Bij Van de Ven Podcast

Bij Van de Ven Podcast

Humor  |  34 afleveringen

Kempense Podcast over muziek, comedy, comics en meer. Gepresenteerd door Koen Van de Ven. Nieuwe aflevering elke 5e van de maand. www.bijvandeven.be

Verras mij  


Bij Van de Ven - Aflevering 32 - Milan Borms

Luister  

Bij Van de Ven Podcast  /  05-04-2024

In deze aflevering hebben we Milan Borms aan onze tafel. Milan is muzikant en stand-up comedian of misschien eerder cabaretier, maar welke van de twee hij verkiest verneem je in deze podcast. Binnenkort gaat hij zijn eerste volavondshow opvoeren en daar gaan we het dan ook uitgebreid over hebben.


Bij Van de Ven - Aflevering 31 - Roel Daenen

Luister  

Bij Van de Ven Podcast  /  05-03-2024

Deze maand bij Bij Van de Ven duiken we weer in de wondere wereld van stripverhalen! Onze speciale gast aan tafel is niemand minder dan Roel Daenen, o.a. schrijver van het boek "Het is maar om te lachen" en hoofdredacteur van het blad Stripgids! We bespreken de drie absolute must-read stripverhalen...


Bij Van de Ven - Aflevering 30 - Hans Bosmans

Luister  

Bij Van de Ven Podcast  /  05-02-2024

We praten weer over strips en de drie boeken of reeksen die je zou moeten gelezen hebben. Deze keer met Hans Bosmans, diegene die Koen zowat heeft geïntroduceerd in de wereld van de strips.


Bij Van de Ven - Aflevering 29 - Jessica Maybury

Luister  

Bij Van de Ven Podcast  /  05-01-2024

Een nieuwe aflevering voor het nieuwe jaar. In deze Bij Van de Ven Stript praten we met vriendin en schrijfster / creatieveling Jessica Maybury over haar drie favoriete stripverhalen.


Bij Van de Ven: Stript - Aflevering 28 - Wim Swerts

Luister  

Bij Van de Ven Podcast  /  05-12-2023

Een nieuwe reeks afleveringen waarin we praten met fans van het stripverhaal. Welke 3 stripboeken of reeksen moet je volgens hen gelezen hebben. In de eerste aflevering van deze reeks zitten we rond de tafel met striptekenaar Wim Swerts. En babbelen we over zijn eigen strips en welke 3 hem geïnspir...


Bij Van de Ven - Aflevering 27 - Marlies Van Wemmel

Luister  

Bij Van de Ven Podcast  /  05-11-2023

In deze aflevering zitten we aan tafel met Marlies Van Wemmel en praten we over haar boek dat binnenkort uitkomt, haar verleden als muzikant en nog veel meer.


Bij Van de Ven - Aflevering 26 - Peter Kluppels

Luister  

Bij Van de Ven Podcast  /  05-10-2023

In deze aflevering praten we met Peter Kluppels over zijn nieuwe show, het Fringe festival, wat je zoal doet in een mid-life crisis en nog meer onzin. En als je ons niet geloofd dan moet je zeker luisteren.


Bij Van de Ven - Aflevering 25 - Tom Driesen

Luister  

Bij Van de Ven Podcast  /  05-09-2023

We praten met auteur / dichter Tom Driesen over poetry, basketbal en nog veel meer. Opnieuw een gezellige babbel die de moeite is om te beluisteren.


Bij Van de Ven - Aflevering 24 - Vakantie Aflevering

Luister  

Bij Van de Ven Podcast  /  05-08-2023

Een zonnige aflevering over vakantie, reizen en festivals. Geen beter thema dan midden in deze regenachtige zomer. Onze reisgenoten aan tafel zijn Stoffel en Debby die een heus avontuur voor de boeg hebben. Luister mee en ontdek hun plannen.


Bij Van de Ven - Aflevering 23 - Steven Goegebeur

Luister  

Bij Van de Ven Podcast  /  05-07-2023

In aflevering 23 praten we met Steven Goegebeur over comedy, kunst en vele andere zaken die niet met een k-klank beginnen. Een geweldig inspirerende aflevering waarna je gegarandeerd positiever naar het leven kijkt en zin krijgt om te gaan creëren.


