DagelijkseBroodkruimels

DagelijkseBroodkruimels

Religie & Spiritualiteit  |  4 afleveringen

De DBK Podcast is er om jou te inspireren en aan te moedigen om te groeien in geloof én als persoon. Om écht te leven. Een leven zoals God dat voor jou bedoeld heeft.

Verras mij  


DBK Podcast Aflevering #4 | Q&A

Luister  

DagelijkseBroodkruimels  /  24-06-2020

Q&A met vragen van jou als kijker, volger, luisteraar over het onderwerp ‘aanvaarding óf acceptatie’. Uiteenlopende vragen komen aan bod; Van de functie van de wet voor jou tot het wel of niet betalen van een prijs als volgeling van Jezus. We hebben de vragen van Jolanda, Wilco, Bernadette, Rob...


DBK Podcast Aflevering #3 | Accepteren Of Aanvaarden

Luister  

DagelijkseBroodkruimels  /  09-06-2020

Nummer #3 alweer! Deze week praten Bram, Karel en Martijn over Acceptatie: Hoe wij als mensen daar wanhopig naar op zoek zijn, wat de zin en onzin daarvan is en wat het Goddelijke alternatief is; Aanvaarding.


DBK Podcast Aflevering #2 | Loslaten & Overgave

Luister  

DagelijkseBroodkruimels  /  02-06-2020

Wat ís loslaten en hoe doe je dat dan, iets écht loslaten? Hoe geef je jezelf over aan de ander, aan God? Bram, Karel en Martijn praten hierover in aflevering #2 van de DBK Podcast.


DBK Podcast Aflevering #1 | Het Eerste Begin

Luister  

DagelijkseBroodkruimels  /  18-05-2020

Yes! De DBK Podcast is live! Hou deze podcast in de gaten voor échte verhalen over écht leven! We hopen jou te inspireren en aan te moedigen om het échte leven te omarmen.. Wat dat échte leven dan is? Volg onze Podcast en ga met ons mee op reis!