Around the world

Around the world

Ontspanning  |  5 afleveringen

Jonas & Elke houden van reizen. Zo veel dat ze besluiten om vanaf februari 2020 de wereld af te reizen. Volg onze avonturen hier om iets uitgebreidere verhalen te horen dan op Facebook of instagram.

Verras mij  


#5 Nieuw-Zeeland - Coronacrisis in a land down under

Luister  

Around the world  /  04-05-2020

Wat doe je als de wereld geraakt wordt door een virus maar jij zit aan de andere kant van de wereld? Wij (Belgen) vertellen hoe wij het beleven en aanpakken vanuit Nieuw-Zeeland.


#4 Nieuw-Zeeland - Kapa haka & Ferryvaren

Luister  

Around the world  /  06-04-2020

Na onze fietstocht door de oudste bossen van het noord eiland in Nieuw-Zeeland zijn we naar Wellington, de hoofdstad gegaan. Daar zijn de naar een Kapa Haka gaan kijken, Jonas zijn oude vrienden teruggezien en een mini citytripje gedaan. Oh ja, en daarna hebben we de Ferry gepakt. Twee keer op één...


#3 Nieuw-Zeeland - Blijven trappen

Luister  

Around the world  /  17-03-2020

Na te hebben genoten van de Nieuw-Zeelandse gastvrijheid in Mangakino bij Brigitte en Austin, hebben we onze fietstocht verder gezet op de timbertrail en op de mountains to sea trail. Wil je graag weten wat onze ervaringen hierbij waren, zeer welkom bij onze derde aflevering dan.


#2 Nieuw-Zeeland - Warm Showers

Luister  

Around the world  /  06-03-2020

De eerste fietsdagen zitten erop. Wat hebben we gezien? Hoe zit het met onze benen? Wat is ons favo Nieuw-Zeelands woord? Beluister het hier ????????????????.


#1 Nieuw-Zeeland - Wat doen we hier eigenlijk allemaal?

Luister  

Around the world  /  14-02-2020

Jonas & Elke zijn een koppel met een droom, ervaring rondom de wereld opdoen. Luister en ervaar mee onze eerste week van onze eerste ervaring in Nieuw-Zeeland.