De Boterhamshow Podcast

De Boterhamshow Podcast

Kinderen & Familie  |  20 afleveringen

Vanaf nu kan je ook naar De Boterhamshow luisteren! In de enige poppenpodcast ter wereld ontvangt presentator Opper de Pop interessante gasten, huisdichter Nico de Neushoorn komt langs en natuurlijk is er ook muziek. En elke aflevering is weer spannend, want wie weet ben jij kandidaat in het belspel: “Hallo, met de Boterhamshow!”  

Verras mij  


#20 - De Boterhamshow Poppenpodcast aflevering 20

Luister  

De Boterhamshow Podcast  /  07-11-2022

Leroy van Zanen zingt een lied voor zijn ouders over iets waar hij een hekel aan heeft: zweetkaas. Tinus en Trees vertellen over iets heel bijzonders dat ze hebben meegemaakt tijdens een strandwandeling. En Pi R. Kwadraat stelt deze keer de vraag in het belspel!


#6 - De Boterhamshow Poppenpodcast aflevering 6

Luister  

De Boterhamshow Podcast  /  07-11-2022

Misschien kan jij raden aan welk doodgewoon ding René de Plank een ode zingt? De vraag in het belspel komt dit keer van Kick en Opper de Pop heeft een gesprek met iemand die wekker is van beroep. Stuntman Stefan eindigt de podcast met een klassieke wild-west stunt! Zou het deze keer goed aflopen?


#7 - De Boterhamshow Poppenpodcast aflevering 7

Luister  

De Boterhamshow Podcast  /  07-11-2022

Leroy leidt aan de ziekte van marktkoopman en vertelt wat dat inhoudt. Nico stelt dit keer de vraag in het belspel en Roos van 5 jaar heeft haar eerste boek geschreven! De muziek komt van Bammetje en de Smeersels die zingen over Barry, een hele crazy gozer!  


#8 - De Boterhamshow Poppenpodcast aflevering 8

Luister  

De Boterhamshow Podcast  /  07-11-2022

Deze poppenpodcast begint met een lied van Jasper, die zo graag iets anders zou willen zijn. Nico draagt een gedicht voor over een verdrietige spijker. Bij Opper schuift Lisa aan, om te vertellen over haar bijzondere luizenverzameling. En Sjef Kok stelt de vraag in het belspel: ‘Hallo, met de Bote...


#9 - De Boterhamshow Poppenpodcast aflevering 9

Luister  

De Boterhamshow Podcast  /  07-11-2022

Piloot Frits-Boudewijn schuift aan bij Opper en vertelt over zijn hoogtevrees. Friso is heel precies en zingt daar een lied over. Berny vraagt naar de betekenis van een Engels woord in het belspel ‘Hallo, met de Boterhamshow.’  En zal Stuntman Stefans stunt nu eindelijk eens goed aflopen?  


#10 - De Boterhamshow Poppenpodcast aflevering 10

Luister  

De Boterhamshow Podcast  /  07-11-2022

Kitty Koe zingt over haar grote droom. Ricky Paniki heeft paniek als zij gebeld wordt als kandidaat voor het belspel ‘Hallo met de Boterhamshow’. Gerard Bowling zingt een lied over zijn liefde op de bowlingbaan. En Kevin en Rikkie praten met Opper, tenminste… als Kevin ook de kans krijgt, want...


#11 - De Boterhamshow Poppenpodcast aflevering 11

Luister  

De Boterhamshow Podcast  /  07-11-2022

De Happy Campers starten de podcast met hun nieuwste single ‘Vouwwagen’. In het belspel ‘Hallo, met de Boterhamshow’  wordt er gezocht naar een rijmwoord. Opper heeft een interessant gesprek met Simone die komt vertellen over haar Harde Knallenvereniging. En een lied van Kovo, de konijnenvo...


#12 - De Boterhamshow Poppenpodcast aflevering 12

Luister  

De Boterhamshow Podcast  /  07-11-2022

Strandjutter Sil komt bij Opper vertellen wat ze allemaal op het strand vindt. Muziek komt deze poppenpodcast van de grootste opschepper in de muziek business: Toontje Hoger. En Rob en Annechien komen bij Opper aan tafel sorry tegen elkaar zeggen. Dat gesprek eindigt anders dan je zou denken.  


#13 - De Boterhamshow Poppenpodcast aflevering 13

Luister  

De Boterhamshow Podcast  /  07-11-2022

De vriendinnen Roos en Lucy zingen een lied over ruzie. Poppentandarts Edo komt vertellen over zijn bijzondere beroep. Frans Deense zingt een lied over zijn cavia Ricardo. En we knallen eruit met Stuntman Stefan en zijn stunt: een Vol Vat Volkomen Veilig Vuurwerk….


