Alors On Chante

Alors On Chante

Maatschappij & Cultuur  |  5 afleveringen

Kenneth Berth gaat op zoek naar het antwoord op de vraag: 'Kan iedereen zingen?' Heel veel artiesten en ervaringsdeskundigen komen aan het woord. Van Sam Bettens tot Christoff, van Franky De Smet-Van Damme en Astrid Stockman tot Jasper Steverlinck en Noémie Wolfs. Kenneth gaat ook zelf zanglessen volgen om te onderzoeken of het iets voor hem is: zingen. Alors on chante!

Verras mij  


#4 — Hoe zing je voor publiek?

Luister  

Alors On Chante  /  16-11-2020

Zingen in de douche kan iedereen, maar kan iedereen zingen voor een publiek op een concert? En hoe voelt het? Kenneth geeft voor de allereerste keer ooit een optreden voor publiek, hij zingt live op de radio.


#3 — Welk genre past bij jou?

Luister  

Alors On Chante  /  16-11-2020

Hoe is het om te rappen of heavy metal, het Vlaamse levenslied, opera of in een koor te zingen? En waarom kies je ervoor? Sommige genres kan je makkelijker zingen dan andere en dat ligt ook aan wie je bent.


#2 — Wat is zingen?

Luister  

Alors On Chante  /  16-11-2020

Hoe je lichaam gemaakt is, dat bepaald heel hard hoe goed je kan zingen. Wat is zingen precies? Kenneth gaat op zangles om dat te weten te komen.


#1 — Kan iedereen zingen?

Luister  

Alors On Chante  /  16-11-2020

Kan iedereen zingen en wat heb je ervoor nodig? Kenneth praat met verschillende bekende zangers en zangeressen om daarachter te komen. Hoe bekend ook, iedereen is onzeker over zijn stem.


Trailer - Alors On Chante

Luister  

Alors On Chante  /  09-11-2020

Kenneth Berth gaat op zoek naar het antwoord op de vraag: 'Kan iedereen zingen?' Heel veel artiesten en ervaringsdeskundigen komen aan het woord. Van Sam Bettens tot Christoff, van Franky De Smet-Van Damme en Astrid Stockman tot Jasper Steverlinck en Noémie Wolfs. Kenneth gaat ook zelf zanglessen v...