Beleggingsupdate

Beleggingsupdate

Zakelijk  |  151 afleveringen

Beleggingsnieuws door de ogen van een particuliere belegger. Beleggen en vermogensopbouw. Wekelijkse update.

Verras mij  


Beleggingsupdate.nl aflevering 49 Hoe gaan Midcap aandelen het doen in 2024?

Luister  

Beleggingsupdate  /  08-12-2023

Elke week een nieuwe aflevering met al het relevante beursnieuws, alles over beleggen en vermogensopbouw, ook elke week een praktijkcasus, deze week een verhaal over mid- en smallcap aandelen.


Beleggingsupdate.nl aflevering 48 Vooruitzichten voor 2024.

Luister  

Beleggingsupdate  /  01-12-2023

Elke week een nieuwe aflevering met al het relevante beursnieuws, alles over beleggen en vermogensopbouw. ook elke week een praktijkcasus of theoretische uitleg, deze week de vooruitzichten van strategen voor het jaar 2024.


Beleggingsupdate.nl aflevering 47 Daghandel, gokken en speculeren.

Luister  

Beleggingsupdate  /  24-11-2023

Elke week een nieuwe aflevering met al het relevante beursnieuws, alles over beleggen en vermogensopbouw. ook elke week een praktijkcasus, deze week de overeenkomst tussen daghandel, speculeren en gokken.


Beleggingsupdate.nl aflevering 46 Zijn liquiditeiten weer een alternatief ?

Luister  

Beleggingsupdate  /  17-11-2023

Elke week een nieuwe aflevering met al het relevante beursnieuws, alles over beleggen en vermogensopbouw. ook elke week een praktijkcasus, deze week de vraag of cash weer een aantrekkelijke belegging is.


Beleggingsupdate.nl aflevering 45 Afslankmiddel raakt consumer stocks.

Luister  

Beleggingsupdate  /  10-11-2023

Elke week een nieuwe aflevering met al het relevante beursnieuws, alles over beleggen en vermogensopbouw. ook elke week een praktijkcasus of theoretische uitleg, deze week het afslankmiddel dat de consumentensector raakt.


Beleggingsupdate.nl aflevering 44 De invloed van de 7 techbedrijven.

Luister  

Beleggingsupdate  /  03-11-2023

Elke week een nieuwe aflevering met al het relevante beursnieuws, alles over aandelen , beleggen en vermogensopbouw. Ook elke week een praktijkcasus , deze week de invloed van de 7 techbedrijven.


Beleggingsupdate.nl aflevering 43 Obligaties kopen ?

Luister  

Beleggingsupdate  /  27-10-2023

Elke week een nieuwe aflevering met al het relevante beursnieuws, alles over beleggen en vermogensopbouw. ook elke week een praktijkcasus of theoretische uitleg, deze week is de vraag of obligaties koopwaardig zijn.


Beleggingsupdate.nl aflevering 42 De beruchte Black monday crash.

Luister  

Beleggingsupdate  /  20-10-2023

Elke week een nieuwe aflevering met al het relevante beursnieuws, alles over beleggen en vermogensopbouw. Ook elke week een praktijkcasus of theoretische uitleg, deze week de beruchte Black monday.


Beleggingsupdate.nl aflevering 41 De Beurs in oorlogstijd.

Luister  

Beleggingsupdate  /  13-10-2023

Elke week een nieuwe aflevering met al het relevante beursnieuws,  alles over beleggen en vermogensopbouw. ook elke week een praktijkcasus, deze week de beurs in oorlogstijd.


Beleggingsupdate.nl aflevering 40 Wat kan je in het laatste kwartaal verwachten.

Luister  

Beleggingsupdate  /  06-10-2023

Elke week een nieuwe aflevering met al het relevante beursnieuws, alles over beleggen en vermogensopbouw. ook elke week een praktijkcasus of theoretische uitleg.Deze week de visie van strategen voor het 4e kwartaal.


Beleggingsupdate.nl aflevering 39 Problemen van een neutraal profiel.

Luister  

Beleggingsupdate  /  29-09-2023

Elke week een nieuwe aflevering met al het relevante beursnieuws, alles over beleggen en vermogensopbouw. ook elke week een praktijkcasus, deze week de problemen van een neutraal beleggingsprofiel.


Beleggingsupdate.nl aflevering 38 Is september altijd een slechte maand ?

Luister  

Beleggingsupdate  /  22-09-2023

Elke maand een nieuwe aflevering met al het relevante beursnieuws, alles over beleggen en vermogensopbouw. ook elke week een praktijkcasus of theoretische uitleg, deze week de vraag of september altijd een slechte maand is?


Beleggingsupdate.nl aflevering 37 Sandalen zijn hip, Birkenstock.

Luister  

Beleggingsupdate  /  15-09-2023

Elke week een nieuwe aflevering met al het relevante beursnieuws, alles over beleggen, vermogensopbouw en aandelen. Ook elke week een praktijkcasus en theoretische uitleg.


Beleggingsupdate.nl aflevering 36 Concentratierisico van de AEX.

Luister  

Beleggingsupdate  /  08-09-2023

Elke week een nieuwe aflevering met al het relevante beursnieuws, alles over beleggen en aandelen. ook elke week een praktijkcasus en theoretische uitleg, deze week de samenstelling en risico's van de AEX index.


Beleggingsupdate.nl aflevering 35 De strijd om strategische mineralen.

Luister  

Beleggingsupdate  /  01-09-2023

Elke week een nieuwe aflevering met al het relevante beursnieuws, alles over aandelen en vermogensopbouw. ook elke week een praktijkcasus, deze week de politieke strijd om strategische mineralen en Rare earth minerals.


Beleggingsupdate.nl aflevering 34 Never catch a falling knive.

Luister  

Beleggingsupdate  /  25-08-2023

Elke week een nieuwe aflevering met al het relevante beursnieuws, alles over beleggen en vermogensopbouw. ook elke week een praktijkcasus, deze week never catch a falling knive.


Beleggingsupdate.nl aflevering 33 Zijn aandelen te hoog gewaardeerd ?

Luister  

Beleggingsupdate  /  18-08-2023

Elke week een nieuwe aflevering met al het relevante beursnieuws, alles over beleggen en vermogensopbouw.  Ook elke week een praktijkcasus of theoretische uitleg, deze week de waardering van aandelen volgens de ERP methode.


Beleggingsupdate.nl aflevering 32 Warren Buffett nog altijd goed bezig.

Luister  

Beleggingsupdate  /  11-08-2023

Elke week een nieuwe aflevering met al het relevante beursnieuws, alles over beleggen, aandelen en vermogensopbouw. Ook elke week een praktijkcasus en theoretische uitleg, deze week de resultaten van Warren Buffett en de maand augustus.


Beleggingsupdate.nl aflevering 31 Inkoopprogramma eigen aandelen Banken.

