Club FIFA

Club FIFA

Ontspanning  |  16 afleveringen

Club FIFA is dé wekelijkse podcast over alles rondom FIFA. Team Gullit coach Timo Maartense en esportsverslaggever Stephen van Vlokhoven ontvangen elke week een gast uit de FIFA wereld zoals spelers, coaches en meer! Club FIFA is elke donderdag om 19:00 live te beluisteren op https://www.twitch.tv/esportsclubtv!

Verras mij  


Club FIFA 16: Met Marc Groenland (Greenhopper) en Jason Glas

Luister  

Club FIFA  /  21-02-2021

In de zestiende aflevering van Club FIFA zijn er niet één maar twee gasten. Marc Groenland en Jason Glas schuiven aan om bij de allerlaatste aflevering nog het laatste nieuws omtrent FIFA en hunzelf te bespreken.    Dit is tevens ook de laatste aflevering van Club FIFA, heel erg bedankt voor het...


Club FIFA #15 met Larsse Vos: FIFA carrière, Nederland in de Qualifers en Future Stars 2

Luister  

Club FIFA  /  13-02-2021

Tijdens aflevering vijftien van de Club FIFA podcast is Larsse Vos te gast. Hij geeft ons een insight in zijn FIFA carrière, maar hebben we het ook over de prestaties van Nederland tijdens de qualifiers en Future Stars 2!


Club FIFA #14: Met Luc (TeamFGD) en Berry (eDivisie)

Luister  

Club FIFA  /  06-02-2021

Tijdens deze aflevering van Club FIFA hebben Stephen en Timo niet één maar twee gasten. Luc van TeamFGD en Berry van de eDivisie bespreken al het FIFA nieuws van de week, competitieuitslagen en vertellen ook wat over hun persoonlijke doelen.


Club FIFA #13 met Inta Janssen: FIFA Content Creation en de weg daar naar toe

Luister  

Club FIFA  /  23-01-2021

In de dertiende aflevering van Club FIFA is de enige echte Inta Janssen te gast. Tijdens deze aflevering praten de drie over de weg van een FIFA content creator, en hoe je jezelf kan ontwikkelen bij het maken van content.


Club FIFA #12: Met Twitch-streamers DuplanTV en ThePolishDutchGuy

Luister  

Club FIFA  /  16-01-2021

Tijdens de twaalfde aflevering wordt Stephen vergezeld door twee hele speciale gasten, namelijk Twitch streamers DuplanTV en ThePolishDutchGuy! In de aflevering praten ze over wat voor ervaring de heren hebben met FIFA, en hoe hun streams daar bij komen kijken.


Club FIFA #11: Uitgebreide terugblik eDivisie met Sidney Lehmann

Luister  

Club FIFA  /  09-01-2021

Met een goede vakantie achter de ruk keren Timo en Stephen terug om samen met Sidney Lehmann terug te blikken op een bewogen jaar in de eDivisie.


Club FIFA #10 met MrDoorey en Bas Vromans: Een terugblik op 2020

Luister  

Club FIFA  /  20-12-2020

Tijdens de tiende aflevering van Smash Café blikken Stephen, Timo, MrDoorey en Bas Vroman op 2020. Een vreemd maar toch actief jaar. De vier heren praten over de eDivisie in 2020 en hoe de toekomst er uit ziet voor FIFA 21.


Club FIFA #09 met John van FUTcoaching: Coachingsessies en de oorsprong van FUTcoaching

Luister  

Club FIFA  /  12-12-2020

In de negende aflevering van FIFA is John van FUTcoaching te gast. John startte zijn eigen bedrijft omtrent FIFA coaching en behaalt daar veel succes mee. In deze aflevering wordt de oorsprong van FUTcoaching bekend, en krijgen Stephen en Timo een inkijk in een dergelijke coaching sessie. 


Club FIFA #08 met Levy Frederique: Inter Milan, Internationale Clubs en de opkomst van FIFA

Luister  

Club FIFA  /  05-12-2020

Niemand minder dan Levy Frederique is te gast bij de achtste aflevering van Club FIFA! In deze aflevering hebben de mannen het over internationale clubs, Next Gen gameplay en ook worden de eDivisie speelrondes gelijk meegenomen!


Club FIFA #07 met Luca Schilder: Succes in Weekend League en doelen in FIFA

Luister  

Club FIFA  /  28-11-2020

Tijdens de zevende aflevering van Club FIFA is Luca Schilder te gast. Luca haalde onlangs veel succes in de FIFA Weekend League, en verteld in deze aflevering alles over deze prestatie en zijn doelen binnen de game.


Club FIFA #06 met Mr. Doorey: Coaching in FIFA en verbeteren

Luister  

Club FIFA  /  21-11-2020

Tijdens de zesde episode van Club FIFA is Mr. Doorey te gast. Mr. Doorey wordt gezien als een van de beste coaches en analysten van de Benelux. Tijdens deze aflevering legt hij uit hoe dat in FIFA in zijn werk gaat, of iedereen coachbaar is en geeft hij je tips om te verbeteren.


Club FIFA #05 met Nick Cooiman: VVV-Venlo, van Esporter naar Coach en Manager

Luister  

Club FIFA  /  14-11-2020

Tijdens de vijfde aflevering van Club FIFA is VVV-Venlo Coach en Manager Nick Cooiman te gast. Nick maakte de overstap van speler tot coach, en daar komt heel wat bij kijken. Ook wordt er gesproken over de toekomst en doelen van zijn club VVV-Venlo.


Club FIFA #04 met Tim van Doleweerd: NL FIFA scene, Willem II en FIFA Youtubers

Luister  

Club FIFA  /  07-11-2020

Bij de vierde aflevering van Club FIFA is niemand minder dan Tim van Doleweerd te gast. De Willem II speler blikt in deze aflevering terug op zijn prestaties, maar verteld hij ook iets over zijn verleden en de NL FIFA scene in het algemeen.


Club FIFA #03 met Tony Kok: Motivatie, Verwachtingen eDivisie en Internationale ambities

Luister  

Club FIFA  /  31-10-2020

In de derde aflevering van Club FIFA is de regerend kampioen van de eDivisie Tony Kok te gast. De PEC Zwolle speler verteld over zijn internationale ambities, verwachtingen van de opkomende eDivisie en zijn motivatie als esporter.


Club FIFA #02 met Gilles Bernard: FIFA in België, Ontwikkelen in FIFA en Weekend League

Luister  

Club FIFA  /  24-10-2020

In de tweede aflevering schuift het Belgische FIFA-talent Gilles Bernard aan. Gilles speelt zowel voor zijn eigen club in Gent als voor AZ in de eDivisie. Tijdens deze aflevering legt hij uit hoe dat werkt, hoe je jezelf kan ontwikkelen in FIFA en hoe onze zuiderburen FIFA 21 ervaren.


Club FIFA #1 met Arnoud Schonis van de eDivisie over carrière, FIFA 21 en de eDivisie in 2020

Luister  

Club FIFA  /  17-10-2020

In de eerste aflevering schuift Arnoud Schonis aan om te praten over de eDivisie en FIFA 21. Daarnaast legt Arnoud uit waarom FIFA in Nederland zich snel ontwikkeld, maar ook waarom andere landen Nederlandse spelers beginnen in te halen.