Aan het hof

Aan het hof

Nieuws & Politiek  |  9 afleveringen

De enige échte royalty-podcast vanaf de redactie van Vorsten. Elke maand praat Vorsten je bij over de recente ontwikkelingen aan het hof in binnen- en buitenland.

Verras mij  


Prinses Diana en The Crown

Luister  

Aan het hof  /  27-11-2020

Diana is 23 jaar na haar dood weer volop in het nieuws: haar onthullende interview uit 1995 krijgt een staartje en The Crown is bij 'haar' seizoen aanbeland: haar mislukte huwelijk met Charles komt uitgebreid aan bod.


Corona ontziet ook de royals niet

Luister  

Aan het hof  /  15-04-2020

Ook de royals zijn niet immuun voor de gevolgen van de coronacrisis. Wat is de impact op hun dagelijks leven en hoe kunnen zij juist nu hun werk goed doen? Ze hebben in ieder geval een manier gevonden om te bewijzen dat ze echt niet achterover leunen in hun paleizen.


De royals op social media

Luister  

Aan het hof  /  05-03-2020

Het social media-gedrag van de royals gaat onder de loep. Hoe zien de Instagram-accounts van Amalia en Alexia eruit en is Máxima ook actief op het platform? En hoe moeten Harry en Meghan verder met hun socials nu ze 'royal' niet meer mogen gebruiken?


Het nieuwe leven van Meghan en Delphine

Luister  

Aan het hof  /  30-01-2020

De één heeft het koningshuis gedag gezegd, de ander is sinds deze week juist officieel een koningsdochter. Zowel Meghan als Delphine Boël heeft daarmee een monarchie en een volk in verwarring gebracht. Wat betekent erkenning van koning Albert voor Delphines toekomst? En hoe gaat het nieuwe vrije...


In gesprek met prins Carlos

Luister  

Aan het hof  /  23-01-2020

Prins Carlos is 50 jaar! Hij gaat exclusief in gesprek met hoofdredacteur Justine Marcella over zijn gezin, de familieband, de Spaanse troon en zijn werk voor een duurzame toekomst.


Royaltyfotograaf Patrick van Katwijk

Luister  

Aan het hof  /  30-12-2019

Al 13 jaar lang ziet royaltyfotograaf Patrick van Katwijk de koninklijke familie door zijn lens. Van Almelo tot Ethiopië, Patrick is erbij. Wat ziet hij dat jij thuis niet ziet? En wat moet hij ervoor doen om te zorgen dat jij dat ene perfecte plaatje van Máxima te zien krijgt?


Koning Albert en de DNA-zaak

Luister  

Aan het hof  /  19-12-2019

De kogel is door de kerk: de rechtbank heeft besloten dat de resultaten van Alberts DNA-test openbaar gemaakt zullen worden. Belgisch koningshuisverslaggever Wim Dehandschutter vertelt waarom erkenning voor Delphine Boël zo belangrijk is.


Prins Andrew in de problemen

Luister  

Aan het hof  /  22-11-2019

De Britse prins Andrew heeft zijn publieke taken neergelegd nadat hij in verband is gebracht met de misbruikpraktijken van Jeffrey Epstein. We blikken terug op het BBC-interview dat hem duur is komen te staan. Ook praten we met Wim Dehandschutter, dé koningshuis-expert van België. Hoe komt het dat...


Máxima's mode

Luister  

Aan het hof  /  11-11-2019

Heeft Máxima eigenlijk een stylist en is er iets wat de koningin niet staat? Josine Droogendijk, dé mode-autoriteit van Vorsten, geeft antwoord. We zetten ook alle tabloid-toestanden over Harry en Meghan op een rijtje en rollen de oranje loper uit voor een Vorsten-lezer.