Luister  

Beleggingsupdate  /  04-08-2023

Elke week een nieuwe aflevering met al het relevante beursnieuws alles over beleggen en vermogensopbouw, ook elke week een praktijkcasus deze week de Europese Banken en de inkoopprogramma's.


Beleggingsupdate.nl aflevering 30 Aanpassing weging NASDAQ Index.

Luister  

Beleggingsupdate  /  28-07-2023

Elke week een nieuwe aflevering met al het relevante beursnieuws, alles over beleggen en vermogensopbouw. Ook elk week een praktijkcasus en theoretische uitleg, deze week de aanpassing van de NASDAQ index.


Beleggingsupdate.nl aflevering 29 Verband tussen de Dow Transport en Dow Jones index.

Luister  

Beleggingsupdate  /  21-07-2023

Elke week een nieuwe aflevering met al het relevante beursnieuws, alles over beleggen en vermogensopbouw. Ook elke week een praktijkcasus, deze week het verband tussen de Dow Jones Transport en de Dow Jones Industrial index.


Beleggingsupdate.nl aflevering 28 Extra rendement door de Core-Satellite methode

Luister  

Beleggingsupdate  /  14-07-2023

Elke week een nieuwe aflevering met al het relevante beursnieuws, alles over aandelen en vermogensopbouw. ook elke week een praktijkcasus of theoretische uitleg, deze week de Core-Satellite methode.


Beleggingsupdate.nl aflevering 27 Wat betekent de Bèta van een aandeel.

Luister  

Beleggingsupdate  /  07-07-2023

Elke week een nieuwe aflevering met al het relevante beursnieuws, alles over beleggen, aandelen en vermogensopbouw. ook elke week een praktijkcasus en theoretische uitleg, deze week de bèta van een aandeel.


Beleggingsupdate.nl aflevering 26 Welke aandelen bepalen de NASDAQ

Luister  

Beleggingsupdate  /  30-06-2023

Elke week een nieuwe aflevering met al het relevante beursnieuws, alles over beleggen en vermogensopbouw. ook elke week een praktijkcasus of theoretische uitleg, deze week welke aandelen bepalen de technologie index.


Beleggingsupdate.nl aflevering 25 Beleggen in CO2 emissierechten

Luister  

Beleggingsupdate  /  23-06-2023

Elke week een nieuwe aflevering met al het relevante beursnieuws, alles over beleggen en vermogensopbouw. Ook elke week een praktijkcasus, deze week beleggen in CO2 emissierechten.


Beleggingsupdate.nl aflevering 24 De populariteit van Wereldwijde indextrackers.

Luister  

Beleggingsupdate  /  16-06-2023

Elke week een nieuwe aflevering met al het relevante beursnieuws, alles over aandelen en vermogensopbouw. ook elke week een praktijkcasus deze week de populariteit van Wereldwijde index trackers.


Beleggingsupdate.nl aflevering 9 Wat denken de strategen over deze beurs !

Luister  

Beleggingsupdate  /  09-06-2023

Elke week een nieuwe aflevering met al het relevante nieuws over de beurs, aandelen en vermogensopbouw. ook elke week een praktijkcasus of theoretisch uitleg. Deze week de mening van enkele strategen.


Beleggingsupdate.nl aflevering 22 Verliesnemen en herbalanceren.

Luister  

Beleggingsupdate  /  02-06-2023

Elke week een nieuwe aflevering met al het relevante beursnieuws, alles over aandelen, beleggen en vermogensopbouw. ook elke week een praktijkcasus deze week verliesnemen en portefeuille herbalanceren.


Beleggingsupdate.nl aflevering 21 Beleggen in water en duurzame voeding.

Luister  

Beleggingsupdate  /  26-05-2023

Elke week een nieuwe aflevering met al het relevante beursnieuws, alles over beleggen en vermogensopbouw, ook elke week een praktijkcasus , deze week beleggen in water en duurzame voeding.


Beleggingsupdate.nl aflevering 20 Sell in May en schuldenlimiet Amerika.

Luister  

Beleggingsupdate  /  19-05-2023

Elke week een nieuwe aflevering met al het relevante beursnieuws, alles over beleggen en vermogensopbouw. ook elke week een praktijkcasus en uitleg, deze week over Sell in May en Amerikaanse schuldenplafond.


Beleggingsupdate.nl aflevering 19 wat is een recessie ?

Luister  

Beleggingsupdate  /  12-05-2023

Elke week een nieuwe aflevering met het laatste beursnieuws, alles over aandelen en beleggen. ook elke week een praktijkcasus, deze week iets meer over het woord recessie.


Beleggingsupdate.nl aflevering 18 Stagflatie!

Luister  

Beleggingsupdate  /  05-05-2023

Elke week een nieuwe aflevering met al het relevante beursnieuws, alles over aandelen , beleggen en vermogensopbouw. ook elke week een praktijkcasus, deze week het woord stagflatie.


Beleggingsupdate.nl aflevering 17 Valuta en de impact op beleggen.

Luister  

Beleggingsupdate  /  28-04-2023

Elke week een nieuwe aflevering met al het relevante beursnieuws, alles over aandelen en vermogensopbouw. ook elke week een praktijkcasus, deze week de impact van valuta's op je beleggingen.


Beleggingsupdate.nl aflevering 16 De stijging van de Franse Beurs, CAC40.

Luister  

Beleggingsupdate  /  21-04-2023

Elke week een nieuwe aflevering met al het relevante beursnieuws, alles over beleggen en vermogensopbouw. ook elke week een praktijkcasus, deze week de Franse beurs, de CAC-40.


Beleggingsupdate.nl aflevering 15 Japan en Warren Buffett.

Luister  

Beleggingsupdate  /  14-04-2023

Elke week een nieuwe aflevering met al het relevante beursnieuws, alles over aandelen, beleggen en vermogensopbouw. ook elke week een praktijkcasus , deze week  Japan en Warren Buffett.


Beleggingsupdate.nl aflevering 14 Onrust door de OPEC?

Luister  

Beleggingsupdate  /  07-04-2023

Elke week een nieuwe aflevering met al het relevante beursnieuws, alles over beleggen en vermogensopbouw. Ook elke week een praktijkcasus, deze week de OPEC.


Beleggingsupdate.nl aflevering 13 Kortlopende obligaties en Geldmarktfondsen.

Luister  

Beleggingsupdate  /  31-03-2023

Elke week een nieuwe aflevering met al het relevante beursnieuws, alles over beleggen en vermogensopbouw. Ook elke week een praktijkcasus, deze week kortlopende obligaties en geldmarktfondsen ipv spaargelden.


Beleggingsupdate.nl aflevering 12 Wat zijn Coco's en Rabo certificaten.

Luister  

Beleggingsupdate  /  24-03-2023

Elke week een nieuwe aflevering, met al het relevante beursnieuws, alles over beleggen en aandelen. ook elke week theoretische uitleg en een praktijkcasus, deze week wat zijn Coco's en de Rabo certificaten.


