De Friescast

De Friescast

Zakelijk  |  74 afleveringen

De Friescast met Jeremy Frieser en Roos Jansen Adverteren in deze podcast? Mail naar TeamJeremy@Scooperz.nl

Verras mij  


Waarom Creator Fanbases Langzaam Verdwijnen...

Luister  

De Friescast  /  09-10-2023

Hoe ga je om met kritiek en advies? En waarom is het tegenwoordig zo lastig om een community op te bouwen? ???? Bekijk de video versie met video op YouTube! ???? Volg ons op TikTok en Instagam! Adverteren in deze podcast? Mail naar TeamJeremy@Scooperz.nl


Op Jezelf Wonen: Wat MOET Je Weten?

Luister  

De Friescast  /  02-10-2023

Na het succes van de Friescast, gaan Jeremy en Roos weer door onder de naam Met Jeremy & Roos! In deze aflevering behandelen we alle vragen die jullie waarschijnlijk hebben en omdat we officieel 1 jaar samenwonen hebben we het over alle aspecten van op jezelf wonen! Wat moet je weten? ???? Bekijk de...


Van Student Naar Fulltime Influencer

Luister  

De Friescast  /  29-09-2023

Welkom bij de podcast Met Jeremy! In deze podcast deelt Jeremy Frieser (26) zijn inzichten en expertise over social media en influencer-marketing. Maar hoe is hij zelf begonnen en gekomen waar hij nu is, en wat kan je hier van leren? ???? Bekijk de video versie met video op YouTube! ???? Volg ons op...


De Toekomst Van Televisie Programma's Met Influencers

Luister  

De Friescast  /  15-08-2022

S2A19 - De laatste van seizoen 2, met als hoofdvraag? Zou het beter zijn als TV met nog meer influencers zou samenwerken?


Belgische Influencers Boos Over Boetes Mediawet

Luister  

De Friescast  /  08-08-2022

S2A18 - De nieuwe mediawet regels in België gaan nu al fout, wat kunnen ze er aan al deze onredelijke regels veranderen? Hoe onredelijk zijn bepaalde regels überhaupt in Nederland? We hebben het er over in deze podcast.


Wat Komt Er Allemaal Kijken Bij Influencen?

Luister  

De Friescast  /  01-08-2022

S2A17 - Wat komt er allemaal kijken bij influencer zijn? Waar bestaat de ladder uit? En waarom laten veel influencers hun hele hebben en houden sponsoren?


Waarom Influencers Niet Gratis Komen Opdagen

Luister  

De Friescast  /  25-07-2022

S2A16 - in deze aflevering hebben we het over hoe je praat tegen mensen, hoe leg je uit wat je doet voor werk? Waarom komen influencers niet gratis naar evenementen toe? en meer in deze Friescast!


Waarom Influencers Strenge Regels Krijgen Voor Reclame Maken

Luister  

De Friescast  /  18-07-2022

S2A15 - Reclame maken is een pittig onderwerp onder de creators, maar hoe maak je nou juist reclame op het platform volgens de wet? Dit en meer in deze Friescast!


Ik Leerde Opnieuw Hoe Ik Content Moet Maken

Luister  

De Friescast  /  11-07-2022

S2E14 - We zijn er weer, in deze Friescast vertellen Jeremy en Roos alles wat er gebeurd is de afgelopen tijd!


Ben je een Klootzak als je een Baby Naam Steelt?

Luister  

De Friescast  /  13-06-2022

S2A13 - In deze Friescast hebben Jeremy en Roos wat bizarre verhalen en is de algemene vraag: "Ben ik nu de klootzak of niet?". 


Welke Conspiracy Theories Geloven Wij?

Luister  

De Friescast  /  06-06-2022

S2E12 - De Friescast aflevering van deze week staat in het thema van "conspiracy theories". Je hebt er vast wel eens een voorbij zien komen zoals "de wereld is plat". We hebben het over de meest voorkomende, en welke conspiracy theories geloven wij nou eigenlijk?


Het wordt nooit meer zoals vroeger

Luister  

De Friescast  /  30-05-2022

S2E11 - In deze podcast praten Roos en Jeremy over waar zij naar toe gingen in hun jeugd en veel meer kleine dingetjes over vroeger wat ze gelukkig maakte.


