Aan tafel met de Vos

Aan tafel met de Vos

Ontspanning  |  59 afleveringen

In Aan tafel met de Vos praten we over alles wat ten tafel komt, met name alle goede dingen van het leven. Lekker eten en drinken, vrienden, gezelligheid.

Verras mij  


#59 Lasagne, IJsselstein, Wielrennen en een special guest.

Luister  

Aan tafel met de Vos  /  30-06-2024

Nu maken we al 59 keer deze podcast en werd het eens tijd voor een special guest, een die niet doorhad dat alles en iedereen om hem al wist dat juist hij in de podcast zou komen. Niemand minder dan co-host Erik is deze keer onze special guest, en er schuiven nog veel meer leuke en lieve gasten aan!...


#58 Happy Moments, loyaliteit en een oranje tintje met Mathijs Heijting

Luister  

Aan tafel met de Vos  /  14-06-2024

Mensen een onvergetelijke ervaring geven bij evenementen. Happy Moments noemt Mathijs Heijting ze. Deze creatieve en energieke duizendpoot is onze gast en hij vertelt vol enthousiasme over zijn bedrijf Brands Love People, moeilijke tijden maar ook kansen in de coronatijd en loyaliteit. Je vindt Math...


#57 Een pittige wrap bij jachthaven Marnemoende

Luister  

Aan tafel met de Vos  /  01-06-2024

Van agrariërs naar havenmeesters! We zitten bij Jan Krowijk en Jan-Erik Reuvekamp aan tafel in de gezellig beachbar Marnemoende. We praten over het ontstaan van deze prachtige jachthaven in het groene hart, groen ondernemerschap, omdenken, transformatie, biodiversiteit en de blauwe vlag! De podcast...


#56 Alles over kruiden uit de Historische Kruidentuin IJsselstein

Luister  

Aan tafel met de Vos  /  17-05-2024

We hebben een eigen historische kruidentuin! Daar kun je de meest uiteenlopende kruiden zelf plukken. Met een wijntje op tafel, praten we met de vrolijke dames van de stichting, vol enthousiasme over de kruiden, eetbare bloemen en de toekomstige fruitbomen. Luister maar wat je allemaal met kruiden k...


#55 Zelf bier maken, muziek, en varkenshaasjes met Melchior Jong

Luister  

Aan tafel met de Vos  /  22-04-2024

We hebben Melchior Jong als gast en deze multitalent praat zo lekker over muziek, eten, drinken gezelligheid, lekker koken en zijn favo dish varkenshaasje! Daarnaast praten we over hoe het zou zijn om zelf bier te maken, Melchior heeft daar wel een idee over. Lekker luisteren maar weer naar deze gez...


#54 Lentevoer, Jeugd, Stedentrips en Schnitzel maken met Mike de Rover

Luister  

Aan tafel met de Vos  /  15-04-2024

We zitten dit keer lekker in de tuin! 14 April 2024. Echt een zomerse dag. Samen met onze gast Mike de Rover praten we over eten en drinken in de lente, asperges, Stedentrips, de jeugd, BBQ en zelf schnitzels maken! Uiteraard hebben we het ook over IJsselstein, maar er komen nog veel meer steden aan...


#53 Borrelhapjes, Kaasfondue en Schnitzel

Luister  

Aan tafel met de Vos  /  15-03-2024

Op de verjaardag van Marcel komt deze podcast uit, nummer 53. En hoe treffend kan het zijn op zo een feestdag. Borrelhapjes hebben we het over, en deze kun je heel goed zelf maken. Luister maar. We hebben ook droevig nieuws. Bart is helaas overleden. Dan was er een van ons op wintersport en wat kun...


#52 Kipstoofpotje, slow-cooking en Festen met Kwibus

Luister  

Aan tafel met de Vos  /  16-02-2024

Theaterstichting Kwibus speelt Festen! En de cast zit aan tafel. Festen is een zwarte familie komedie, gebaseerd op een film. Festen is Deens voor Het Feest, en aan het enthousiasme te horen kan dit gezelschap goed feesten. We hebben het over slow-cooking, kipstoofpotje, en natuurlijk over toneel, a...