Beleggingsupdate.nl aflevering 11 Paniek bij Banken.

Luister  

Beleggingsupdate  /  17-03-2023

Elke week een nieuwe aflevering met al het relevante beursnieuws, alles over beleggen en vermogensopbouw. Ook elke week een praktijkcasus, deze week paniek bij Banken.


Beleggingsupdate.nl aflevering 10 De kracht van dividend.

Luister  

Beleggingsupdate  /  10-03-2023

Elke week een nieuwe aflevering met al het relevante beursnieuws, alles over beleggen en vermogensopbouw. Ook elke week een praktijkcasus, deze week dividend en een paar tips.


Beleggingsupdate.nl aflevering 9 Handige sentiment indicatoren.

Luister  

Beleggingsupdate  /  03-03-2023

Elke week een nieuwe aflevering met al het relevante beursnieuws, alles over beleggen en vermogensopbouw.  Ook elke week een praktijkcasus, deze week uitleg over sentiment indicator.


Beleggingsupdate.nl aflevering 8 Obligaties binnen een gebalanceerde portefeuille?

Luister  

Beleggingsupdate  /  24-02-2023

Elke week een nieuwe aflevering met al het relevante beursnieuws, alles over aandelen en vermogensopbouw. ook elke week een praktijkcasus, deze week obligaties binnen een neutraalprofiel.


Beleggingsupdate.nl aflevering 7 Hoe zit het met Aegon ?

Luister  

Beleggingsupdate  /  17-02-2023

Elke week een nieuwe aflevering met al het relevante beursnieuws, alles over beleggen, aandelen en vermogensopbouw. ook elke week een praktijkcasus, deze week het aandeel Aegon.


Beleggingsupdate.nl aflevering 6 Is China weer aantrekkelijk als belegging ?

Luister  

Beleggingsupdate  /  10-02-2023

Elke week een nieuwe aflevering met al het relevante beursnieuws, alles over beleggen en vermogensopbouw. Ook elke week een praktijkcasus deze week China.


Beleggingsupdate.nl aflevering 5 Robotica & AI.

Luister  

Beleggingsupdate  /  03-02-2023

Elke week een nieuwe aflevering ,met al het relevante beursnieuws, alles over beleggen en vermogensopbouw. ook elke week een praktijkcasus, deze week twee trackers in de sector Robotica & AI.


Beleggingsupdate.nl aflevering 4 De sector Semiconductors.

Luister  

Beleggingsupdate  /  26-01-2023

Elke week een nieuwe aflevering, met al het relevante beurs nieuws alles over beleggen en vermogensopbouw. ook elke week een praktijkcasus, deze week de sector semiconductors.


Beleggingsupdate.nl aflevering 3 Wanneer stap je weer in ?

Luister  

Beleggingsupdate  /  20-01-2023

Elke week een nieuwe aflevering met alles over beleggen, de beurs, vermogensopbouw en aandelen. ook elke week een praktijk casus, deze week wanneer stap je weer in ?


Beleggingsupdate.nl aflevering 2 Goldilocks economie !

Luister  

Beleggingsupdate  /  12-01-2023

Elke week een nieuwe aflevering met al het relevante beursnieuws, alles over beleggen en vermogensopbouw. Ook elke week een praktijkcasus, deze week de goldilocks economie.


Beleggingsupdate.nl aflevering 1 Wat verwachten de professionals.

Luister  

Beleggingsupdate  /  06-01-2023

Elke week een nieuwe aflevering met al het relevante beursnieuws, alles over beleggen en vermogensopbouw. Ook elke week een praktijkcasus of theoretische uitleg, deze week wat verwachten de professionals.


Beleggingsupdate.nl aflevering 51 Dogs of the Dow strategie.

Luister  

Beleggingsupdate  /  22-12-2022

Elke week een nieuwe aflevering met al het relevante beursnieuws, alles over aandelen en beleggen. ook elke week een praktijkcasus deze week Dogs of the Dow strategie.


Beleggingsupdate.nl aflevering 50 Rente verhogingen bepalen de beurs.

Luister  

Beleggingsupdate  /  15-12-2022

Elke week een nieuwe aflevering met al het relevante beursnieuws, alles over aandelen en vermogensopbouw. ook elke week een praktijkcasus, deze week de renteverhogingen.


Beleggingsupdate.nl aflevering 49 Beursvisie 2023.

Luister  

Beleggingsupdate  /  08-12-2022

Elke week een nieuwe aflevering met al het relevante beursnieuws, alles over beleggen en vermogensopbouw. Ook elke week een praktijkcasus, deze week de beursvisie van de banken voor 2023.


Beleggingsupdate.nl aflevering 48 Kerstrally ?

Luister  

Beleggingsupdate  /  02-12-2022

Elke week een nieuwe aflevering met al het relevante beursnieuws, alles over beleggen en vermogensopbouw.  Ook elke week een praktijkcasus, deze week de Kerst Rally of Santa  Rally.


Beleggingsupdate.nl aflevering 47 Consumenten en credit card aandelen.

Luister  

Beleggingsupdate  /  24-11-2022

Elke week een nieuwe aflevering met al het relevante beursnieuws, alles over aandelen en vermogensopbouw. Ook elke week een praktijkcasus deze week meer over consumenten en creditcard aandelen.


Beleggingsupdate.nl aflevering 46 Crypto's de nieuwe Zwarte zwaan ?

Luister  

Beleggingsupdate  /  17-11-2022

Elke week een nieuwe aflevering met al het relevante beursnieuws, alles over beleggen, aandelen en vermogensopbouw. ook elke week een praktijkcasus, deze week, zijn Crypto's de nieuwe zwarte zwaan?


Beleggingsupdate.nl aflevering 45 Cognitief gedrag beïnvloed beleggen.

Luister  

Beleggingsupdate  /  11-11-2022

Elke week een nieuwe aflevering met al het relevante beursnieuws, alles over beleggen en vermogensopbouw. ook elke week een praktijkcasus, deze week cognitief gedrag bij beleggen.


Beleggingsupdate.nl aflevering 44 Technologie aandelen: Never catch a falling knife !

Luister  

Beleggingsupdate  /  04-11-2022

Elke week een nieuwe aflevering met al het relevante beursnieuws, alles over beleggen en vermogensopbouw. Ook elke week een praktijkcasus, deze week technologie aandelen, je kan je er lelijk aan snijden.


Beleggingsupdate.nl aflevering 43 Verschil tussen risico en volatiliteit.

Luister  

Beleggingsupdate  /  28-10-2022

Elke week een nieuwe aflevering met al het relevante beursnieuws, alles over beleggen en vermogensopbouw. ook elke week een praktijkcasus, deze week het verschil tussen risico en volatiliteit bij beleggen.


