BRUISEND STIEF | by Marianne

BRUISEND STIEF | by Marianne

Kinderen & Familie  |  4 afleveringen

Een samengesteld gezin met je nieuwe lief, de LIEFDE spatte eraf en hello 'FASE 1 ‘verliefdheid’! Je wordt gedragen door energie. Een mooie toekomst samen ligt voor jullie. Maar dan sluipen ergernissen (FASE 2) in jullie relatie en gezien. Dit is ZO niet hoe je je het had voorgesteld. Mooi niet dat het jullie gebeurt om de beruchte FASE 3 (conflicten) mee te maken. Ik ben Marianne en richtte 14 jaar geleden Stief & Co op met mijn DROOM om zoveel mogelijk gezinnen wél te laten slagen. Creëer met onze hulp een gelukkiger en liefdevoller gezin. Van INZICHT en MINDSET naar ENERGIE en HARMONIE!

Verras mij  


#5 Samengesteld gezin: zorgvuldig afhechten én succesvol ritsen

Luister  

BRUISEND STIEF | by Marianne  /  05-04-2022

Met je nieuwe liefde haal je ook zijn of haar kinderen in huis. Hoe zorg je ervoor dat jullie beider kinderen én jullie liefde deze ingewikkelde samensmelting overleven? Marianne ging hierover in gesprek met Humankind ~ Kinderopvang en -ontwikkeling. Bij Humankind zetten dagelijks 2800 professional...


#4 Kerst komt eraan oh help! Luister naar onze tips & tricks.

Luister  

BRUISEND STIEF | by Marianne  /  17-12-2020

Kerst en het samengestelde gezin. Tips en adviezen voor invulling kerst en stiefouderschap. Hoe maak je schoonschip met ruzie en gedoe.


#3 De invloed van stress door het samengesteld gezin en hoe de balans te herstellen

Luister  

BRUISEND STIEF | by Marianne  /  01-02-2020

Gast is Marissa Garland van Darmherstel over de impact van het samengesteld gezin op leven en gezondheid. De gevolgen van stress op het immuunsysteem en over het in balans komen. NB: #2 Stiefdynamiek en loyaliteit is te horen via de www.stiefenco.nl


#1 Over hoe je ongemerkt uit verbinding gaat (en weer herstelt)

Luister  

BRUISEND STIEF | by Marianne  /  13-11-2019

De problematiek, valkuilen of uitdagingen van het samengesteld gezin, aangaan door verbinden. NB: Afl. 2 Stiefdynamiek en loyaliteit is te horen via de website van stiefenco.