#51 Koude Pasta Salade en Ibiza met Basha en Lente

Luister  

Aan tafel met de Vos  /  10-02-2024

Een tweeling die in design doet en een half jaar op stage mag naar Ibiza. Ze hebben nog net even tijd om de podcast op te nenem. Luister naar de gezellige stel en hun frisse ideeën! We hebben het over Design, Ibiza, Tweeling zijn en heerlijk eten! Volg Basha en Lente op Insta! Check onze socials en...


#50 Live muziek met Melanie Ryan en heel veel publiek!

Luister  

Aan tafel met de Vos  /  04-02-2024

De 50ste! Toch wel een mijlpaal. Begonnen als idee in de tuin, een proefopname en dan ineens de 50ste. Met live optreden van Melanie, die tevens onze gast is. Luister naar veel gezelligheid, hapjes, macaroni en natuurlijk prachtige muziek! De locatie is De Punt in IJsselstein waar de tap open staat...


#49 De Smaak van Bart. Muziek, Thaise Soep, Wereldreizen, Droge Worst en Groningse mosterd soep.

Luister  

Aan tafel met de Vos  /  28-01-2024

He piketpaaltje was gezet in oktober 2023, nu zit hij weer tegenover ons, Bart. En hij is niet alleen, zijn zoon Stijn zit naast hem. We hebben het over Muziek, Thaise Soep, Wereldreizen, Droge Worst en Groningse mosterd soep. Dit is er een met een gouden randje. Check onze socials en neem contact o...


#48 Spareribs in cola en muziek met Jan van Woudenberg

Luister  

Aan tafel met de Vos  /  21-01-2024

Heb je het in IJsselstein over muziek, dan komt de naam Jan van Woudenberg al heel gauw naar voren. Dat Jan een stem als een engel heeft wisten we, maar wat we nog niet wisten is dat Jan een fan is van BBQ! En niet zomaar een!. WIl je zijn laatste single horen en alles willen weten over heerlijke sp...


#47 Winters Stoofvlees en een leuk nieuwtje!

Luister  

Aan tafel met de Vos  /  15-12-2023

In de winter zijn er van die gerechten, die horen gewoon bij deze koude periode. Een daarvan is natuurlijk een stoofpotje met heerlijk stoofvlees. Maar hoe maak je dat eigenlijk? Marcel legt het je uit. Dan is er een hoop te doen in december. Er zijn veel plannen en daarom ook een nieuwtje. Een eers...


#46 Alles vegan en consuminderen met Kathy Reinerie

Luister  

Aan tafel met de Vos  /  25-11-2023

Vegan eten, wat is het, hoe werkt het en wat brengt het je? Kathy Reinerie vertelt er alles over. Daarnaast is Kathy druk bezig bossen op te bouwen en de wereld weer wat mooier te maken. Denk ook zeker deze periode na over consuminderen! Wat staat er op tafel? Arretjescake! Vind Kathy op: https://ww...


#45 Koreaanse Risotto en Speciale snoepjes

Luister  

Aan tafel met de Vos  /  16-10-2023

De Vos heeft deze keer Koreaanse Risotto gemaakt! Lekker een beetje pittig! En we hebben heel speciale snoepjes. Dit is nieuw bij Eten van de Vos. Onze gast deze keer is Marcel Verhoeven. We kennen Marcel van het IJsselFEstein en Marcel houdt erg van Grieks eten. Dan blikken we ook uitgebreid terug...


#44 Levenslust met Bart

Luister  

Aan tafel met de Vos  /  04-10-2023

Bart is ziek. Bart is een mooi mens en hij heeft een ijzersterke wil en optimistisch karakter. Laat je inspireren door Bart en hoe hij in het leven staat en smul van zijn zuurkoolschotel! We hebben het over muziek, trippeltjes, lekker eten, kleding, golfen, Manuela, het leven en kanker. Leuk dat je...


#43 Roombroodje, Sauzijnbroodje, geef ons feedback en al weer een beetje herfst.