Beleggingsupdate.nl aflevering 42 Short squeeze uitgelegd

Luister  

Beleggingsupdate  /  21-10-2022

Elke week een nieuwe aflevering met al het relevante beursnieuws, alles over beleggen en vermogensopbouw. Ook elke week een praktijkcasus, deze week meer over Short Squeeze.


Beleggingsupdate.nl aflevering 41 Iedereen is nerveus, beurs is labiel.

Luister  

Beleggingsupdate  /  14-10-2022

Elke week een nieuwe aflevering met al het relevante beurs nieuws, alles over beleggen en vermogensopbouw. ook elke week een praktijkcasus, deze week de nervositeit op de obligatiemarkten.


Beleggingsupdate.nl aflevering 40 Hoe om te gaan met financieel verlies.

Luister  

Beleggingsupdate  /  06-10-2022

Elke week een nieuwe aflevering met al het relevante beursnieuws, alles over beleggen en vermogensopbouw. Ook elke week een praktijkcasus, deze week hoe om te gaan met financieel verlies.


Beleggingsupdate.nl aflevering 39 Chaos op de obligatiemarkten.

Luister  

Beleggingsupdate  /  30-09-2022

Elke week een nieuwe aflevering met al het relevante beursnieuws, alles over beleggen en vermogensopbouw. ook elke week een praktijkcasus deze week de chaos op de obligatiemarkten.


Beleggingsupdate.nl aflevering 38 Wat te doen volgens de experts in een dalende markt?

Luister  

Beleggingsupdate  /  22-09-2022

Elke week een nieuwe aflevering met al het relevante beursnieuws alles over beleggen en vermogensopbouw. ook elke week een praktijkcasus en theoretische uitleg, deze week wat kan je doen in een bearmarket volgens experts


Beleggingsupdate.nl aflevering 37 Welke beleggingscategorie is inflatie proof ?

Luister  

Beleggingsupdate  /  15-09-2022

Elke week een nieuwe aflevering met al het relevante beursnieuws, alles over beleggen en vermogensopbouw. Ook elke week een praktijkcasus en theoretische uitleg, deze week welke beleggingscategorie helpt bij inflatie.


Beleggingsupdate.nl aflevering 36 Hoe lang duurt een recessie ?

Luister  

Beleggingsupdate  /  10-09-2022

Elke week een nieuwe aflevering met al het relevante beursnieuws en alles over aandelen. ook elke week een praktijkcasus en theoretische uitleg. Deze week hoe lang duurt een recessie?


Beleggingsupdate.nl aflevering 35 Rente en de waardering van aandelen.

Luister  

Beleggingsupdate  /  02-09-2022

Elke week een nieuwe aflevering met al het relevante beursnieuws, alles over beleggen en vermogensopbouw. Ook elke week een praktijkcasus of theoretische uitleg, deze week de discounted cashflow methode als leidraad voor aandelenwaarderingen.


Beleggingsupdate.nl aflevering 34 Aandelensplitsing en Jackson Hole.

Luister  

Beleggingsupdate  /  26-08-2022

Elke week een nieuwe aflevering met al het relevante beursnieuws, alles over beleggen en vermogensopbouw. ook elke week een praktijkcasus, deze week waarom een aandelensplitsing. 


Beleggingsupdate.nl aflevering 33 Europese bankensector.

Luister  

Beleggingsupdate  /  19-08-2022

Elke week een nieuwe aflevering met al het relevante beursnieuws, alles over beleggen en vermogensopbouw. Ook elke week een praktijkcasus, deze week welke Banken kopen Europese fondsmanagers.


Beleggingsupdate.nl aflevering 32 De belangrijkste index S&P500.

Luister  

Beleggingsupdate  /  12-08-2022

Elke week een nieuwe aflevering met alles over beleggen, vermogensopbouw en aandelen. Ook elke week een praktijkcasus, deze week meer uitleg over de belangrijkste index de S&P500.


Beleggingsupdate.nl aflevering 31 Alternatieve energy, Global Clean Energy

Luister  

Beleggingsupdate  /  04-08-2022

Elke week een nieuwe aflevering over beleggen, aandelen en vermogensopbouw. Ook elke week een praktijkcasus, deze week alternatieve energy ofwel Global Clean Energy.


Beleggingsupdate.nl aflevering 30 Ideale aantal aandelen in portefeuille.

Luister  

Beleggingsupdate  /  29-07-2022

Elke week een nieuwe aflevering met al het relevante beursnieuws, alles over beleggen en vermogensopbouw. Ook elke week een casus en theoretische uitleg, deze week het ideale aantal individuele aandelen in een portefeuille.


Beleggingsupdate.nl aflevering 29 Portefeuille check halfjaarlijkse APK.

Luister  

Beleggingsupdate  /  21-07-2022

Elke week een nieuwe aflevering met al het relevante beursnieuws, alles over beleggen en vermogensopbouw. Ook elke week een praktijkcasus, deze week kijk of je portefeuille nog past aan je persoonlijke doelstellingen.


Beleggingsupdate.nl aflevering 28 Koperprijs als indicator economische groei.

Luister  

Beleggingsupdate  /  15-07-2022

Elke week een nieuwe aflevering met al het relevante beursnieuws, alles over beleggen en vermogensopbouw. Ook elke week een praktijkcasus deze week de koperprijs als indicator van de  economische groei.


Beleggingsupdate.nl aflevering 27

Luister  

Beleggingsupdate  /  08-07-2022

Elke week een nieuwe aflevering met al het relevante beursnieuws, alles over beleggen en vermogensopbouw. ook elke week een praktijkcasus en theoretische uitleg, deze week de termen suckersrally, deathcat bounce en Beta.


Beleggingsupdate.nl aflevering 26 De mythe van Goud en inflatie.

Luister  

Beleggingsupdate  /  01-07-2022

Elke week een nieuwe aflevering met al het relevante beursnieuws, alles over beleggen en vermogensopbouw. Ook een praktijkcasus en theoretische uitleg, deze week de mythe van goud in tijden van inflatie.


Beleggingsupdate.nl aflevering 25 Samenhang tussen inflatie, rente en beurzen.

Luister  

Beleggingsupdate  /  24-06-2022

Elke week een nieuwe aflevering met al het relevante beursnieuws, alles over beleggen en vermogensopbouw. Deze week meer over de samenhang tussen inflatie, rente en aandelen.


Beleggingsupdate.nl aflevering 24 Wisselkoersen en de impact op het beleggingsresultaat.

Luister  

Beleggingsupdate  /  16-06-2022

Elke week een nieuwe aflevering ,et al het relevante beursnieuws, alles over beleggen en vermogensopbouw. ook elke week een praktijkcasus of theoretische uitleg, deze week de impact van valuta's op je beleggingen.


Beleggingsupdate.nl aflevering 23 Consumenten bestedingen en de economie.

