Podcast Zoeker

Bureau Breda

Bureau Breda

Maatschappij & Cultuur  |  7 afleveringen

Bureau Breda is een sitcom voor op de fiets, in bad of in de trein over de toekomst van de journalistiek. Vanaf 30 april te beluisteren bij VPRO Dorst.

Bureau Breda: teaserLuister  

Een sitcom voor op de fiets

Bureau Breda: aflevering 1Luister  

Het enige echte huis-aan-huisblad van Breda heeft een nieuwe hoofdredactrice. Maar de overname van een instituut als de Bredase Gezinsbode gaat niet zonder problemen.

Bureau Breda: aflevering 2Luister  

Na uitvoerig onderzoek blijkt niemand -maar dan ook niemand- de Bredase Gezinsbode te lezen. Hoofdredacteur Lotte komt in actie.

Bureau Breda: aflevering 3Luister  

De afgelopen twee weken worden alle scoops gestolen door BredaOpDitMoment.nl. Lotte wil weten wie de mol op de redactie is en zet een val uit.

Bureau Breda: aflevering 4Luister  

Heel Breda leeft toe naar het spectaculairste evenement van het jaar: Roodharigendag. De dag waarop alle roodharigen van Nederland zich verzamelen. En Lotte wil heel graag Gerrit Hiemstra interviewen.

Bureau Breda: aflevering 5Luister  

Jason heeft een scoop wat geen scoop blijkt te zijn, Lotte bestelt per ongeluk 200 stoelen, Miel neemt ontslag en de enige adverteerder van de Bredase Gezinsbode stopt ermee.

Bureau Breda: aflevering 6Luister  

Redacteur Miel nam ontslag, de enige adverteerder is failliet en er staan nog steeds 180 donkerhouten stoelen op de redactie. Komt het ooit nog goed met de Bredase Gezinsbode? Je hoort het in deze laatste aflevering van Bureau Breda.