Luister  

Aan tafel met de Vos  /  25-09-2023

Nu het toch een prachtige nazomer is, is ook de herfst al weer een beetje in beeld. Dus gaan we het hebben over soepen en stamppotten! Maar ook over lekkernijen als zelfgemaakte roombroodjes en saucijzenbroodjes. En je hoort de recepten! Dan is Eten van de Vos 2 jaar! Wat viel nou het meest op in di...


#42 Flammkuchen, IJsselstein en stamppotten met Edwin Tas

Luister  

Aan tafel met de Vos  /  11-09-2023

Na een welverdiende vakantie van beide hosts zijn we weer terug en hebben we de wethouder van IJsselstein te gast Edwin Tas. En die maakt het liefst stamppotten! Maar ook van heerlijk vlees op de BBQ is hij niet vies. We praten gezellig in Kookzaak Eten van de Vos in IJsselstein met hem over van all...


#41 NoPlasticRunner en zomerse salades!

Luister  

Aan tafel met de Vos  /  08-07-2023

NoPlasticRunner, woont inIJsselstein, maar is in heel het land aan de slag om zwerfplastic op te ruimen. Met zijn enthousiasme neemt Erik Wierstra iedereen mee in zijn missie! Luister naar zijn boeiende verhaal en wat jij kan doen om hem te helpen. Daarnaast, hoe kan het ook anders met dit weer, hee...


#40 Koken en Kunst met Marthijn de Groot en Lorna Le Febre

Luister  

Aan tafel met de Vos  /  19-06-2023

Wat een heerlijke sfeer in The Living Gallery te IJsselstein. Marthijn de Groot heeft hier zijn atelier en galerij in een. Kom gauw eens kijken naar zijn prachtige werk! En waar zou hij zijn zonder Lorna? Als gerecht hebben we een heerlijke puree, die zomaar als hele maaltijd kan dienen want je kunt...


#39 Vinyl, Sous Vide koken en zelf gemaakte ketchup met DJ Keessie!

Luister  

Aan tafel met de Vos  /  28-05-2023

We zitten dit keer op locatie. In het oergezellige Heren van de Wijn in IJsselstein, en daar zitten we niet alleen. Dit keer schuift niemand minder dan DJ Keessie aan en die zit vol prachtige verhalen over Sous Vide koken, en zijn passie en liefde voor Vinyl! Dus zet de stereo wat harder! En heeft e...


#38 Borsjtsj, Byzantijns mannenkoor veiligheid en Moederdag, dit allemaal met Peter Ammerlaan als gast!

Luister  

Aan tafel met de Vos  /  15-05-2023

Borsjtsj, een heerlijk Oekraïens gerecht, daar gaat het in deze podcast over. Sowieso heeft deze podcast een behoorlijk Oekraïense link want onze gast Peter Ammerlaan zing in een Byzantijns koor! Daarnaast hebben we het moederdag, marifoonkanalen, varen naar Utrecht en de veiligheidsdag in IJssels...


#37 Tomaatjes met zeezout, Gebakken aardappeltjes en witte wijn met buurvrouw Jorien de Groot!

Luister  

Aan tafel met de Vos  /  25-04-2023

Oh wat is het toch altijd genieten als het zo gezellig is in de podcast! Deze keer hebben we Jorien de Groot, een graag geziene IJsselsteinse die gezellig praat over het leven in IJsselstein en het wonen aan de Walkade. Elise van de vorige aflevering komt nog even langs en hebben we gezellig publiek...


#36 Suppen en Soepen met Elise Janszen - Luister naar haar indrukwekkende verhaal. Van tegenslag en opkrabbelen naar een super eigen bedrijf.

Luister  

Aan tafel met de Vos  /  10-04-2023

Elise Janszen is onze gast. Je hoort haar indrukwekkende verhaal over tegenslag, opkrabbelen, je geest verruimen en een eigen bedrijf Sup & Beach opzetten. Daarnaast hebben we het over eten en drinken uiteraard! Je vindt Sup & Beach op https://supbeach.nl/ Check onze socials en neem contact op! ⁠...


#35 Vacuum Lifting? Ja dat! En verder worteltjestaart en een dessert waar we de naam niet van weten. Help ons!