Luister  

Beleggingsupdate  /  10-06-2022

elke week een nieuwe aflevering met al het relevante beursnieuws, alles over beleggen en vermogensopbouw. Ook elke week een praktijkcasus en theoretische uitleg, deze week het belang van de consument voor de economie.


Beleggingsupdate.nl aflevering 22 High yield en Emerging markets obligaties

Luister  

Beleggingsupdate  /  02-06-2022

Elke week een nieuwe aflevering met al het relevante beursnieuws , alles over beleggen en vermogensopbouw. Ook elke week een praktijkcasus en uitleg, deze week drie andere obligaties dan de saaie staatsleningen.


Beleggingsupdate.nl aflevering 21 Te laat beginnen met spreiding.

Luister  

Beleggingsupdate  /  26-05-2022

Elke week een nieuwe aflevering met al het relevante beursnieuws, alles over beleggen en vermogensopbouw. Deze week beleggers die te laat beginnen met spreiding van de portefeuille.


Beleggingsupdate.nl aflevering 20 Waarde aandelen stijgen in populariteit.

Luister  

Beleggingsupdate  /  20-05-2022

Elke week een nieuwe aflevering met al het relevante beursnieuws, alles over beleggen en vermogensopbouw. Deze week de toegenomen populariteit van waarde aandelen.


Beleggingsupdate.nl aflevering 19 Welke fouten maken beleggers ?

Luister  

Beleggingsupdate  /  13-05-2022

Elke week een nieuwe aflevering met al het relevante beursnieuws, alles over beleggen en vermogensopbouw. ook elke week een praktijkcasus, deze week welke fouten worden er door beleggers gemaakt.


Beleggingsupdate.nl aflevering 18 Wat kan je doen in tijden van onrust ?

Luister  

Beleggingsupdate  /  05-05-2022

Elke week een nieuwe aflevering met al het relevante beursnieuws, alles over beleggen en vermogensopbouw.  Ook elke week een praktijkcasus, deze week wat kan je doen in onrustige tijden.


Beleggingsupdate.nl aflevering 17 Sector Consumenten Basis in recessie tijden.

Luister  

Beleggingsupdate  /  28-04-2022

Elke week een nieuwe aflevering met al het relevante beursnieuws, alles over beleggen en vermogensopbouw. Elke week ook een praktijkcasus, deze week de sector Consumenten Basis.


Beleggingsupdate.nl aflevering 16 Kortlopende obligaties als dekking tegen rentestijging.

Luister  

Beleggingsupdate  /  20-04-2022

Elke week een nieuwe aflevering met het relevante beursnieuws, alles over beleggen en vermogensopbouw. ook elke week een praktijkcasus en uitleg, deze week over de relatie tussen langlopende en kortlopende obligaties.


Beleggingsupdate.nl aflevering 15 De populariteit van Themafondsen.

Luister  

Beleggingsupdate  /  14-04-2022

Elke week een nieuwe aflevering met al het relevante beursnieuws, alles over beleggen en vermogensopbouw. Deze week als praktijkcasus de populariteit van Themafondsen.


Beleggingsupdate.nl aflevering 14 De Rente curve grafiek als recessie voorspeller.

Luister  

Beleggingsupdate  /  07-04-2022

Elke week een nieuwe aflevering met al het relevante beursnieuws, alles over beleggen en aandelen. Tevens theoretische  uitleg en een praktijk casus.


Beleggingsupdate.nl aflevering 13 Aandelen Agribusiness profiteren van voedselschaarste.

Luister  

Beleggingsupdate  /  31-03-2022

Elke week een nieuwe aflevering met al het relevante beursnieuws, alles over beleggen en vermogensopbouw. Deze week als praktijkcasus de sector Agribusiness en Healthy living.


Beleggingsupdate.nl aflevering 12 Technisch herstel beurzen en de Beta als hulpmiddel.

Luister  

Beleggingsupdate  /  25-03-2022

Elke week een nieuwe aflevering met al het relevante beursnieuws, alles over beleggen en vermogensopbouw. Deze week gaat de praktijkcasus over de beta's van aandelen.


Beleggingsupdate.nl aflevering 11 Chinese beurs en de Roebelcrisis

Luister  

Beleggingsupdate  /  18-03-2022

Elke week een nieuwe aflevering met al het relevante beursnieuws, alles over beleggen en vermogensopbouw. Ook een praktijkcasus, deze week de Chinese aandelen en de Roebelcrisis.


Beleggingsupdate.nl aflevering 10 Margin Calls zorgt voor meer volatiliteit.

Luister  

Beleggingsupdate  /  10-03-2022

Elke week een nieuwe aflevering met al het relevante beursnieuws, alles over aandelen en vermogensopbouw.  Tevens uitleg over een praktijk casus, deze week het woord Margin Call.


Beleggingsupdate.nl aflevering 9 Wat is stagflatie?

Luister  

Beleggingsupdate  /  03-03-2022

Elke week een nieuwe aflevering met al het relevante beursnieuws, alles over beleggen en vermogensopbouw. Deze week naast beursnieuws ook het woord stagflatie.


Beleggingsupdate.nl aflevering 8 Historie beurs in tijden van crisis.

Luister  

Beleggingsupdate  /  24-02-2022

Elke week een nieuwe aflevering met al het relevante beursnieuws, alles over beleggen en vermogensopbouw. Deze week de beurs in tijden van oorlogsdreiging en Dollar Cost Averaging.


Beleggingsupdate.nl aflevering 7 Dividend als buffer in de portefeuille.

Luister  

Beleggingsupdate  /  18-02-2022

Elke week een nieuwe aflevering met al het relevante beursnieuws, alles over beleggen en uitleg over praktische zaken. Deze week het belang van dividend.


Beleggingsupdate.nl aflevering 6 Healthcare & Biotechnology interessant?

Luister  

Beleggingsupdate  /  10-02-2022

Elke week een nieuwe aflevering met al het relevante beursnieuws, alles over beleggen en een praktijkcasus. Deze week de Biotechnology sector. Is de sector interessant na de forse daling van de laatste 8 maanden.


Beleggingsupdate.nl aflevering 5 Waarom aandelensplitsing en wat is sectorrotatie ?

Luister  

Beleggingsupdate  /  03-02-2022

Elke week een nieuwe aflevering met al het relevante beursnieuws, alles over beleggen en vermogensopbouw. Ook elke week een praktijkcasus, deze week sectorrotatie en het nut van aandelensplitsing.


Beleggingsupdate.nl aflevering 4 Rente spook en de Metaversum.

Luister  

Beleggingsupdate  /  28-01-2022

Elke week een nieuwe aflevering met al het relevante beursnieuws, alles over beleggen en een praktijkcasus voor de particuliere belegger. Deze week naast de schommelingen op de beurs, uitleg over de Meta versum en welke aandelen hier een rol inspelen. 


