Podcast Zoeker

Charlie’s Avonturen • Marith Iedema x EasyToys

Charlie’s Avonturen • Marith Iedema x EasyToys

Maatschappij & Cultuur  |  4 afleveringen

Charlie (33) is al twaalf jaar samen met grote liefde Boris - de vader van haar twee kinderen. Ze hebben het goed samen. Maar hun seksleven is routinematig, saai. Charlie heeft vaak genoeg haar best gedaan om de boel op te spicen. Ze stelde een rollenspel voor, anale seks, een trio. Maar Boris schoot al haar ideeën af. Hij vindt het gedoe. En ook niet passen bij hun levensfase. Charlie wil nog niet leven als een bejaarde. Dus er zit niks anders op: als ze spannende seks wil, moet ze dat zelf organiseren, buiten Boris om. Seks met twee mannen, het eens doen in een darkroom op een erotisch feest, een kwartetje, seks in het openbaar, experimenteren met bondage - Charlie is vastbesloten het allemaal eens te proberen.

Erotisch Verhaal - Het SeksfeestLuister  

Charlie heeft haar mooiste lingeriesetje uit de kast getrokken. Ze heeft rode lippen, pumps om haar voeten en een beetje cashgeld in haar tasje. Ze is helemaal klaar voor een uitbundig feest met haar minaar.

Erotisch Verhaal - Nachtelijke OntmoetingLuister  

Charlie kan niet slapen, ze ligt maar te woelen en aan Quinn te denken. Wat wil ze hem graag weer eens zien! Ze besluit om diep in de nacht digitaal met 'm af te spreken, zonder dat Boris hier van af weet.

Erotisch Verhaal - Seksdate Met Een VreemdeLuister  

Vrijdagmiddag zit Charlie in de auto op weg naar Scheveningen. Ze ontmoet daar een man die ze heeft leren kennen op datingapp Feeld voor een casual seksdate. Spannende berichten en foto’s gingen over en weer tot het moment daar was…

Trailer: Charlie’s Avonturen • Marith Iedema x EasyToysLuister  

Charlie is al twaalf jaar samen met haar grote liefde Boris. Ze hebben het goed samen. Maar hun seksleven is routinematig, saai. Charlie wil meer spice. maar Boris schoot al haar ideeën af. Dus er zit niks anders op: ze moet buiten Boris om experimenteren. Mijn naam is Marith Iedema. Luister elke m…