Luister  

Aan tafel met de Vos  /  03-04-2023

Aflevering 9 alweer van seizoen 2. Met dit keer Arie de Groot, eigenaar van VIAVAC Vacuum Lifting! We horen hoe Arie van een idee een zeer succesvol internationaal bedrijf heeft gemaakt. Eigenlijk door de stoute schoenen aan te trekken! Maar natuurlijk gaat het ook over eten! Want wij kennen Arie al...


#34 Haring, Indonesisch eten en Kunst met Angenelle Thijssen

Luister  

Aan tafel met de Vos  /  25-03-2023

Wat heeft de De Vos met kunst te maken? Koken is een kunst, maar de Walkade IJsselstein staat vol van de kunstenaars! Vandaag hebben we Angenelle Thijssen als gast, Angenelle is niet alleen bewoonster aan de Walkade, maar ze maakt de meest prachtige kunst! Haar lievelings eten is Indonesisch eten, m...


#33 Museum IJsselstein directrice Corine Honders is te gast, tom kha kai soep, formule 1 en Haarlem.

Luister  

Aan tafel met de Vos  /  18-03-2023

Wat leuk! we hebben Corine Honders, directrice van Museum IJsselstein oftewel MIJ, te gast. En wat is het weer gezellig! We bespreken veel onderwerpen zoals uiteraard het museum, de kasteeltoren van IJsselstein, tom kha kai soep, formule 1 en Haarlem! Hij duurt wat langer dan normaal, maar ja knippe...


#32 Blote Billen in het Gras en Feest bij De Vos, en het is Carnaval

Luister  

Aan tafel met de Vos  /  17-02-2023

Dit keer hebben we een gerecht met een leuke naam! Blote billen in het gras en meteen de vraag aan jullie, hebben jullie ook gerechten met leuke namen? Stuur ze door naar hallo@etenvandevos.nl of stuur een DM via Instagram.  Er komen steeds meer aanvragen voor Feestjes bij De Vos, hoe zit dat eigen...


#31 Een heerlijk pasta met gamba's, witlofsoep met spekjes en toffe gast brandweercommandant Marco van Rooijen

Luister  

Aan tafel met de Vos  /  07-02-2023

We hebben wederom een super leuke gast, namelijk IJsselsteinse brandweer commandant Marco van Rooijen! We hebben het over uiteraard zijn uitdagende vak, schnitzel met patat, pasta met gamba's, witlofsoep met spekjes de jeugdbrandweer en de veiligheidsdag op 30 april 2023 in de binnenstad van IJssels...


#30 Even de ambulancedienst in het zonnetje zetten met Robin! Plus WinterBBQ en Varkenshaas saté

Luister  

Aan tafel met de Vos  /  09-01-2023

hadden we twee afleveringen gelden nog de wijkagent, nu hebben we Robin ambulanceverpleegkundige uit IJsselstein. Robin maakt veel mee in zijn werk en daar hoort in privé ontspannenheid in, dus Diamanthaas op de winterBBQ en varkenshaas saté ! En wat een je eigenlijk tijden een dienst op de ambula...


#29 BBQ en Wild Vlees, samen met Robert Pape

Luister  

Aan tafel met de Vos  /  08-01-2023

Dit is aflevering 4 van seizoen 2 van Koken met de Vos. Dit keer met Robert Pape van de Christen Unie. Robert houdt enorm van Thais eten en wild vlees, en vertelt over de speerpunten van de Christen Unie! ! We hebben het verder over BBQ en leuke surprises! En het is weer gezellig, laat dat geen surp...


#28 Een onderonsje met wijkagent Tom, Bami, Verse Speculaas en De Vos Bier!

Luister  

Aan tafel met de Vos  /  03-12-2022

Dit keer hebben we onze wijkagent Tom aan tafel! Hij vertelt over de relatie tussen politie en de burgers en ondernemers in IJsselstein. Daarnaast is Tom een liefhebber van eten, kookt hij graag Bami en is gek op BBQ-en! Dan zit hij dus bij De Vos goed. Ook heeft De Vos een biertje dat De Vos heet!...


#27 Flashback! Aline vertelt over het begin van Eten van de Vos!