Bij Van de Ven - Aflevering 22 - Vincent Voeten & Tom Cools

Luister  

Bij Van de Ven Podcast  /  05-06-2023

In deze aflevering praten we met Vincent Voeten en Tom Cools over o.a. Comedy & podcasten. En zoals hij het mooi beschrijft: porno voor de lachspieren. Gegarandeerd een aflevering die je moet gehoord hebben.


Bij Van de Ven - Aflevering 21 - Tom Liekens

Luister  

Bij Van de Ven Podcast  /  05-05-2023

In deze aflevering praten we met kunstenaar Tom Liekens over zijn werk, zijn invloeden en de tentoonstelling die momenteel loopt in De Halle te Geel.


Bij Van de Ven - Aflevering 20 - Int Kort

Luister  

Bij Van de Ven Podcast  /  05-04-2023

Een korte aflevering voor de verandering. Waarom juist, dan moet je maar even luisteren.


Bij Van de Ven - Aflevering 19 - Marlies Verschueren

Luister  

Bij Van de Ven Podcast  /  05-03-2023

In deze aflevering praten we met Marlies Verschueren. Over stand-up comedy, haar eerste vol-avondshow en uiteraard haar transitie. We snijden een actueel thema aan, dus zet je mee aan tafel en luisteren maar.


Bij Van de Ven - Aflevering 18 - Cleo Klapholz

Luister  

Bij Van de Ven Podcast  /  05-02-2023

Voor de kortere maand februari een iets kortere aflevering, maar daarom niet minder straf. We praten met Cleo Klapholz over Slam Poetry, het collectief Proza-K en nog veel meer. En een aflevering over poëzie starten we dus, in stijl, met een gedicht.


Bij Van de Ven - Aflevering 17 Bis - Hockey Special met Jef Vissers

Luister  

Bij Van de Ven Podcast  /  15-01-2023

We maken er ondertussen een jaarlijkse gewoonte van om jullie rond de feestdagen nog wat extra aan te bieden. Dit jaar is het wat later, maar beter laat dan nooit: nl. een extra Bij Van de Ven special! En dit keer praten we met Jef Vissers over een typische wintersport: Hockey! En naar gewoonte ook...


Bij Van de Ven - Aflevering 17 - Evi Heyndrickx

Luister  

Bij Van de Ven Podcast  /  05-01-2023

Een nieuwe aflevering voor het nieuwe jaar. Deze keer praten we met Evi Heyndrickx over haar podcast Alcohol Alarm, een gepast thema voor een periode vol goede voornemens.


Bij Van de Ven - Aflevering 16 - Peter Deckers

Luister  

Bij Van de Ven Podcast  /  05-12-2022

In deze aflevering praten we met Peter Deckers, gitarist van de muziekgroep Fixkes en Content Manager bij Ancienne Belgique. Dit belooft alvast voor een aflevering vol muziek.


Bij Van de Ven - Aflevering 15 - Bearded Punk Records

Luister  

Bij Van de Ven Podcast  /  05-11-2022

In aflevering 15 praten we met, zoals ze zelf zeggen, Belgium's Finest Punk Label. En daar moeten we hen gelijk in geven! Weer een aflevering met pit over muziek, meer muziek en merchandising. Al dan niet in of naast de moshpit. Aan jou om te beslissen.


Bij Van de Ven - Aflevering 14 - Nigel Williams

Luister  

Bij Van de Ven Podcast  /  05-10-2022

Deze aflevering praten met comedy-legende Nigel Williams. Een bron aan info voor iedereen die met stand-up comedy wil beginnen (of al bezig is). Verder hebben we het ook over muziek, podcasts en bijna niet over voetbal.


