Podcast Zoeker

Chaos in de Orde

Aflevering 13. Over trouwen, rouwen en rituelen in organisaties, met Ameike van der Ven

Chaos in de Orde

25-09-2020

Let op! 20 november 2020 kun je LIVE of ONLIVE deelnemen aan Chaos in de Orde: hét werkfestival voor organisatievernieuwers. We zien je graag dan!

www.chaosindeorde.nl

In deze aflevering wordt Rachel in haar zoektocht naar een creatiever, inspirerender werkklimaat geholpen door Ameike van der Ven van het rituelenatelier.

Dat rituelen krachtig zijn weten we allemaal. In ons persoonlijk leven gebruiken we rituelen om mijlpalen te markeren. Van beschuit met muisjes, tot muziek luisteren tijdens een uitvaart. Maar in organisaties bestaan ongemerkt ook veel rituelen. Wat zou er gebeuren als we rituelen veel bewuster gaan ontwerpen en inzetten?

LUISTER DE AFLEVERING MET EXTRA FOCUS: Gebruik het visuele werkboekje om inspiratie direct vast te leggen en acties te bepalen. Je download het kosteloos hier.

Er is ook een gratis e-book beschikbaar waarin je 10 manieren krijgt aangereikt om zelf meer Chaos in de Orde te brengen. Dat e-book download je hier. 

Deze podcast wordt je aangeboden door Huis van Verbeelding, hét bedrijf voor zakelijke creativiteit. www.huisvanverbeelding.nl