25-03-2022

Kan je genezen van het prikkelbaredarmsyndroom? Welke kleur moet je stoelgang hebben? En hoe vaak per dag moet je écht naar het toilet gaan? Peter, Kawtar en Wanne stellen 22 Minuten Stomme Vragen over jouw darmen aan maag- en darmarts Heiko De Schepper.


Camille

Luister  

22 Minuten Stomme Vragen!  /  19-03-2022

Heeft Camille ooit een andere artiestennaam gehad? Waar ziet ze zichzelf over tien jaar? Wat zoekt ze in de liefde? En wie wist dat ze in het pak van Miss Poes zat? Peter, Kawtar en Wanne stellen 22 Minuten Stomme Vragen over Camille aan Camille zelf!


Alex Agnew

Luister  

22 Minuten Stomme Vragen!  /  11-03-2022

Wanneer wist Alex Agnew dat hij grappig was? Wat heeft hij gestudeerd? En wat is zijn meest indrukwekkende geluidje? Peter, Kawtar en Wanne stellen 22 Minuten Stomme Vragen over Alex Agnew aan Alex Agnew zelf!


Jani Kazaltzis

Luister  

22 Minuten Stomme Vragen!  /  25-02-2022

Heeft Jani Kazaltzis ooit zelf foute kledij gedragen? Hoe belangrijk is zijn Griekse kant voor hem? En wil hij ooit kinderen? Peter, Kawtar en Wanne stellen 22 Minuten Stomme Vragen over Jani Kazaltzis aan... Jani Kazaltzis himself!


Wim De Vilder over het nieuws

Luister  

22 Minuten Stomme Vragen!  /  18-02-2022

In hoeverre mogen nieuwsankers zelf beslissen wat er in het nieuws komt? Welk nieuwsfeit vond Wim De Vilder het moeilijkst om te brengen? En zou hij ooit voor VTM Nieuws kunnen werken? Peter, Kawtar en Wanne stellen 22 Minuten Stomme Vragen over het nieuws aan VRT-nieuwsanker Wim De Vilder.


Over beleggen

Luister  

22 Minuten Stomme Vragen!  /  11-02-2022

Wat zijn NFT's? Hoeveel geld heb je nodig om te beleggen? En hoe hard kan het misgaan? Peter, Kawtar en Wanne stellen 22 Minuten Stomme Vragen over beleggen aan Cédric Proost, auteur van het boek 'Je bent jong en je wilt... beleggen'.


Niels Destadsbader

Luister  

22 Minuten Stomme Vragen!  /  04-02-2022

Waar is Niels Destadsbader echt onzeker over? Wil hij graag kinderen? En wat is de grootste leugen die over hem wordt verteld? Peter, Kawtar en Wanne stellen 22 Minuten Stomme Vragen over Niels Destadsbader aan the man himself!


Danira Boukhriss Terkessidis

Luister  

22 Minuten Stomme Vragen!  /  28-01-2022

Wat wou Danira worden als ze geen presentatrice was? Hoe was ze als kind? En werd ze ooit gevraagd door een politieke partij? Peter, Kawtar en Wanne stellen 22 Minuten Stomme Vragen over Danira Boukhriss Terkessidis aan... Danira zelf.


Over wetenschap

Luister  

22 Minuten Stomme Vragen!  /  21-01-2022

Wanneer kunnen we op een andere planeet leven? Bestaan aliens? En kunnen we op dit moment al dino's tot leven wekken? Peter, Kawtar en Wanne stellen 22 Minuten Stomme Vragen over wetenschap aan wetenschapswatcher Hetty Helsmoortel.


Peter Vandenbempt over voetbal

Luister  

22 Minuten Stomme Vragen!  /  14-01-2022

Is de Gouden Generatie van De Rode Duivels op? Hoe zuiver is het voetbal nog? En wie was de beste Belgische speler ooit? Peter, Kawtar en Wanne stellen 22 Minuten Stomme Vragen over voetbal aan sportjournalist Peter Vandenbempt.


22 Minuten Stomme Vragen!  /  17-12-2021

Hebben Hanne en Marthe zelf gedacht aan stoppen toen Klaasje met het nieuws kwam? Mag Julia haar haar opeens knalblauw kleuren? En waarom heeft K3 nog nooit een kerstsingle gemaakt? Peter, Kawtar en Wanne stellen 22 Minuten Stomme Vragen over K3 aan Hanne, Marthe en Julia zelf!


Philippe Geubels

Luister  

22 Minuten Stomme Vragen!  /  10-12-2021

Heeft Philippe Geubels ooit haar gehad? Zijn er dingen waar hij emotioneel van wordt? En euh… wat vindt hij ervan dat zoveel mensen lachen met zijn stem? Peter, Kawtar en Wanne stellen 22 Minuten Stomme Vragen over Philippe Geubels aan… Philippe Geubels.


Over autisme

Luister  

22 Minuten Stomme Vragen!  /  03-12-2021

Is autisme erfelijk? Hoeveel verschillende soorten zijn er? En welke vooroordelen over mensen met autisme moeten echt de wereld uit? Peter, Kawtar en Wanne stellen 22 Minuten Stomme Vragen over autisme aan Magali De Reu, die zelf autisme heeft en het boek 'Aut Of The Box' schreef.


Over Thuis

Luister  

22 Minuten Stomme Vragen!  /  26-11-2021

Waarom gaan er zoveel mensen dood in Thuis? Hoe wordt zo'n aflevering opgenomen? En wie verzint in godsnaam die scenario's? Peter, Kawtar en Wanne stellen 22 Minuten Stomme Vragen over Thuis aan acteurs Vanya Wellens en Nawfel Bardad-Daidj.


