De BBQ Meesterschap GespoDcast

De BBQ Meesterschap GespoDcast

Kunst  |  11 afleveringen

Alles over future BBQ en het gebruik van de bbq als verlengstuk van de keuken. Wij spotten BBQ Meesterschap in mensen, producten en ingrediënten/gerechten. Barbecueën zal nooit meer hetzelfde zijn!

Verras mij  


BBQ Meesterschap S2#4 Bresc, jackfruit, bier mismatch, mooie verhalen.

Luister  

De BBQ Meesterschap GespoDcast  /  16-06-2022

Tijdens deze Podcast hebben we de mannen van Bresc B.V. aan onze barbecue-tafel. We maken een gerecht (veggie) met Jackfruit en gehakt van champignons gecombineerd met de producten van Bresc. Verder gaat het over BBQ wedstrijden, bloopers en mooie verhalen.


BBQ Meesterschap S2#3 met Michiel Knip The Rub Club; duroc racks met verschillende rubs.

Luister  

De BBQ Meesterschap GespoDcast  /  07-04-2022

Met Michiel Knip praten we over the Rub Club en maken we racks van 100% raszuiver Duroc varken. Michelle, Martijn, Michiel en Mark maken er weer een gezellige BBQ tafel van. Met speciaal-bier advies en wijn spijs advies.


BBQ Meesterschap S2#2 met digital partner Kemari

Luister  

De BBQ Meesterschap GespoDcast  /  10-03-2022

Deze BBQ Meesterschap GespoDcast gaat met Maarten Vazquez en Rajiv van Wijn van Kemari Digital onze internet marketing partner. We maken reerug en longhaas en proeven speciaalbier en wijn. Martijn vandaag per telefoon en het bleef nog een tijdje onrustig. 


BBQ Meesterschap S2#1 met Rene Reinders, kalfsstoof, dutch oven, bavette verbranden

Luister  

De BBQ Meesterschap GespoDcast  /  03-02-2022

Deze week een podcast met Rene Reinders die de verkoop binnen Kolenboertje aanstuurt. We behandelen een uniek wintergerecht en praten over gietijzer en hoe hij als Kolenboertje Grillmaster een bavette caveman style creëerde.


BBQ Meesterschap S1#7 met Esther van Leeuwe, gans, bier, wijn, boeken, forged en statafels.

Luister  

De BBQ Meesterschap GespoDcast  /  27-07-2021

Met Esther van Leeuwe van "Smaak van de waard" hebben we gesproken over future food en ons nieuwe concept future BBQ. We hebben wilde gans bereid op onvoorstelbaar lekkere wijze en hadden echt een inspirerende dag. Er werd weer geproefd en geoordeeld over het bier en wijn advies van Martijn Albers e...


BBQ Meesterschap S1#6 met Roy Voogd, kreeft, bier, wijn, boeken en inspiratie

Luister  

De BBQ Meesterschap GespoDcast  /  06-05-2021

Met Roy Voogd alias The Cooking Conductor bereiden we kreeft op Aziatische wijze. We spreken over de betekenis van puur en de overeenkomsten tussen de Aziatische keuken en de Europese keuken. Inspiratie ten top met een complexe bier/wijn & spijs combinatie door de ingrediënten van het gerecht. Geni...


BBQ Meesterschap S1#5 Gilles de Jager, Duroc vlees, sneeuw in de lente, bier, wijn, houtskool in de fire starter hoe dan!

Luister  

De BBQ Meesterschap GespoDcast  /  08-04-2021

Met Gilles de Jager van Volfood (één van onze belangrijke partners) gaan we de fantastische smaak van vlees van 100% raszuiver Duroc varken van de BBQ en rauw proeven. Op drie manieren bereid en met drie verschillende wijn/spijs en speciaal bier/spijs combinaties. Heeft Martijn de juiste matches g...


BBQ Meesterschap S1#4 Menno Braakman, training, coaching, sukade van het kalf, geen pizzasteen?

Luister  

De BBQ Meesterschap GespoDcast  /  25-03-2021

Menno Braakman is een inspirerende gast aan onze BBQ tafel. Menno helpt mensen bij hun reis naar persoonlijke ontwikkeling. Iets met numerologie en rekenen. We spreken met hem over de mogelijkheden van het gebruik van de bbq als instrument tijdens training en coaching. Menno deelt een paar top idee...


BBQ Meesterschap S1#3 Hugo, Zalm, Octopus en Gamba's van de houtskool BBQ

Luister  

De BBQ Meesterschap GespoDcast  /  11-03-2021

We spreken met Martijn Alberts van Wijn- en Whiskyhuis Nijverdal over de combinatie wijn en speciaal-bier voor zalm, octopus en gamba's met groenten van de grill. Waarom we liever werken met houtskool dan briketten wordt besproken en Hugo de Leeuw is onze gast aan de BBQ tafel. Met hem spreken we ov...


BBQ Meesterschap S1#2 Big Green Egg, picanha spies met bier & wijn

Luister  

De BBQ Meesterschap GespoDcast  /  25-02-2021

Tijdens deze aflevering spreken we Martijn van Wijn en Whisky huis Nijverdal over de bier- en wijn spijs combinatie met staartstuk van de grill. Als gast Santiago Rumling van Big Green Egg en we grillen en proeven samen... En wat dacht je van sneeuwtaart van de bbq?


BBQ Meesterschap S1#1 De BBQ Meesterschap GespoDcast intro met MOINK BALLS

Luister  

De BBQ Meesterschap GespoDcast  /  10-02-2021

De eerste podcast is een feit, we introduceren onszelf en de podcast. We laten alvast een voorproefje horen over wat komen gaat. Vandaag MOINK Balls en een fantastische gast namelijk Martijn Alberts. Martijn geeft ons vast advies over speciaalbieren en mooie wijnen bij onze barbecue gerechten!