Beleggingsupdate.nl aflevering 3 Grondstoffen als bescherming tegen inflatie ?

Luister  

Beleggingsupdate  /  21-01-2022

Elke week een aflevering met al het relevante beursnieuws, alles over beleggen en een praktijkcasus. Deze week  de koers van Unilever en de wens tot snelle groei, daarnaast bescherming van het vermogen door toevoegen van grondstoffen aan de portefeuille, wel of niet een goed idee?


Beleggingsupdate.nl aflevering 2 Het effect van een renteverhoging.

Luister  

Beleggingsupdate  /  14-01-2022

Elke week een nieuwe aflevering van de podcast beleggingsupdate met al het relevante beursnieuws, alles over beleggen en een praktijkcasus voor de particuliere belegger. Deze week het effect van renteverhogingen op aandelen.


Beleggingsupdate.nl aflevering 1 Vooruitzichten 2022 en de efficiënte markt.

Luister  

Beleggingsupdate  /  07-01-2022

Wekelijkse Podcast beleggingsupdate met al het relevante beleggingsnieuws, deze week een korte terugblik en vooruitzicht 2022.


Beleggingsupdate.nl aflevering 51-52 Cyberstocks en Big-Mac index

Luister  

Beleggingsupdate  /  23-12-2021

Elke week een nieuwe aflevering voor de particuliere belegger met al het relevante beursnieuws, alles over beleggen en vermogensopbouw. Deze week als praktijkcasus beleggen in Cybersecurity aandelen en inflatie via de Big Mac Index.


Beleggingsupdate.nl aflevering 50 Laat de AEX suckers rally's zien ?

Luister  

Beleggingsupdate  /  17-12-2021

Elke week een nieuwe aflevering voor de particuliere belegger met het relevante beurs weekoverzicht, alles over beleggen en een praktijkcasus uitgelegd. Deze week aandacht voor de term suckers rally en dead cat bounce.


Beleggingsupdate.nl aflevering 49 Volatiliteit en de VIX index

Luister  

Beleggingsupdate  /  09-12-2021

Elke week een actueel overzicht met het laatste beursnieuws, alles over beleggen en een praktijkcasus voor de particuliere belegger. Deze week de bewegelijkheid op de beurs terug te zien in de VIX index, de angstindex.


Beleggingsupdate.nl aflevering 48 Santa Claus Rally

Luister  

Beleggingsupdate  /  03-12-2021

Wekelijkse podcast met al het relevante beursnieuws en een praktijkcasus voor de particuliere belegger. Deze week de december maand en de theorie achter de Kerstrally ofwel de Santa Rally.


Beleggingsupdate.nl aflevering 47 Valuta crisis en Black Friday

Luister  

Beleggingsupdate  /  25-11-2021

Elke week een nieuwe aflevering met al het relevante beursnieuws, alles over beleggen en vermogensopbouw voor de particuliere belegger. Deze week een item over de  valuta crisis in Azië in 1998 en de gevolgen op de aandelenbeurzen.


Beleggingsupdate.nl aflevering 46 Philips en de claims !

Luister  

Beleggingsupdate  /  19-11-2021

Podcast beleggingsupdate met al het relevante beursnieuws van de afgelopen week. Deze week als praktijkcasus de Amerikaanse claimcultuur en Philips.


Beleggingsupdate.nl aflevering 45 fundamentele of technische analyse

Luister  

Beleggingsupdate  /  11-11-2021

Elke week een nieuwe aflevering voor de particuliere belegger. Al het relevante nieuws over de beurs, beleggen en praktijkcasus. Deze week cijfers Ahold, ArcelorMittal en het gebruik van fundamentele cijfers en technische analyse bij individuele aandelen.


Beleggingsupdate.nl aflevering 44 Window dressing en de bèta van een aandeel.

Luister  

Beleggingsupdate  /  05-11-2021

Elke week een nieuwe aflevering over de beurs, beleggen en praktijkcasus voor de particuliere belegger. Deze week de achtergrond van window dressing, beta van een aandeel en het gebruik en nut van een benchmark.


Beleggingsupdate.nl aflevering 43 Verandering vermogensverdeling

Luister  

Beleggingsupdate  /  28-10-2021

Elke week al het relevante beursnieuws, alles over vermogensopbouw voor de particuliere belegger. Deze week nieuws van SHELL, TESLA en de aanpassing en het belang van een goede vermogensverdeling ofwel asset allocatie.


Beleggingsupdate.nl aflevering 42 Hoe zit het met obligaties en rente?

Luister  

Beleggingsupdate  /  21-10-2021

Elke week al het relevante beursnieuws, alles over vermogensopbouw en praktijkcasus voor de particuliere belegger. Deze week wat bedrijfscijfers en wat betekent stijgende rente voor obligaties. Lang lopende obligaties ruilen naar kort lopende leningen ?


Beleggingsupdate.nl aflevering 41 Hoe zit het met grondstoffen ?

Luister  

Beleggingsupdate  /  14-10-2021

Nieuwe aflevering beleggingsupdate met al het relevante beursnieuws, beleggen en vermogensopbouw speciaal voor de particulieren belegger. Deze week een beknopte uitleg over commodity's en het toepassen in een portefeuille.


Beleggingsupdate.nl aflevering 40 Waarom heeft oktober een slechte naam bij beleggers ?

Luister  

Beleggingsupdate  /  07-10-2021

Wekelijkse beleggingsupdate, alles over de beurs, beleggen en vermogensopbouw speciaal voor de particuliere belegger. Elke week een praktijkcasus en stukje achtergrond. Deze week de maand oktober en de angst bij beleggers voor deze maand.


Beleggingsupdate.nl aflevering 39 Risk-on Risk-off beurs RORO.

Luister  

Beleggingsupdate  /  01-10-2021

Elke week een nieuwe aflevering met al het relevante beursnieuws, beleggen en praktijkcasus over vermogensopbouw voor de particuliere belegger. Deze week uitleg over herbalanceren van de portefeuille en de term RORO.


Beleggingsupdate.nl aflevering 38 Huizencrisis China?

Luister  

Beleggingsupdate  /  24-09-2021

Elke week een nieuwe aflevering met al het relevante beursnieuws, beleggen en vermogensopbouw. Praktijkcasus voor de particuliere belegger. Deze week de problemen bij het vastgoed bedrijf Evergrande in China en de reactie van de beurzen. 


Beleggingsupdate.nl aflevering 37 Welke aandelen kopen Europese beleggingsfondsen?

Luister  

Beleggingsupdate  /  17-09-2021

Elke week een nieuwe aflevering met al het relevante beurs nieuws, speciaal voor de particuliere belegger. Deze week ook uitleg over het begrip hoog kopen en nog hoger verkopen, momentum belegger en welke aandelen hebben fondsmanagers de afgelopen maand in Europa gekocht.