Over zeemeerminnen

Luister  

22 Minuten Stomme Vragen!  /  12-11-2021

Hoelang moet een zeemeermin haar adem kunnen inhouden? Hoeveel kost zo'n staart? En zijn er eigenlijk veel zeemeermannen? Peter, Kawtar en Wanne stellen 22 Minuten Stomme Vragen over zeemeerminnen aan mermaid performer Celine Van de Voorde.


Celine Van Ouytsel over missverkiezingen

Luister  

22 Minuten Stomme Vragen!  /  04-11-2021

Hoelang staat ex-Miss Belgie Celine Van Ouytsel zelf voor de spiegel? Hoe ziet zij de toekomst van de missverkiezingen? En wat gebeurt er eigenlijk met dat befaamde kroontje? Peter, Kawtar en Wanne stellen 22 Minuten Stomme Vragen over missverkiezingen aan ex-Miss Belgie Celine Van Ouytsel.


Erik Van Looy over De Slimste Mens Ter Wereld

Luister  

22 Minuten Stomme Vragen!  /  28-10-2021

Zou Erik Van Looy zelf De Slimste Mens Ter Wereld kunnen worden? Wie stelt eigenlijk al die vragen op? En zijn er dingen waarover de jury geen moppen mag maken? Peter, Kawtar en Wanne stellen 22 Minuten Stomme Vragen over De Slimste Mens Ter Wereld aan presentator Erik Van Looy.


Oncologe Ann Smeets over kanker

Luister  

22 Minuten Stomme Vragen!  /  22-10-2021

Hoe is het om te horen dat je kanker hebt? Zijn er plekken waar je geen kanker kan krijgen? En hoe komt het dat sommige kettingrokers geen longkanker krijgen? Peter, Kawtar en Wanne stellen 22 Minuten Stomme Vragen aan oncologe Ann Smeets, die zelf kanker kreeg.


Willy Sommers

Luister  

22 Minuten Stomme Vragen!  /  14-10-2021

Waarom werd Willy De Gieter Willy Sommers? Wat is het gekste dat een fan ooit voor hem heeft gedaan? En waarom stond hij op de affiche van Pukkelpop? Peter, Kawtar en Wanne stellen 22 Minuten Stomme Vragen over Willy Sommers aan Willy zelf!


Nanoe Vaesen over OnlyFans

Luister  

22 Minuten Stomme Vragen!  /  07-10-2021

Hoe is Nanoe Vaesen ooit met OnlyFans begonnen? Hoeveel verdient ze ermee? En euh... zijn er bekende mensen die haar volgen? Peter, Kawtar en Wanne stellen 22 Minuten Stomme Vragen over het populaire platform OnlyFans aan Nanoe Vaesen.


Marie Verhulst

Luister  

22 Minuten Stomme Vragen!  /  30-09-2021

Hoe is het om het baasje van Samson te zijn? Wanneer is de laatste keer dat Marie Verhulst heeft gehuild? En mogen ze alles filmen bij De Verhulstjes? Peter, Kawtar en Wanne stellen 22 Minuten Stomme Vragen over Marie Verhulst aan Marie zelf!


William Boeva

Luister  

22 Minuten Stomme Vragen!  /  24-09-2021

Hoe gaat William Boeva om met mensen die hem bespotten? Wat wou hij vroeger worden? En kan hij eigenlijk gemakkelijk met de auto rijden? Peter, Kawtar en Wanne stellen 22 Minuten Stomme Vragen over William Boeva aan William zelf!


Mounir Souidi over drugs in Antwerpen

Luister  

22 Minuten Stomme Vragen!  /  20-09-2021

Zijn situaties als in 'Mocro Maffia' echt? Hoe makkelijk raak je aan drugs op straat? En hoeveel kan je krijgen als havenarbeider als je omgekocht wordt? Peter, Kawtar en Wanne stellen 22 Minuten Stomme Vragen over drugs in Antwerpen aan advocaat Mounir Souidi.


Rudi Vranckx over 9/11

Luister  

22 Minuten Stomme Vragen!  /  10-09-2021

Waarom hebben de terroristen gedaan wat ze bij 9/11 hebben gedaan? Met hoeveel waren ze? En is er nog iets dat Rudi Vranckx choqueert? Peter, Kawtar en Wanne stellen 22 Minuten Stomme Vragen over 9/11 aan Rudi Vranckx!


Ben Weyts over onderwijs

Luister  

22 Minuten Stomme Vragen!  /  02-09-2021

Heeft Ben Weyts ooit zelf gespiekt? Hoe gaat hij ervoor zorgen dat studenten zich beter voelen? En is hij ooit al bedreigd geweest? Peter, Kawtar en Wanne stellen 22 Minuten Stomme Vragen over onderwijs aan minister Ben Weyts!


Gert Verhulst

Luister  

22 Minuten Stomme Vragen!  /  26-08-2021

Hoe vaak per dag checkt Gert Verhulst zijn bankrekening? Kan hij zelf Samson nadoen? En heeft Gertje altijd al een rood hemd gedragen? Peter, Kawtar en Wanne stellen 22 Minuten Stomme Vragen over Gert Verhulst aan the man himself!


Trailer - 22 Minuten Stomme Vragen

Luister  

22 Minuten Stomme Vragen!  /  23-08-2021

Teaser 22 Minuten Stomme Vragen