BASTRID

BASTRID

Nieuws & Politiek  |  6 afleveringen

Bas en Astrid zijn geslachtstegenpolen: Bas is een vrouw, Astrid een man. Tenminste, dat horen ze vaak. Samen zijn ze BASTRID. Ze praten met elkaar over zaken die ze niet begrijpen. Luister het in onze podcast!

Verras mij  


Wat is er mooi aan de dood? - BASTRID #6 (podcast)

Luister  

BASTRID  /  02-05-2019

Allebei onze ouders leven nog en in onze omgeving hebben we ook nooit iemand dichtbij verloren. Dus praten wij - Astrid en Bas - nauwelijks over dood of sterven. Iets wat we wel meer mogen doen. Want is de dood juist niet iets heel moois? Daar praten we over in deze podcast!


Mag je chagrijnig zijn of is het aanstellerij? - BASTRID #5 (podcast)

Luister  

BASTRID  /  22-03-2019

Eigenlijk zouden we het over de dood hebben, maar Bas stond bloedchagrijnig op en dus gingen we het daarover hebben. Mag je chagrijnig zijn? Of moet je je gewoon niet aanstellen? Luister het in de chagrijnigste podcast ooit! ROT ALLEMAAL MAAR OP.


Waarom praten we nooit over menstruatie / ongesteldheid? - BASTRID #4 (podcast)

Luister  

BASTRID  /  17-02-2019

Bas weet niet het verschil tussen maandverband en inlegkruisjes. Hij heeft zich sowieso nooit verdiept in ongesteldheid. Astrid praat hem bij. Hierbij een podcast over menstruatie, voor alle geslachten.


Is de mens gemaakt voor monogamie? - BASTRID #3 (podcast)

Luister  

BASTRID  /  04-02-2018

Volgens veel mensen gaat iedereen vreemd. Ook Bas en Astrid geloven niet volledig in monogamie. Waarom proberen we het toch? Daarover gaat onze podcast!


Maakt alcohol het leven leuker? - BASTRID #2 (podcast)

Luister  

BASTRID  /  21-01-2018

Als het nu zou worden uitgevonden, zou alcohol niet eens verkocht mogen worden... Waarom hebben we drank überhaupt nodig? Bas en Astrid gaan erover in gesprek in deze podcast, inclusief drankje.


Zit er een verschil tussen mannen en vrouwen? - BASTRID #1 (podcast)

Luister  

BASTRID  /  18-12-2017

Er zijn honderen artikelen en tv-programma's over: het ogenschijnlijke verschil tussen mannen en vrouwen. Is dat terecht of houden we het door het te benoemen juist in stand? Astrid en Bas zoeken het uit in hun eerste podcast.