Achterklap

Achterklap

Muziek  |  4 afleveringen

Achterklap is een podcast waarin VI.BE, het aanspreekpunt voor artiest en muzieksector in Vlaanderen en Brussel, je voorstelt aan de mensen achter je favoriete artiest.

Verras mij  


S1 EP3 - De boeker - met Natalia Zabkar (Live Nation)

Luister  

Achterklap  /  03-05-2022

We gaan in gesprek met Natalia Zabkar, boeker bij Live Nation en artist liaison voor Rock Werchter. We komen niet enkel te weten waar zij elke dag mee bezig is, maar krijgen meteen ook een heleboel waanzinnige tips waarmee je als artiest onmiddellijk aan de slag kan.


S1 EP2 - De tourmanager - met Iven Deduytschaver (o.a. Charlotte de Witte en Bazart)

Luister  

Achterklap  /  03-05-2022

We gaan in gesprek met Iven Deduytschaver tourmanager voor o.a. Charlotte de Witte, Oscar & The Wolf en Bazart. We komen niet enkel te weten waar hij elke dag mee bezig is, maar krijgen meteen ook een heleboel waanzinnige tips waarmee je als artiest onmiddellijk aan de slag kan.


S1 EP1 - De programmator - met Jana Tricot (Arenberg en OLT Rivierenhof)

Luister  

Achterklap  /  03-05-2022

We gaan in gesprek met Jana Tricot, programmator bij OLT Rivierenhof en Arenberg. We komen niet enkel te weten waar zij elke dag mee bezig is, maar krijgen meteen ook een heleboel waanzinnige tips waarmee je als artiest onmiddellijk aan de slag kan.


Achterklap: trailer

Luister  

Achterklap  /  12-04-2022

Achterklap is een podcast waarin VI.BE je voorstelt aan de mensen achter je favoriete artiest. VI.BE is het aanspreekpunt voor artiest en muzieksector — van beginner tot pro, van lokaal tot internationaal. In deze podcast gaan we in gesprek met professionals uit de muzieksector. We komen niet enk...