Babbelen de Podcast

Babbelen de Podcast

Muziek  |  25 afleveringen

In Babbelen de Podcast spreek ik de grondleggers van de house muziek. Ik praat over hun carriere, de leuke dingen, minder leuke dingen, ook sets en tracks ontleden. Luister daarom nu naar Babbelen de Podcast. Reageren op een podcast? Dat kan! Stuur een DM op Instagram @babbelen.depodcast

Verras mij  


Babbelen de Podcast S03E05 - Ferreck Dawn

Luister  

Babbelen de Podcast  /  23-04-2021

In deze episode van Babbelen de Podcast spreek ik Ferreck Dawn. We hebben het over de opbouw van zijn carrière, het releasen op het grootste house label ter wereld en vertelt hij het geheim achter 1,5 miljoen streams op Spotify.


Babbelen de Podcast S03E04 - Secret Cinema

Luister  

Babbelen de Podcast  /  02-04-2021

In deze episode van Babbelen de Podcast spreek ik Secret Cinema. We hebben het over de opbouw van zijn carrière, zijn afschuw voor social media en de liefde voor de techno die hij een beetje verloren was.


Babbelen de Podcast S03E03 - M-High

Luister  

Babbelen de Podcast  /  19-03-2021

In deze episode van Babbelen de Podcast met M-High praat ik over het begin van zijn carriere, of de house muziek van tegenwoordig niet teveel op elkaar lijkt en zijn nieuwe job bij een groot label in Nederland.


Babbelen de Podcast S03 E02 - Miss Melera

Luister  

Babbelen de Podcast  /  22-02-2021

In deze episode van Babbelen de Podcast met Miss Melera praat ik over het begin van haar carriere, waar haar muziek het beste werkt, en praten we over Colourizon.


Babbelen de Podcast S03 E01 - Baggi Begovic

Luister  

Babbelen de Podcast  /  31-01-2021

In deze episode van Babbelen de Podcast met Baggi Begovic praat ik over verleden, hoe zijn dj carriere is ontstaan en hoe hij nu samenwerkt met 's werelds grootste artiesten!


EELKE KLEIJN over DJ NAAM, TACTIEK in CORONA TIJD + JE KAN Z'N ALBUM 'OSCILLATIONS' WINNEN! DEEL2/2

Luister  

Babbelen de Podcast  /  21-12-2020

In het tweede deel van Babbelen de Podcast met Eelke Kleijn praat ik over zijn dj naam op de internationale markt, een nieuwe tactiek om overeind te blijven in corona tijd en kun jij zijn album winnen!


EELKE KLEIJN over ALBUM, EIGEN LABEL en HIT 'EIN TAG AM STRAND' + WIN ACTIE! DEEL1/2

Luister  

Babbelen de Podcast  /  14-12-2020

In het eerste deel van Babbelen de Podcast praat ik met Eelke Kleijn. We hebben het over hoe zijn album tot stand is gekomen, zijn eigen label en over hoe zijn hit 'Ein Tag Am Strand' tot leven is gekomen.


DENNIS VAN DER GEEST over BEKENDE NEDERLANDER & DJ zijn, PROGRAMMAS maken en zijn MUZIKALE JEUGD

Luister  

Babbelen de Podcast  /  16-11-2020

In deze episode van Babbelen de Podcast praat ik met Dennis van der Geest. We hebben het over hoe het is om als 'bekende Nederlander' in de house scene te fungeren. We praten over de programma's die hij maakt, hoe dat tot stand is gekomen en dat hij al veel eerder house DJ was dan dat veel mensen de...


MARCELLA over HAAR KIJK OP DE SCENE, haar MANAGEMENT en over VROUWELIJKE DJ'S IN HOUSE SCENE

Luister  

Babbelen de Podcast  /  02-11-2020

In deze episode van Babbelen de Podcast praat ik met Marcella. We hebben het over visie over vrouwen in de house scene, praten we over haar management en over de scene in het algemeen.


DJ JEAN over NIEUWE ALIAS, PRODUCTIES, over DURE AUTO'S en GELD!

Luister  

Babbelen de Podcast  /  14-10-2020

In deze episode van Babbelen de Podcast praat ik met DJ Jean. We hebben het over visie op de house scene, we behandelen zijn carrière, over zijn nieuwe alias Luca Du Bonaire en hoe hij zich redt in deze corona tijd.


ROOG over HARDSOUL en HOUSEQUAKE, CORONA CRISIS en zijn RIJKE CARRIERE + WINACTIE

Luister  

Babbelen de Podcast  /  17-08-2020

In deze episode van Babbelen de Podcast praat ik met ROOG. We hebben het over visie op de house scene, we behandelen zijn carrière, over HARDSOUL en hoe hij zich redt in deze corona tijd.


TARAS VAN DE VOORDE over wat HIT SCOREN met CARRIERE DOET en over ONTWIKKELING DANCE SCENE

Luister  

Babbelen de Podcast  /  10-08-2020

In deze episode van Babbelen de Podcast spreek Taras van de Voorde. Zo bespreek ik hoe het is om het is voor je carriere om in de house scene een hit te scoren en gaan we in op de Herman Brood Academy en wat het verschil is tussen de house scene in Amsterdam en Rotterdam.