Beleggingsupdate.nl aflevering 36 Stagflatie, Goldilocks of TINA ?

Luister  

Beleggingsupdate  /  10-09-2021

Podcast beleggingsupdate wekelijks kort verslag van al het relevante beursnieuws, beleggen en uitleg van een praktijk casus. Deze week de veel gebruikte termen in de financiële wereld Goldilocks, TINA en Stagflatie. Welke periode gaan wij de komende jaren krijgen ?


Beleggingsupdate.nl aflevering 35 Welke aandelen koopt Cathie Wood ?

Luister  

Beleggingsupdate  /  03-09-2021

Podcast beleggingsupdate voor de particuliere belegger, wekelijkse aflevering met al het relevante beursnieuws, alles over beleggen en praktijk casus. Deze week over Cathie Wood fundmanager van ARK Innovation.


Beleggingsupdate.nl aflevering 34 Jackson Hole !

Luister  

Beleggingsupdate  /  27-08-2021

Wekelijkse podcast met in het kort al het relevante beursnieuws, praktijkcasus en theoretische achtergronden van het beleggen speciaal voor de particuliere belegger. Deze week een korte uitleg over het hoe en waarom van de bijeenkomst in Jackson Hole.


Beleggingsupdate.nl aflevering 33 Beleggingskansen klimaatrapport.

Luister  

Beleggingsupdate  /  19-08-2021

Beleggingsupdate geeft elke week een actueel overzicht van al het relevante nieuws over beurzen, beleggen en vermogensopbouw. Speciaal voor de particuliere belegger met weinig tijd en die wat wil leren. Deze week beleggingskansen naar aanleiding van het klimaatrapport.


Beleggingsupdate.nl aflevering 32 Flash crash in Goud, wat bedoelen ze hiermee ?

Luister  

Beleggingsupdate  /  12-08-2021

Elke week een nieuwe aflevering over actuele beursontwikkelingen, beleggingsnieuws en praktijk casus speciaal voor de particuliere belegger. Deze week uitleg over flash crashes zoals afgelopen zondagnacht in beleggingscategorie Goud plaatsvond.


Beleggingsupdate.nl aflevering 31 Sterk momentum op beurs, contrair handelen risicovol ?

Luister  

Beleggingsupdate  /  06-08-2021

Podcast voor de particuliere belegger met al het het relevante wekelijks nieuws over beleggen, beurs en vermogensopbouw. Deze week ook over de kracht van de beurs en het gevaar van contrair handelen. Don't fight the tape een oude beurswijsheid.


Beleggingsupdate.nl aflevering 30 Fastfood als belegging en Luxury Goods.

Luister  

Beleggingsupdate  /  31-07-2021

Podcast beleggingsupdate voor de particuliere belegger, elke week een korte aflevering met al het relevante beurs- en bedrijfsnieuws. Alles over beleggen en vermogensopbouw. Deze week o.a. de fastfood sector in Amerika als interessante belegging en de luxury goods in Europa.


Beleggingsupdate.nl aflevering 29 Is verliesnemen moeilijk?

Luister  

Beleggingsupdate  /  22-07-2021

Wekelijkse podcast beleggingsupdate met het actuele beursnieuws, beleggingsinformatie en praktijkcasus voor de particuliere belegger. Deze week naast het nieuws ook informatie over verliesnemen binnen een beleggingsportefeuille.


Beleggingsupdate.nl aflevering 28 Seizoen bedrijfscijfers barst los. Core satellite strategy.

Luister  

Beleggingsupdate  /  15-07-2021

Wekelijkse korte aflevering met het actuele beursnieuws,  beleggingsinfo en voorbeelden van vermogensopbouw. Deze week bedrijfscijfers en een uitleg over de core-satellite portefeuille.


Beleggingsupdate.nl aflevering 27 Waarom grijpt China in? Zwakte Dow Transport index !

Luister  

Beleggingsupdate  /  09-07-2021

Wekelijkse podcast voor de particuliere belegger. Actueel beursnieuws, handige informatie en leerzaam. Deze week specifiek iets over de Azië, China en de zwakte van de Dow Transport index. Heeft dit gevolgen voor de Dow Jones ?


Beleggingsupdate.nl aflevering 26 Welke aandelen kopen Europese beleggingsfondsen?

Luister  

Beleggingsupdate  /  02-07-2021

Wekelijkse podcast voor de particuliere belegger, met al het relevante beleggingsnieuws van de afgelopen week en met een praktijkcasus. Deze week naast een overzicht van de meest gekochte aandelen binnen Europese beleggingsfondsen en een drietal historische opsplitsing van conglomeraten.#aex #belegg...


Beleggingsupdate.nl aflevering 25 Waarde of groei aandelen

Luister  

Beleggingsupdate  /  25-06-2021

Beleggingsupdate elke week het laatste nieuws over beurs, beleggen, vermogensopbouw en praktijktips voor de particuliere belegger. Zorg dat je weet waar je in vermogen in zit. Deze week naast het actuele nieuws ook uitleg over termen als waarde en groei aandelen.


Beleggingsupdate.nl aflevering 24 BUZZ Social Media

Luister  

Beleggingsupdate  /  18-06-2021

Actueel wekelijks beursnieuws en praktijk tips voor de particuliere belegger. Alles over beleggen in afleveringen van 15 minuten. Deze week aandacht voor Social Media invloed op beleggers en bedrijven, BUZZ NextGen US Sentiment leaders index (BUZZTR) en cannabis als ruilmiddel voor vaccinatie The Me...


Beleggingsupdate.nl aflevering 23 weer nieuw record AEX !

Luister  

Beleggingsupdate  /  11-06-2021

Actueel weekoverzicht met beurs- en macronieuws alles voor de particuliere belegger. In 15 minuten up to date. Deze week inflatie nieuws , nieuwe records Europese beurzen en de belangrijkste index S&P500 nader toegelicht. #AEX # Beurs #vermogen


Beleggingsupdate.nl aflevering 22 Belangrijkheid dividend

Luister  

Beleggingsupdate  /  04-06-2021

Wekelijkse podcast voor de particuliere belegger, met al het relevante beleggingsnieuws van de afgelopen week en met praktijkcasus. Deze week naast het nieuws, uitleg over de impact van dividend op het lange termijn vermogensgroei.#AEX #dividend #beleggen #beleggingsupdate


Beleggingsupdate.nl aflevering 21

Luister  

Beleggingsupdate  /  28-05-2021

Actueel beleggingsnieuws voor de particuliere belegger. In 15 minuten op de hoogte over de afgelopen week. Deze week  is bijkopen van individuele aandelen verstandig bij een daling ? Het  "don't catch a falling knife"  principe. Mijn crypto ervaring van deze week Stellar Lumens.


