De Bijenkorf Podcast

De Bijenkorf Podcast

Ontspanning  |  6 afleveringen

Tweewekelijkse podcast met host Inge Schmitt, Trend & Forecast manager van de Bijenkorf. We nemen onze luisteraars mee behind the scenes. Hoe komen onze collecties tot stand, waar halen wij onze inspiratie vandaan? Daarnaast bespreken we de ins en outs uit de mode, beauty, kunst, cultuur, eten, drinken en de muziek scene!

Verras mij  


Het geheim achter de etalages van de Bijenkorf met Els Lieshout den Dekker

Luister  

De Bijenkorf Podcast  /  27-05-2019

In deze aflevering van de Bijenkorf Podcast praat trend en forecast manager Inge Schmitt met Els Lieshout den Dekker, Manager Visual bij de Bijenkorf en verantwoordelijk voor o.a. alle prachtige etalages. Hoe komen deze tot stand en waar haalt Els haar inspiratie vandaan?


De business-kant van de Operadagen Rotterdam met Guy Coolen

Luister  

De Bijenkorf Podcast  /  15-05-2019

Hoe komen de Operadagen Rotterdam tot stand? Wat kun je er verwachten? En hoe maak je opera toegankelijk voor een groter publiek? In deze vijfde podcast ontvangt trend en forecastmanager van de Bijenkorf Inge Schmitt, Guy Coolen, de artistiek directeur van de Operadagen Rotterdam. Zijn inspirerende...


Duurzaamheid en beleid met Justin Pariag

Luister  

De Bijenkorf Podcast  /  23-04-2019

Duurzaamheid is een hot topic, maar hoe gaat De Bijenkorf hiermee om? En wat zijn de doelstellingen van de Bijenkorf op het gebied van duurzaamheid? Justin Pariag, verantwoordelijk voor het duurzaamheidsbeleid bij de Bijenkorf, gaat hierover in gesprek met Inge Schmitt.


De psychologiche kant van Social Media met Mischa Coster

Luister  

De Bijenkorf Podcast  /  11-04-2019

In deze derde podcast van de Bijenkorf praat trend & forecast manager Inge Schmitt met mediapsycholoog, auteur en onderzoeker Mischa Coster over de psychologische kant van Social Media.


Eigenwijze fashion met Roger Gerards

Luister  

De Bijenkorf Podcast  /  21-03-2019

Interview met Roger Gerards over mode en het maakproces.


Beauty en more met Karen van Ede

Luister  

De Bijenkorf Podcast  /  08-03-2019

Interview met Karen van Ede over schoonheidsidealen.