Luister  

Aan tafel met de Vos  /  10-11-2022

Aline, de vrouw van Marcel Voskens, vertelt in geuren en kleuren over het starten van Eten van de Vos, en uiteindelijk ook over de start van deze podcast! Een blik in het verleden dus! geniet van deze aflevering!


#26 Ons tweede seizoen begint goed! Aan tafel met burgemeester Patrick van Domburg

Luister  

Aan tafel met de Vos  /  12-10-2022

Yes we hebben de eerste aflevering van ons tweede seizoen direct goed gedaan. We hebben een superleuke gast namelijk burgemeester van IJsselstein Patrick van Domburg! Patrick houdt van historie, oude auto's, lekkere stamppotten en nog veel meer! We hebben het ook over het mooie IJsselstein en wat he...


#25 Een jaar de Podcast! Tijd voor een terugblik.

Luister  

Aan tafel met de Vos  /  08-10-2022

Een jaar al weer. De podcast is jarig en dus blikken we terug op een jaar podcast Koken met de Vos. Hoe begon het ook al weer? En welke aflevering springt er uit? We werpen ook een blik op seizoen 2 van deze heerlijke podcast.  In de podcast wordt de vraag gesteld om jouw favoriete tosti recept naa...


#24 Pasta met Gamba, Italiaans Eten en een Peddelbaan? Gezelligheid met Anouk Jong van het CDA!

Luister  

Aan tafel met de Vos  /  28-09-2022

We hebben dit keer Anouk Jong te gast van het CDA IJsselstein.  Anouk houdt van Italiaans eten, gezellig hockeyen en IJsselstein! We hebben het over fijn wonen, pasta, voorzieningen in IJsselstein en eigenlijk van alles. Fijn luisteren dus! Je vindt Anouk via: https://cda.nl/ijsselstein Check ook:...


#23 Perenflappen, inclusiviteit, en De Vos bestaat 1 jaar. Met Joeri Eijzenbach van de D66!

Luister  

Aan tafel met de Vos  /  26-09-2022

Wederom hebben we een gast. Dit keer Joeri Eijzenbach. fractieviirzitter van de D66. We praten over inclusiviteit, laat niemand vallen, de woonsituatie, perenflappen (zonder kaneel) en kipgehaktballen. Lekker luisteren! Je vindt Joerie op : https://d66.nl/ijsselstein/ Kijk ook op https://www.etenvan...


#22 Indisch Eten en Tiny Houses met Bas van Rooijen!

Luister  

Aan tafel met de Vos  /  25-08-2022

Wederom hebben we een gast die IJsselstein beter maakt via de politiek. Bas van Rooijen is jong, 22, en vindt het fantastisch om verbeteringen door te voeren in IJsselstein. Zo denk hij aan Tiny Houses om om de woningnood aan te pakken en maakt hij zicht druk over de verkeersstroom in de binnenstad....


#21 Eten en Politiek met Marlieke van Schalkwijk van de PVDA

Luister  

Aan tafel met de Vos  /  17-08-2022

Aflevering 21! En alweer gaat de Vos de politiek in en dit keer met niemand minder dan Marlieke van Schalkwijk, fractievoorzitter van de PVDA. We hebben het uitgebreid over de standpunten van haar partij, maar uiteraard ook over lekker eten! En wat Marlieke heel lekker vindt is Thais eten en Wentelt...


#20 Alles Groen met Sanne de Bruijne van GroenLinks

Luister  

Aan tafel met de Vos  /  13-07-2022

Ja en dan zit je ineens in een podcast. Maar wat deed je het goed!  Superleuke en ontspannen sfeer, lekker veel informatie over van alles en nog wat. Een heerlijk half uurtje luisteren naar onderwerpen zoals "Verrassende Pompoenen", moestuintjes, scheurende scooters, duurzaamheid, geweldige risotto...


#19 Politiek en Zomerstamppot

Luister  

Aan tafel met de Vos  /  13-07-2022

Je leest het goed, De Vos gaat de politiek in! Nee niet persoonlijk, maar IJsselstein heeft heel wat politieke partijen en wat is er nou leuker dan eens te polsen wat politiek met eten te maken heeft? Per partij komt er iemand aan het woord. Dit keer is het Hans Bouw van de LDIJ, De Lokale Democrate...


