byJacky de juwelen podcast

byJacky de juwelen podcast

Kunst  |  13 afleveringen

In 'byJacky de juwelen podcast' neemt gemoloog en gecertificeerd diamond grader Jacky Swinkels jullie mee in de wonderen wereld van juwelen. Van de do's en don't bij de aankoop van juwelen tot haar eigen ondernemersverhaal. Elke twee weken neemt Jacky jou mee in een nieuwe juwelentopic.

Verras mij  


12 - Kijkje achter de schermen

Luister  

byJacky de juwelen podcast  /  05-07-2023

Binnen byJacky hebben wij een bijzondere werkwijze, doordat wij bijna altijd 1-op-1 klant afspraken hebben en veel doorlopende collecties hebben. Dit zorgt voor een vernieuwende kijk op de juwelen business, maar dit vergt ook meer aandacht. Hoe gaat Jacky hiermee om en hoe zien de dagen van Jacky er...


11 - Verhaal achter juwelen designer Celine Roelens

Luister  

byJacky de juwelen podcast  /  21-06-2023

Celine Roelens is een van de nieuwste merken van byJacky, opgericht door de gelijknamige juwelen designer. Zij neemt ons mee naar het ontstaan van haar passie, waarom juist haar juwelen uniek zijn en hoe haar bedrijf is opgebouwd.


10 - Juwelenkistje van Carolien Karthaus-Spoor

Luister  

byJacky de juwelen podcast  /  07-06-2023

In deze podcast nemen wij een exclusief kijkje in het juwelenkistje van multi-talent Caroline Karthaus-Spoor. Zij is actrice, die verschillende rollen heeft gespeeld in onder andere Goede Tijden, Slechte Tijden, Zwarte Tulp en de Oscar winnende film Antonia. Door het bijtje van BeeGoddess die Jacky...


9 - Kroonjuwelen met royalty deskundige Justine Marcella

Luister  

byJacky de juwelen podcast  /  24-05-2023

Vaak is er de veronderstelling dat in het koningshuis de meest exclusieve juwelen rondgaan. Samen met royalty deskundige Justine Marcella duiken wij in de juwelenkistjes van het blauwe bloed en vertellen wij over de meest bijzondere collecties.


8 - Celebrities en hun juwelen

Luister  

byJacky de juwelen podcast  /  10-05-2023

De pronkstukken van de juwelen business zijn uiteraard te zien op de rode loper. De meest zeldzame en unieke juwelen zijn hier te vinden, van een Tiffany & Co ring die onderling tussen de sterren worden doorgegeven tot verlovingsringen van royalty’s. Jacky neemt jou deze aflevering mee in de leuks...


7 - Kleding en juwelen matchen

Luister  

byJacky de juwelen podcast  /  26-04-2023

Vaak kiezen mensen hun juwelen bij hun outfit, maar Jacky doet dit juist andersom. In deze podcast deelt zij haar beste styling tips, hoe je jouw juwelen het beste kan afstemmen op jouw outfit.


6 - Natuurlijke en gekweekte diamanten

Luister  

byJacky de juwelen podcast  /  12-04-2023

Gekweekte diamanten zijn de laatste jaren in een ontzettende opmars, maar of zij het ooit zullen winnen van het prachtige natuurproduct diamant vraagt Jacky zich af. Wat is het verschil tussen deze twee soorten diamant en wat vindt Jacky van deze opkomst?


5 - Juwelen trends

Luister  

byJacky de juwelen podcast  /  29-03-2023

Halfjaarlijks vindt er een juwelenbeurs plaats in Italië, hier komt Jacky in contact met designers en merken, maar spot ze ook de nieuwste juwelentrends. Wat kunnen wij de komende tijd verwachten qua juwelentrends, verschilt dit ook per cultuur en zien wij overeenkomsten met de trends voor kleding?


4 - Zijn juwelen een investering?

Luister  

byJacky de juwelen podcast  /  15-03-2023

De vraag die Jacky meerdere keren per week krijgt, is of juwelen een investering zijn. Voor eens en voor altijd geeft Jacky hier uitgebreid antwoord op. Want wat valt er onder het woord ‘investering’ en wat zijn dan de klassieke juwelen waar het meest in wordt geïnvesteerd?


3 - Vrouwelijk ondernemerschap in de juwelen business

Luister  

byJacky de juwelen podcast  /  01-03-2023

Jacky komt uit een ondernemersfamilie, maar hoe is zij in de juwelenbusiness gerold? En wat zijn haar hoogtepunten en valkuilen geweest? In deze aflevering neemt ze jou mee in haar ondernemersverhaal en geeft ze tips aan vrouwen die een onderneming willen starten.


2 - Edelstenen

Luister  

byJacky de juwelen podcast  /  15-02-2023

Edelstenen zijn prachtige gesteenten die vaak worden gebruikt in juwelen, maar aan ook hier zit een keerzijde aan. Jacky neemt jou in deze aflevering mee in de wondere wereld van edelstenen met waanzinnige anekdotes en feitjes, maar ook belicht zij de mindere kanten zoals bloeddiamanten en misleiden...


1 - Verlovingsringen

Luister  

byJacky de juwelen podcast  /  01-02-2023

Verlovingsringen wat betreft Jacky het mooiste juweel dat er is, maar waar komt deze traditie eigenlijk vandaan? In de eerste aflevering van byJacky de juwelen podcast, neemt Jacky jou mee in de mooiste verhalen achter dit prachtige symbool voor de liefde.


Trailer: byJacky de juwelen podcast

Luister  

byJacky de juwelen podcast  /  30-01-2023

Dit is byJacky de juwelen podcast. Waarin ik, Jacky Swinkels, eigenaresse van byJacky House of Jewellery, je iedere aflevering meeneem in de bijzondere wereld van de juwelen, edelstenen en alles wat daarbij komt kijken. Feiten, do’s & dont’s en anekdotes passeren de revue.  Ik vertel je alles w...