#14 - De Boterhamshow Poppenpodcast aflevering 14

Luister  

De Boterhamshow Podcast  /  07-11-2022

Vandaag een hele chille gast: Chillie Billie. Hij is dol op zijn zitzak en zingt daar een liedje over. Veel minder rustig is de muziek van André Hadé waar we ook naar gaan luisteren. Huisdichter Nico draagt een gedicht voor en bij Opper aan tafel iemand met een bijzonder huisdier: een schapenwolk.


#15 - De Boterhamshow Poppenpodcast aflevering 15

Luister  

De Boterhamshow Podcast  /  07-11-2022

Flip van der Banaan komt moppen tappen. Menno Morsig van restaurant ‘Nasty’ schuift aan bij Opper en vertelt over smerige gerechten in zijn restaurant. En natuurlijk wordt het spel ‘Hallo, met de Boterhamshow’ gespeeld.


#16 - De Boterhamshow Poppenpodcast aflevering 16

Luister  

De Boterhamshow Podcast  /  07-11-2022

Deze podcast begint met muziek: een lied van een oorwurm. Drieko Bindel heeft een nieuwe sport uitgevonden en komt bij Opper aan tafel de spelregels uitleggen. En Koen zingt een lied, Koen heeft erg veel te doen!  


#17 - De Boterhamshow Poppenpodcast aflevering 17

Luister  

De Boterhamshow Podcast  /  07-11-2022

Elvira heeft een handige uitvinding en komt daarover vertellen. Nico de huisdichter draagt een feestelijk gedicht voor. Bij Opper aan tafel vertelt voorlezer Herbert dat hij veel te spannende sprookjes wil ont-engen. En de vraag in het belspel ‘Hallo, met de Boterhamshow’ komt deze keer van verk...


#18 - De Boterhamshow Poppenpodcast aflevering 18

Luister  

De Boterhamshow Podcast  /  07-11-2022

Wilfred Schouten komt bij Opper aan tafel zingen, praten kan hij namelijk niet. In het belspel ‘Hallo, met de Boterhamshow’ is er een rekensom van Pi R. Kwadraat. Opper heeft een bijzonder interview met een vis! En Yorick komt een lied zingen, tenminste als deze smoezenkoning geen smoesje heeft...


#19 - De Boterhamshow Poppenpodcast aflevering 19

Luister  

De Boterhamshow Podcast  /  07-11-2022

Tonko Blaatveel probeert zijn stilte-challenge vol te houden bij Opper aan tafel. Wammes Gaapstra zingt over de blues en Nico de Neushoorn draagt een gedicht voor over een jarige hond. En op veler verzoek draaien we muziek van Josie Hill: Papa was een gabber.


#5 - De Boterhamshow Poppenpodcast aflevering 5

Luister  

De Boterhamshow Podcast  /  22-12-2021

Kees Kniesoor ergert zich enorm aan kinderliedjes, Sally Distel komt haar eigen nummer zingen en Nico de Neushoorn draagt een gedicht voor over een drol. En we komen erachter of het eindelijk een keertje goed afloopt met Stuntman Stefan. 


#4 - De Boterhamshow Poppenpodcast aflevering 4

Luister  

De Boterhamshow Podcast  /  08-12-2021

Opper de Pop ontvangt Melissa. Zij is oppasser en vertelt hoe spannend dat is. Robert de Robot komt optreden en Tiel Toetsemans zingt een lied over zijn grote liefde Monica. In het belspel vandaag een rekensom. Weet jij het antwoord op de vraag van Pi R. Kwadraat?


#3 - De Boterhamshow Poppenpodcast aflevering 3

Luister  

De Boterhamshow Podcast  /  07-12-2021

Vandaag vertelt Annet Raket over haar ruimtereis en kun je lachen om de moppen van Flip van der Banaan. Jamie heeft een hekel aan haar blokfluit en zingt daar een lied over. Luister goed en raad het geluid van de dag in ons belspel ‘Hallo met De Boterhamshow’.


#2 - De Boterhamshow Poppenpodcast aflevering 2

Luister  

De Boterhamshow Podcast  /  30-11-2021

Mick schuift aan bij Opper de Pop. Ze is bijna wereldkampioen hikken. Drs Nee kan alleen maar ‘nee’ zeggen en zingt hier een liedje over. En als je goed kunt rijmen, win jij vandaag misschien het belspel ‘Hallo met De Boterhamshow’!


#1 - De Boterhamshow Poppenpodcast aflevering 1

Luister  

De Boterhamshow Podcast  /  08-11-2021

Bij Opper aan tafel zit Dokter Ted. Hij zorgt ervoor dat niemand meer pijn heeft dankzij zijn wonderpleisters. Muziek is er vandaag van singer-wongwriter Kenny Hipper en ook Rock-4 treedt op met een lied over hun minst favoriete beleg. En als je goed oplet bij het belspel, leer je van Berny een nieu...