#18 Curry en een spannend nieuwtje

Luister  

Aan tafel met de Vos  /  14-05-2022

In deze aflevering, nummer 18 al weer, hoor je hoe je een heerlijke curry maakt en omdat Eten van de Vos constant in beweging is heeft Marcel ook een spannend nieuwtje! Deze hoor je na de break in de podcast. Wil je zelf een keer te gast zijn in onze podcast? Supergezellig! Meld je aan via hallo@ete...


#17 Tosti! En de vraag aan de luisteraar, wat vind jij een heerlijke tosti?

Luister  

Aan tafel met de Vos  /  28-04-2022

Tosti's wie kent ze niet? Ja op elke menu kaart staan ze wel, maar niet zoals je ze bij Eten van de Vos eet. Daar zijn ze namelijk niet alleen zeer rijk gevuld en enorm lekker, maar ook nog eens totaal niet standaard. Nee, niet alleen een Tosti Ham Kaas, maar de meest uitgebreide walnoot-hoing-tosti...


#16 Stamppot en Asperges

Luister  

Aan tafel met de Vos  /  21-04-2022

Er zat even een weekje tussen, maar daar zijn we weer met een nieuwe aflevering Koken met de Vos. In deze aflevering hebben we Marcel Lefebre, oftewel Marcel Jumbo in de podcast. Hij vertelt alle ins en outs over de ontwikkelingen in de Supermarkt en waarom stamppot zijn lievelingseten is.  Marcel...


#15 Wereldse Pannenkoeken

Luister  

Aan tafel met de Vos  /  30-03-2022

In deze aflevering van podcast Koken met de Vos hebben we Walter van Meijl of is het nou Walter van Meel.. als gast. Walter is een B-IJer oftewel bekende IJsselsteiner. Niet alleen is hij naar eigen zeggen wereldkampioen pannenkoeken bakken, en dat zijn dan zeker geen standaard pannenkoeken, dit is...


#14 Risotto Bolognese

Luister  

Aan tafel met de Vos  /  10-03-2022

Nummer 14! In deze aflevering hebben we het niet alleen over Kookzaak Eten van de Vos, en de Risotto Bolognese, maar maken we ook met veel trots bekend wie de winnaar is van de geweldige prijs Pal-V Fly and Drive Experience en lichten we even de zoetigheden die Eten van de Vos zoal in de gebaksvitri...


#13 Aardappelgratin

Luister  

Aan tafel met de Vos  /  18-02-2022

Zo, er zat even een week tussen, maar we zijn er weer met een leuke vrolijke aflevering in deze stormachtige periode. (weer technisch dan) We hebben we heel wat besproken. Zo is Marcel bij een uitvoering van de Bolero geweest, legt hij uit hoe je een heerlijke aardappelgratin maakt en is er een idee...


#12 Een geweldige Bloemkool-Gorgonzola Soep

Luister  

Aan tafel met de Vos  /  29-01-2022

Hoe maak je nou een zeer smaakvolle soep die niet alledaags is? In deze aflevering neemt Marcel je mee hoe je een Bloemkool Gorgonzola soep maakt, en we proeven hem live! En om nou niet meteen alles te verklappen.. hij is erg lekker. Hoor zelf maar! En maak hem ook zelf. Laat maar weten wat jullie e...


#11 Dominique Dolstra en een heerlijke pasta.

Luister  

Aan tafel met de Vos  /  21-01-2022

In aflevering 11 van onze podcast hebben we Dominique Dolstra van Dolstra Dance Center als gast. Dominique is een bekend persoon in IJsselstein en omstreken, ze vertelt vol passie over haar Dance Center, haar Pasta en die passie herken je ook als ze eenmaal begint te vertellen over het ondernemen. Z...


#10 Een Pilav met perzik en de vliegende auto! Ja echt!

Luister  

Aan tafel met de Vos  /  13-01-2022

Wat een gave aflevering is dit! Zowel voor liefhebbers van koken als voor liefhebbers van nieuwe technologie, auto's en vliegtuigen. Want we hebben een gast. En niet zomaar een. Het is Marco van den Bosch. Marco is CCO bij PAL-V een prachtig nederlands bedrijf dat de eerste echte vliegende auto ontw...


