BESEF de podcast

BESEF de podcast

Muziek  |  3 afleveringen

In Besef de podcast hoor je elke aflevering het verhaal van iemand uit de (Belgische) muziekindustrie. De talkshow hoopt het gebrek aan informatie over heel wat talenten weg te werken, door hen via dit kanaal, een platform aan te bieden voor hun verhalen.

Verras mij  


S02E03 met Anders

Luister  

BESEF de podcast  /  25-02-2020

Remi De Roeck aka "Anders" produceerde de afgelopen jaren tracks voor meer dan 200 (!) verschillende artiesten uit België. Naast het produceren startte hij ook een label en verzorgt hij het management van een aantal acts. Hoe hij dit allemaal aanpakt en in balans houdt hoor je uitgebreid in deze ep...


S02E02 met Makar

Luister  

BESEF de podcast  /  04-02-2020

in deze episode van BESEF hoor je Makar en zijn manager Kasra vertellen over hoe zij het afgelopen jaar hun eerste echte doelen hebben bereikt. Wat aanvankelijk voor Makar begon als een grap in 2018, groeide al snel uit tot iets dat hij nu heel serieus neemt.


S02E01 met Froze

Luister  

BESEF de podcast  /  23-01-2020

in de eerste aflevering van het nieuwe seizoen van BESEF hoor je Froze onder meer over het onverwachte succes van zijn laatste single 'Witte Wolken', en hoe zijn nieuwe thuisbasis hem aanzette tot een hele reeks 'Brieven uit Brussel'.