Bij Van de Ven - Aflevering 13 - 1 Jaar Podcast

Luister  

Bij Van de Ven Podcast  /  05-09-2022

Het is ons alvast gelukt om de podcast een jaar vol te houden. Dat moet allereerst gevierd worden. We geven jullie een kijkje achter de schermen van de podcast. En blikken samen met jullie terug op het afgelopen jaar en bespreken wat ons geboeid heeft.


Bij Van de Ven - Aflevering 12 - Het Ministerie Van Banale Zaken

Luister  

Bij Van de Ven Podcast  /  05-08-2022

Een hilarische aflevering over podcasts, impro en banale zaken samen met Jonas en Stef, 2/3e van de podcast Het Ministerie Van Banale Zaken.


Bij Van de Ven - Aflevering 11 - Kurt Morissens

Luister  

Bij Van de Ven Podcast  /  05-07-2022

Een aflevering volledig gewijd aan de strip en dat met kenner van dienst Kurt Morissens. Ontdek samen met ons deze boeiende wereld.


Bij Van de Ven - Aflevering 10 - Ben Ramsdonck

Luister  

Bij Van de Ven Podcast  /  05-06-2022

In aflevering 10 praten we met Ben Ramsdonck over podcasts, comedy en worden alle regels overboord gegooid. Meer info op www.bijvandeven.be


Bij Van de Ven - Aflevering 09 - Johnny Trash

Luister  

Bij Van de Ven Podcast  /  05-05-2022

In onze 9e aflevering praten we met "The Legendary" Johnny Trash over muziek, comedy en film. Meer info op www.bijvandeven.be


Bij Van de Ven - Aflevering 08 - Tom Cools

Luister  

Bij Van de Ven Podcast  /  05-04-2022

In de 8e aflevering praten we met Tom Cools over o.a. comedy, publieksopwarming en schoolvoorstellingen.


Bij Van de Ven - Aflevering 07 - Sven Verelst

Luister  

Bij Van de Ven Podcast  /  05-03-2022

In deze aflevering praten we met Sven Verelst over Clownerie, theater, film en muziek.


Bij Van de Ven - Aflevering 06 - Evy Danckers

Luister  

Bij Van de Ven Podcast  /  05-02-2022

In deze nieuwe aflevering spreken we met Evy Danckers over haar nieuwe boek dat binnenkort in de boekhandel verkrijgbaar is.


Bij Van de Ven - Aflevering 05 - Boardgames

Luister  

Bij Van de Ven Podcast  /  05-01-2022

In deze nieuwe aflevering van het nieuwe jaar hebben we het, samen met onze vrienden Hans en Sylvie, over een gedeelde interesse: Boardgames / Bordspellen. Over de evolutie van boardgames, onze favorieten en enkele aanraders. Alle info over de spellen die we vermelden vind je ook op onze website ter...


Bij Van de Ven - Aflevering 04 Bis - Kerstspecial

Luister  

Bij Van de Ven Podcast  /  23-12-2021

In deze kerst special hebben we het over onze favoriete kerstfilm en natuurlijk ook die van onze luisteraars / fans.


Bij Van de Ven - Aflevering 04 - Over Bij Van de Ven

Luister  

Bij Van de Ven Podcast  /  05-12-2021

In aflevering 04 hebben we het eens over wie Bij Van de Ven is. Koen en Philippe vertellen wat over zichzelf, begeleidt door één van onze vorige gasten.


Bij Van de Ven - Aflevering 03 - Roel Tulleneers

Luister  

Bij Van de Ven Podcast  /  05-11-2021

In deze derde aflevering praat Koen met Roel Tulleneers, programmator van cc De Werft in Geel, over circus, comedy en muziek.


Bij Van de Ven - Aflevering 02 - Punk

Luister  

Bij Van de Ven Podcast  /  05-10-2021

In deze aflevering praten we met Kristof Van Bael, aka Sid Visjes, over Tattoos, punk muziek en alles daar rond. Meer informatie vind je op onze website: www.bijvandeven.be


Bij Van de Ven - Aflevering 01 - Bert Lievens

Luister  

Bij Van de Ven Podcast  /  05-09-2021

Koen praat met Bert Lievens over muziek en de invloed ervan op zijn leven.