#9 Een goede quiche

Luister  

Aan tafel met de Vos  /  06-01-2022

In podcast Koken met de Vos aflevering 9, opgenomen op 6 januari, drie koningen, blikken we even terug op de eerste 3 maanden van Kookzaak Eten van de Vos. Wat is er al veel gebeurd! Er lopen nu drie grote projecten die we graag voor jullie belichten nl: Bedrijven die nieuwjaarspakketten hebben best...


#8 Gehakt en Moussaka

Luister  

Aan tafel met de Vos  /  04-11-2021

Het is ons zo goed bevallen om een gast te hebben dat we in deze aflevering meteen weer een gast hebben. Het is Robert Landsman van Landsman Uitvaartzorg. Robert is niet alleen collega ondernemer, en podcast luisteraar, maar hij is tevens een ster in de keuken, gediplomeerd scheepskok en parttime ma...


#7 Salades

Luister  

Aan tafel met de Vos  /  13-10-2021

De eerste aflevering met een gast. En niet zomaar een, het is Frits Mulder. Frits is eigenaar van boekhandel Logica en de readshop in IJsselstein. Wie kent hem niet? Alleen mensen in Moskou volgens eigen zeggen. In deze aflevering praten we gezellig met Frits over het begin en de toekomst van de boe...


#1 Sizzling Gamba's

Luister  

Aan tafel met de Vos  /  07-10-2021

Daar is ie! De eerste podcast van Koken met De Vos! Marcel Voskens, auteur van de kookboekenreeks Koken voor Mannen, neemt je mee en vertelt uitgebreid over het gerecht van deze aflevering, Sizzling Gamba's! Daarnaast komen lekker drankjes aan bod en krijg je antwoord op de vraag. Hoe staat het met...


#4 Risotto

Luister  

Aan tafel met de Vos  /  02-10-2021

Vanuit de gloednieuwe Kookzaak Eten van de Vos te IJsselstein, een week na de opening, praten we bij. Niet alleen over de opening van de kookzaak, maar ook over marcel zijn stem, die even kwijt was, en natuurlijk over een heerlijke Risotto! Dit Italiaanse gerecht is stevig en goed vullend maar o zo...


#6 Zeeuwse Mosselen

Luister  

Aan tafel met de Vos  /  12-09-2021

We zitten in deze podcast op het prachtige terras van strandpaviljoen De Oase in Domburg. Dit is voor Marcel een speciale plek want hij is er met zijn Aline getrouwd! Niet alleen is dit een heel fijne locatie om de podcast op te nemen, ze serveren er ook heerlijk verse mosselen! En daar gaat het in...


#5 Broodschoteltje

Luister  

Aan tafel met de Vos  /  25-08-2021

Als kind is het geweldig als je zelf mag kiezen wat je eet op je verjaardag. Elk jaar koos ik, Erik, mijn oma's broodschoteltje! Een simpel, maar heerlijk zoet gerecht gemaakt van oud brood. Dus mocht je een wit brood over hebben, maak dit gerecht! je zult er echt van smullen. marcel is erg druk met...


#3 Bon Bal

Luister  

Aan tafel met de Vos  /  31-07-2021

In aflevering 3 van podcast Koken met de Vos neem Marcel je dit keer echt mee de keuken in. We hebben de microfoon aangezet terwijl Marcel de heerlijkste gehaktballen maakt. In drie varianten wel te verstaan, want de ene bal is de andere niet :) Pittige, mildere, grote en kleine. Dus veel luisterple...


#2 Bonne Femme

Luister  

Aan tafel met de Vos  /  18-07-2021

In aflevering 2 van onze podcast nemen we je graag mee naar het zonnige Frankrijk. We bespreken een gerecht dat een eerbetoon is aan de vrouw die voor haar gezin twee maal per dag een heerlijke warme maaltijd op tafel zette. De Bonne Femme, oftewel de goede vrouw. Naast dit heerlijke gerecht komt de...