We hebben een huis gekocht

Luister  

De Friescast  /  23-05-2022

S2E10 - In deze Friescast aflevering hebben we het onder andere over ons nieuwe huis! Kom luisteren als je benieuwd bent!


Zo Loop je 20.000 Stappen per Dag

Luister  

De Friescast  /  16-05-2022

S2A9 - Jeremy en Roos zijn terug van hun Rome reisje en hebben een hoop te vertellen, van de verjaardag van Roos tot in het topje van een kerk in Vaticaanstad. Wat is het waard om wel of niet te zien? Waar moet je op letten? Wat is leuk? Je hoort het allemaal in deze Friescast!


Een Neppe Politieauto wilde mij Aanhouden..

Luister  

De Friescast  /  09-05-2022

S2A8 - De lancering van SYLVESTR en de fotoshoot naar de werkdag van Roos bij de dodenherdenking. We hebben een drukke week gehad en we delen alles met jullie, zelfs dat Jeremy even een niet zo leuk momentje mee maakt.. luister nu!


Dit Is Jeremy's Eigen Kleding Merk!

Luister  

De Friescast  /  02-05-2022

S2E7 - Het is zo ver, Jeremy kondigt zijn eigen kledingmerk aan en heeft met Roos over het hele proces van het project het afgelopen jaar.


Hoe Maak je Vrienden in je 20's?

Luister  

De Friescast  /  25-04-2022

S2E6 - Vrienden maken is niet altijd even makkelijk.. maar waarom is vrienden maken in je 20's toch specifiek zo'n probleem? We hebben het er over in deze nieuwe Friescast!


Instagram vs Realiteit

Luister  

De Friescast  /  18-04-2022

S2E5 - Ben jij wel eens iets tegen gekomen op Instagram waarvan je dacht: 'Zou deze persoon er echt zo uit zien?' We hebben het vandaag over de valse realiteit van het internet en de gevolgen er van.


Top Beste Films Aller Tijden

Luister  

De Friescast  /  11-04-2022

S2E4 - Oscars, films, series.. welke zijn de beste? En waarom? Jeremy en Roos praten deze aflevering over wat nieuwtjes in de filmwereld zoals de oscars en de nieuwe Fantastic beasts film. En praten met elkaar over een paar van de beste films die zij ooit hebben gezien.


Op Het Nippertje Geslaagd

Luister  

De Friescast  /  04-04-2022

S2E3 - In deze aflevering van de Friescast gaan Jeremy en Roos diep in op de middelbare school examens. Hoe leerde wij? Hadden we stress? Zijn we in een keer geslaagd? Je hoort het allemaal in deze aflevering! 


Hoe Jeremy 60K Verloor Met Gokken...

Luister  

De Friescast  /  28-03-2022

S2E2 - Hoe is Jeremy zo veel geld verloren met gokken? Waarom gaan we met schoolreisjes naar musea en meer! Elke maandag om 12:00 bespreken ze dingen die ze hebben meegemaakt, dit keer blikken we terug op de periode dat we even offline zijn geweest!


Kan Je Poepen In Een Luchtballon?

Luister  

De Friescast  /  21-03-2022

S2E1 - Jeremy en Roos zijn terug voor een nieuw seizoen van De Friescast! Elke maandag om 12:00 bespreken ze dingen die ze hebben meegemaakt, dit keer blikken we terug op de periode dat we even offline zijn geweest!


Jeremy Werd Gevraagd Voor GTST

Luister  

De Friescast  /  25-10-2021

In deze laatste Friescast van seizoen 1 hebben Jeremy en Roos het over acteren, films, series en laat Jeremy wat los over voor welke films en series hij ooit eens is gevraagd om mee te spelen.


Influencers Worden Ondernemers

Luister  

De Friescast  /  11-10-2021

In deze aflevering van de Friescast hebben Jeremy en Roos het over ondernemende influencers, hoe veel geld we hebben gestoken in games en werken we toe naar de laatste aflevering van dit seizoen volgende week!


Jeremy Is Verslaafd

Luister  

De Friescast  /  05-10-2021

In deze podcast praten we over recent nieuws, onze week en over het feit dat Jeremy weer verslaafd is...


Wij Zijn Klaar Met Disney..