Beleggingsupdate.nl aflevering 20

Luister  

Beleggingsupdate  /  22-05-2021

Beleggingsupdate wekelijks beursoverzicht , met alle actuele gebeurtenissen, informatie voor de particuliere belegger. Deze week vanwege de volatiele beurzen uitleg over grondbeginselen vermogensopbouw en de  meest gemaakte beleggingsfouten. De crash van de crypto coins, door maatregelen Chinese ov...


Beleggingsupdate.nl aflevering 19

Luister  

Beleggingsupdate  /  14-05-2021

Beleggingsupdate aflevering 19 spannende beursweek met veel volatiliteit en uitleg over ETF (indextracker).  Alles over beurs, beleggen en vermogensopbouw.De podcast “Beleggingsupdate” is juist bedoeld voor de particuliere belegger. Elke week een overzicht van het belangrijkste economisch, bedr...


Beleggingsupdate.nl aflevering 18

Luister  

Beleggingsupdate  /  07-05-2021

Al het relevante beleggingsnieuws van afgelopen week, besproken door Joost Bors. Deze week als actualiteit uitleg over oude beurswijsheid "Sell in May and go away but remember to be back in September ". #beleggen # AEX #Vermogen


Beleggingsupdate.nl aflevering 17

Luister  

Beleggingsupdate  /  29-04-2021

Hoge waardering beurzen ? Weekoverzicht beurs, bedrijfscijfers en alles wat belangrijk is bij vermogensopbouw. Deze week veel cijfers van de Big Techno bedrijven APPLE, Microsoft en Alphabet. Technische analyse vs fundamentele analyse.  Volgend week de mythe "Sell in May and go away, but remember...


Beleggingsupdate.nl aflevering 16

Luister  

Beleggingsupdate  /  22-04-2021

Bedrijfscijfers en weer nieuwe records op beurzen, maar onzekerheid neemt toe. Cijfers ASML.  Defensieve sectoren als onderdeel van een goede portefeuille opbouw.Producenten gaan prijzen doorbereken aan de consument, inflatiespook.


Beleggingsupdate.nl aflevering 15. Weer record op aandelenbeurs, volgende week ook ?

Luister  

Beleggingsupdate  /  16-04-2021

Wekelijkse update over beleggen, beurs, vermogen en aandelennieuws. Speciaal voor de particuliere belegger. Deze week o.a. #coinbase en de sector #cybersecurity.#beleggen #vermogen #aandelennieuws


Beleggingsupdate.nl aflevering 14

Luister  

Beleggingsupdate  /  09-04-2021

Beursnieuws, actualiteiten, vermogensbeheer en trends voor de particuliere belegger. Door 15 minuten luisteren ben je helemaal weer op de hoogte van wat het beleggingsnieuws voor deze week betreft. Record AEX  en de theorie achter de Dow Transportation index .


Beleggingsupdate.nl aflevering 13

Luister  

Beleggingsupdate  /  02-04-2021

Elke week ca. 15 min een update over beleggen, beurzen en economisch nieuws. Beursweekoverzicht voor de particuliere belegger. Portefeuille herbalanceren #BrandNewDay ,  beleggen met een  hefboom. Het aandeel HAL Trust.


Beleggingsupdate.nl aflevering 12

Luister  

Beleggingsupdate  /  26-03-2021

Beursweekoverzicht voor de particuliere belegger.  Uitleg over belang van een index. Verhaal over de beste vrouwelijke fondsmanager Cathie Wood.  Studie over vrouwen als beleggers.  Uitleg over beleggen en vermogensopbouw door vrouwen in Nederland : #blondjesbeleggenbeter.nl en #lekkerlevenmetmin...


Beleggingsupdate.nl aflevering 11

Luister  

Beleggingsupdate  /  18-03-2021

Alles over beleggen en vermogensopbouw voor de particuliere belegger. Beursnieuws, economisch weekoverzicht en speciale aandacht voor de Duitse beurs, DAX.Zwakke NASDAQ technologie door winstnemingen vanwege sterk stijgende rente.


Beleggingsupdate.nl aflevering 10

Luister  

Beleggingsupdate  /  12-03-2021

Beursnieuws alles wat je wilt weten als particuliere belegger.Weekoverzicht en de theorie achter sectorrotatie.


Beleggingsupdate.nl aflevering 9

Luister  

Beleggingsupdate  /  04-03-2021

Beleggingsupdate weekoverzicht voor de particuliere belegger. Beurssentiment, macro nieuws en wat zijn de drivers achter beursontwikkelingen.Het verhaal van superbelegger Warren Buffet.


Beleggingsupdate.nl aflevering 8

Luister  

Beleggingsupdate  /  25-02-2021

Beleggingsupdate weekoverzicht aflevering 8 Alles wat een particuliere belegger moet weten.SPAC, koers TESLA .


Beleggingsupdate.nl aflevering 7

Luister  

Beleggingsupdate  /  18-02-2021

Beurs weekoverzicht voor de particuliere belegger. Cijfers Ahold, ING en strategie SHELL.Inflatieverwachting en mogelijkheden om hier iets mee te doen.


Beleggingsupdate.nl aflevering 6

Luister  

Beleggingsupdate  /  11-02-2021

beleggingsupdate weeknieuws voor de particuliere belegger. Deze week wat is waarde en de invloed van social media #Bitcoin en Tesla.Cijfers ABN, ADYEN en nieuws Galapagos.


Beleggingsupdate.nl aflevering 5

Luister  

Beleggingsupdate  /  04-02-2021

Beursnieuws voor de particuliere belegger. Cijfers Amazon en Google.  Speculatie in Gamestop.Luxury Goods sector Europa


Beleggingsupdate.nl aflevering 4

Luister  

Beleggingsupdate  /  28-01-2021

Weekoverzicht voor de particuliere beleggerCijfers big tech: IBM, Apple, Facebook en TeslaMacro nieuws en Mijnbouwaandelen met ingebouwde inflatiehedgeSpeculatie met short aandelen.Geen direct advies, puur persoonlijke waarneming.


Beleggingsupdate.nl aflevering 3

Luister  

Beleggingsupdate  /  21-01-2021

Weekoverzicht macro cijfers China, cijfers ASML, Netflix en Goldman SachsHet januari effect en andere Beurswijsheden.Alles op basis van persoonlijke waarneming en geen advies.


Beleggingsupdate.nl aflevering 2

Luister  

Beleggingsupdate  /  14-01-2021

Portefeuille opbouwen direct storten of periodiek.Financiële -en Energiesector.Het is niet toegestaan deze informatie te verspreiden, kopiëren of te verstrekken aan derden. De inhoud van dit bericht en bijlagen is slechts bedoeld voor gebruik door de geadresseerde persoon of entiteit. De informati...


Beleggingsupdate.nl aflevering 1

Luister  

Beleggingsupdate  /  07-01-2021

Beleggingsnieuws verteld door Joost Bors gezien door de ogen van een particuliere belegger.Korte update beleggingsjaar 2020.