Branie

Branie

Sport & Recreatie  |  4 afleveringen

Branie is een podcast over Ajax. Ja, nog een podcast over Ajax, omdat je daar nooit over uitgepraat raakt. De podcast wordt gemaakt in samenwerking tussen Het Parool en Ajax Showtime.

Verras mij  


Branie #8 - Geen kampioen, wel eerste

Luister  

Branie  /  01-05-2020

Opeens was het voorbij: voetbalseizoen 2019-2020. Ajax eindigde als eerste, maar werd geen kampioen. De ogen kunnen op volgend seizoen, met daarin Champions League-voetbal. Maar met welke selectie en wanneer kunnen de fans weer naar de ArenA? Het seizoen is dan wel voorbij, maar we zitten nog steeds...


Branie #7 - Geen competitie, wat nu?

Luister  

Branie  /  02-04-2020

Vanwege de coronacrisis ligt de Eredivisie op zijn gat. Overmars nam namens Ajax het voortouw met een uitstekende boodschap: stoppen! Maar sprak de directeur niet voor zijn beurt? Verder spreken Ronald Ockuysen, Jaap de Groot en Finn Dekker over Appie Nouri, de transfercarrousel en de aanstaande ver...


Branie #6 - Moeten we ons zorgen maken om Ajax?

Luister  

Branie  /  29-02-2020

Het is niet anders: we liggen uit Europa... De focus kan dus op de dubbel met gelijk een loodzware klus voor de boeg. Kan Ajax de rug rechten tegen AZ of zijn we bang voor een nieuwe dreun?


Branie #5 - Getafe, de eerste horde richting Gdansk

Luister  

Branie  /  18-02-2020

Alwéér een week van de waarheid voor Ajax. De Godenzonen wacht het tweeluik met Getafe in de Europa League. Uitschakeling is eigenlijk geen optie, zo vroeg in de knock-outfase. Geduld hebben wordt een schone zaak. Maar lukt dit ook tegen de Spaanse knokploeg?