Achterwerk in de Podcast

Achterwerk in de Podcast

Kinderen & Familie  |  4 afleveringen

De Podcast voor Het Nageslacht waarin de zussen Femke & Annemarijn en hun broer(tje) Maarten met elkaar bespreken wat ze mee willen geven aan hun kinderen.

Verras mij  


03 - De Update

Luister  

Achterwerk in de Podcast  /  21-02-2024

Terug van weggeweest! Na een korte pauze van 3 jaar vonden we het tijd om onze tijdscapsule voor het nageslacht weer op te pakken. We verwelkomen onze eerste gast, hebben het o.a. over 3 volle post-corona jaren én over bakjes.


02 - YearCompass

Luister  

Achterwerk in de Podcast  /  03-05-2021

2 mei 2021 - In de tweede aflevering van Achterwerk in de Podcast kijken we terug op volle weken, kampen we een paar keer met een technische storing (het is ons vergeven), leggen we grapjes uit en bespreken we wat het invullen van het YearCompass ons brengt. De paprika-tip verschuiven we zonder schu...


01 - Alles heeft z'n ritme

Luister  

Achterwerk in de Podcast  /  10-04-2021

5 april 2021 - In deze eerste aflevering van Achterwerk in de Podcast stellen wij ons netjes voor, bespreken we onze afgelopen 2 weken, hebben we het over onze ritmes & gewoonten, gooien we een muntje op en is Anne nog steeds haar blokfluit kwijt.


00 - 'De Pilot'

Luister  

Achterwerk in de Podcast  /  25-03-2021

In deze pilot aflevering van Achterwerk in de Podcast genaamd 'De Pilot' leggen we een ei over de naam, de regelmaat, de onderwerpen & formats en beantwoorden we de grote waarom-vraag. De tune is nog tijdelijk, want Anne is haar blokfluit kwijt.