De Boterhamshow Podcast

De Boterhamshow Podcast

Kinderen & Familie  |  5 afleveringen

Vanaf nu kan je ook naar De Boterhamshow luisteren! In de enige poppenpodcast ter wereld ontvangt presentator Opper de Pop interessante gasten, huisdichter Nico de Neushoorn komt langs en natuurlijk is er ook muziek. En elke aflevering is weer spannend, want wie weet ben jij kandidaat in het belspel: “Hallo, met de Boterhamshow!”  

Verras mij  


#5 - De Boterhamshow Poppenpodcast aflevering 5 (van 20)

Luister  

De Boterhamshow Podcast  /  22-12-2021

Kees Kniesoor ergert zich enorm aan kinderliedjes, Sally Distel komt haar eigen nummer zingen en Nico de Neushoorn draagt een gedicht voor over een drol. En we komen erachter of het eindelijk een keertje goed afloopt met Stuntman Stefan. 


#4 - De Boterhamshow Poppenpodcast aflevering 4 (van 20)

Luister  

De Boterhamshow Podcast  /  08-12-2021

Opper de Pop ontvangt Melissa. Zij is oppasser en vertelt hoe spannend dat is. Robert de Robot komt optreden en Tiel Toetsemans zingt een lied over zijn grote liefde Monica. In het belspel vandaag een rekensom. Weet jij het antwoord op de vraag van Pi R. Kwadraat?


#3 - De Boterhamshow Poppenpodcast aflevering 3 (van 20)

Luister  

De Boterhamshow Podcast  /  07-12-2021

Vandaag vertelt Annet Raket over haar ruimtereis en kun je lachen om de moppen van Flip van der Banaan. Jamie heeft een hekel aan haar blokfluit en zingt daar een lied over. Luister goed en raad het geluid van de dag in ons belspel ‘Hallo met De Boterhamshow’.


#2 - De Boterhamshow Poppenpodcast aflevering 2 (van 20)

Luister  

De Boterhamshow Podcast  /  30-11-2021

Mick schuift aan bij Opper de Pop. Ze is bijna wereldkampioen hikken. Drs Nee kan alleen maar ‘nee’ zeggen en zingt hier een liedje over. En als je goed kunt rijmen, win jij vandaag misschien het belspel ‘Hallo met De Boterhamshow’!


#1 - De Boterhamshow Poppenpodcast aflevering 1 (van 20)

Luister  

De Boterhamshow Podcast  /  08-11-2021

Bij Opper aan tafel zit Dokter Ted. Hij zorgt ervoor dat niemand meer pijn heeft dankzij zijn wonderpleisters. Muziek is er vandaag van singer-wongwriter Kenny Hipper en ook Rock-4 treedt op met een lied over hun minst favoriete beleg. En als je goed oplet bij het belspel, leer je van Berny een nieu...