Luister  

De Friescast  /  27-09-2021

In deze aflevering van de Friescast hebben Jeremy en Roos het over hun reisje naar Disneyland Parijs!


Is Mijn YouTube Kanaal Achteruit Gegaan?

Luister  

De Friescast  /  20-09-2021

In deze aflevering van de podcast hebben Jeremy en Roos het over de toekomst van de podcast, en dingen die er aankomende week aan zitten te komen!


Hebben Mondkapjes In Een Attractiepark Nou Echt Zin?

Luister  

De Friescast  /  13-09-2021

In deze aflevering van de Friescast hebben Jeremy en Roos het over hun uitje naar Europa park en alles wat er omheen kwam kijken!


Wat Zou Je Nog Steeds NIET KOPEN Als Je AL HET GELD Van De Wereld Had?

Luister  

De Friescast  /  06-09-2021

In deze Friescast hebben we het over hoe veel impact een Influencer wel niet heeft op hun omgeving, wat voor auto's we zelf hebben gekocht en wat andere influencers kopen en hoe bizar dat eigenlijk wel niet is. Ook geven we antwoord op de vraag: Wat zou je nog steeds niet willen kopen als je al het...


Roos Moest Moppen Tappen Bij De Wereld Draait Door...

Luister  

De Friescast  /  30-08-2021

In deze aflevering van de Friescast hebben Jeremy en Roos het over welke Netflix series we kijken en hebben het over Roos haar oude werk bij de Wereld draait door en wat ze daar allemaal moest doen om de boel leuk te houden haha


Wat Is Een Goede Reden Om GEEN Kind Te Nemen?

Luister  

De Friescast  /  23-08-2021

In deze aflevering van de Friescast hebben Jeremy en Roos het over redenen waarom je geen kind zou willen nemen. Ook komt Roos net terug van haar mini vakantie en hebben we het een klein beetje over de toekomst van de mensheid.. nou als dat geen gevulde episode is weet ik het ook niet.


Welk Werk Kan Niet Overgenomen Worden Door Robots?

Luister  

De Friescast  /  16-08-2021

In deze aflevering van de Friescast hebben Jeremy en Roos het over welke banen nooit door robots overgenomen zouden kunnen worden.


Scammers op het internet.. wat doe je er tegen?

Luister  

De Friescast  /  09-08-2021

In deze aflevering van de Friescast hebben Jeremy en Roos het over Scammers. Je kan ze overal vinden, maar hoe herken je het en wat doe je er tegen? Wij vertellen onze ervaringen.


Hoe Werkt Het YouTube Algoritme Nou ECHT?

Luister  

De Friescast  /  02-08-2021

In deze aflevering van de Friescast hebben Jeremy en Roos het over YouTube, algoritmes en waar is Instagram allemaal mee bezig?


Waarom Wel Of Geen Tattoos?

Luister  

De Friescast  /  26-07-2021

In deze aflevering van de Friescast hebben Jeremy en Roos het over prikken, of wij wel of niet tattoos willen en welke consequenties hangen daar aan? 


Waarom Jeremy Niet Op TV Wilt..

Luister  

De Friescast  /  19-07-2021

In deze aflevering van de Friescast hebben Jeremy en Roos het over het maandje dagelijks vloggen waar Jeremy aan begonnen was, en waarom wilt hij niet naar TV?


Naar Het Buitenland In De Corona Tijd.. Hoe Is Dat?

Luister  

De Friescast  /  12-07-2021

In deze aflevering hebben Jeremy en Roos het over hun afgelopen vakantie en hoe dat was met alle corona maatregelen.. hoe gaat het nu?! 


Eindelijk Weer Op Vakantie Gegaan

Luister  

De Friescast  /  28-06-2021

In deze Friescast hebben we het over het feit dat we eindelijk weer op vakantie zijn gegaan, hoe, wat en met wie is allemaal te beluisteren in deze aflevering :)


Een Tour Door Onze Kinderkamers

Luister  

De Friescast  /  21-06-2021

In deze Friescast geven Jeremy en Roos een gedetailleerde review over Roos haar slaapkamer en allemaal kleine dingetjes rondom hun jeugdkamertje.


Jeremy over zijn eigen Kleding Merk!