BART SKILS over AWAKENINGS en over BEGIN VAN CARRIERE + WINACTIE

Luister  

Babbelen de Podcast  /  03-08-2020

In deze episode van Babbelen de Podcast spreek Bart Skils. Zo bespreek ik zijn carriere, hoe hij zich voorbereidt op sets op grote festivals zoals Awakenings en (eigen festival Voltt) en hebben we het over hoe zijn tracks bij Adam Beyer terecht zijn gekomen.


COLLÉ over hoe hij de TECHNO WERELD heeft VEROVERD en hebben we het over de HERMAN BROOD ACADEMIE

Luister  

Babbelen de Podcast  /  13-07-2020

In deze episode van Babbelen de Podcast spreek Collé. Zo bespreek ik zijn carriere, zijn doorzettingsvermogen, het releasen van tracks op het juiste label en zijn eigen label.


NIELS FEIJEN (BE) over GERICHT LABELS ZOEKEN om TRACKS te RELEASEN en zijn link met ROGER SANCHEZ

Luister  

Babbelen de Podcast  /  04-07-2020

S02 E01 Babbelen de Podcast met Niels Feijen In deze episode van Babbelen de Podcast spreek Niels Feijen. Zo bespreek ik zijn carriere, zijn grote netwerk, het zoeken naar de juiste label voor je eigen track en het draaien op de grote festivals zoals bijvoorbeeld Tomorrowland.


CAMIEL DAAMEN over zijn LESSON'S IN LIVE en zijn MUZIKALE REIS

Luister  

Babbelen de Podcast  /  23-06-2020

In deze episode van Babbelen de Podcast spreek Camiel Daamen. Zo bespreek ik zijn carriere, zijn gevecht met muzikale DNA en over lesgeven in corona tijd.


ARON FRIEDMAN over RAVES en VERDIENSTEN IN DE DANCEJOURNALISTIEK/ Babbelen de Podcast

Luister  

Babbelen de Podcast  /  17-06-2020

S02 E01 Babbelen de Podcast met Aron Friedman In deze episode van Babbelen de Podcast spreek dj Aron Friedman. Zo bespreek ik zijn carriere, zijn link met Eric de Man, de illegale raves en hebben we het over de dancejournalistiek.


Babbelen de Podcast met Shermanology

Luister  

Babbelen de Podcast  /  28-02-2020

In Babbelen de Podcast met Shermanology hebben we het over zijn carriere. Hij released z'n tracks bij de grootste labels, hoe doet hij dat? Over zijn samenwerking met Afrojack en Avicii. Ook vertelt hij over zijn muzikale 'switch'.


Babbelen de Podcast met Edwin Oosterwal

Luister  

Babbelen de Podcast  /  13-02-2020

We bespreken hoe zijn eerste contact is gelegd met Joris Voorn. Ook over zijn label Rejected. Hoe is het om een succesvol label te runnen?


Babbelen de Podcast met Funkerman

Luister  

Babbelen de Podcast  /  30-01-2020

In Babbelen de Podcast met Funkerman praat ik over hoe het toch zit met Breda en DJ's. En ik praat over hoe zijn hit 'Speed Up' zijn carriere gevormd heeft.


Babbelen de Podcast met DJ Marcello

Luister  

Babbelen de Podcast  /  17-01-2020

In Babbelen de Podcast met DJ Marcello bespreek ik hoe hij begonnen is met feestjes geven. De lastige periodes in zijn leven en hoe Club IT zijn carriere gevormd heeft.


Babbelen de Podcast met Rene Amesz

Luister  

Babbelen de Podcast  /  13-01-2020

In Babbelen de Podcast met Rene Amesz bespreek ik hoe hij begonnen is met draaien, de samplepacks die hij maakt en zijn eigen label Art Reap Music. Ook bespreken we zijn burnout en de lastige periodes in zijn leven. ​


Babbelen de Podcast met Ben Liebrand

Luister  

Babbelen de Podcast  /  09-01-2020

In babbelen de Podcast met Ben Liebrand bespreek ik hoe hij begonnen is met zijn Grandmixen op de radio. Wie inspireerde Ben en waarom?​


Babbelen de Podcast met Dennis Quin

Luister  

Babbelen de Podcast  /  08-01-2020

In babbelen de Podcast met Dennis Quin bespreek ik hoe hij begonnen is met zijn produceren van zijn eigen platen. Hoe heeft hij ervoor gezorgd dat zijn platen door de grote dj’s worden gedraaid. En wat is een hit?​


Babbelen de Podcast met Erick E

Luister  

Babbelen de Podcast  /  03-01-2020

In Babbelen de podcast spreek ik met Erick E over z'n verleden, heden en toekomst. Het is een bijna 2 uur durend openhartig gesprek waarin veel onderwerpen besproken worden.