Luister  

De Friescast  /  14-06-2021

In deze aflevering van de Friescast heeft Jeremy het over het beginnen van zijn eigen kleding merk en Roos heeft weer een beugel.. benieuwd waarom? Luisteren!


Ontmoet Nooit Je Helden

Luister  

De Friescast  /  07-06-2021

In deze aflevering van de Friescast hebben Jeremy en Roos het over het feit of je nou wel of niet moet trouwen en moet je eigenlijk wel ooit je helden ontmoeten?


Gaat Jeremy Dagelijks Vloggen?

Luister  

De Friescast  /  31-05-2021

In deze aflevering van de Friescast hebben Jeremy en Roos over het feit dat alle corona regeltjes langzaam om ons heen verdwijnen en wat zijn de nieuwe plannen van Jeremy?


Onredelijkheid Tussen Leerling En Leraar IS EEN PROBLEEM

Luister  

De Friescast  /  24-05-2021

In deze aflevering van de Friescast hebben Jeremy en Roos het over het feit dat we weer op vakantie mogen en onredelijkheid op school.


Waarom Vragen Influencers ALTIJD Om Gratis Spullen?

Luister  

De Friescast  /  17-05-2021

In deze Friescast hebben we het over hoe Roos haar 2e verjaardag was in de corona tijd. Waarom Influencers zo veel gratis campagnes draaien en we hebben zo veel zin in vakantie joh... Geniet er lekker van


Is Geld Geven Voor Een Verjaardag Okè?

Luister  

De Friescast  /  10-05-2021

In deze aflevering van de Friescast praten Jeremy en Roos over de verjaardag van Roos! Welke cadeau's hebben wij elkaar allemaal gegeven over de jaren heen en wat vinden wij van geld geven op een verjaardag?


Hond Uit Het Asiel Of Een Puppy?

Luister  

De Friescast  /  03-05-2021

In deze Friescast hebben Jeremy en Roos het heel veel over dieren! Zijn we honden of katten mensen, is het beter om een dier uit het asiel te nemen of niet? Check 'm!


Jeremy Vindt YouTube Niet Meer Leuk

Luister  

De Friescast  /  26-04-2021

In deze 28e aflevering van de Friescast praten Jeremy en Roos over de huidige staat van Youtube, TikTok en Twitch. Wat voor waarde content heeft op welke platformen, en praat Jeremy open over het hebben van een YouTube kanaal deze dagen.


Zo Leer Je Jezelf Beter Kennen

Luister  

De Friescast  /  19-04-2021

In deze aflevering van de Friescast praten Roos en Jeremy over presenteren en presentaties houden en hoe je jezelf beter kan leren kennen.


Vloggers In De Coronatijd...

Luister  

De Friescast  /  12-04-2021

In deze aflevering van de podcast hebben Jeremy en Roos het over hun eerste videogames, eerste telefoons, vloggen tijdens de corona tijd en vinden jullie het ook niet raar om je ouders terug te zien als kinderen? 


Dit Is De Toekomst Van De TV..

Luister  

De Friescast  /  05-04-2021

In deze aflevering van de Friescast praten Jeremy en Roos over de toekomst van TV. Gaat het op een gegeven moment klaar zijn met het TV kijken of gaat het een goede doorstart maken op een nieuwe manier? (We hebben het gewoon niet over Disney gehad, hoe bizar is dit)


Zo Kochten Wij Onze Eerste Auto!

Luister  

De Friescast  /  29-03-2021

In deze aflevering van de Friescast hebben Jeremy en Roos het over het kopen van hun eerste auto, preutsheid over geld en hoe noem je nou eigenlijk de man van je nichtje? Allemaal vragen, wij weten natuurlijk alle antwoorden, kom luisteren!


Jeremy's Eerste Keer Acteren

Luister  

De Friescast  /  22-03-2021

In deze aflevering van de Friescast praten Jeremy en Roos over hun ambities om in films en series te acteren en praat Jeremy over zijn eerdere acteer ervaringen in films.


Rellen Op Mijn Middelbare School..

Luister  

De Friescast  /  15-03-2021

In deze aflevering van de Friescast... hebben we inderdaad nog steeds geen intro, maar wel wat leuke gespreksonderwerpen haha. We hebben het over rellen op school, wat onze examen stunten waren en oh ja we gingen onszelf opzoeken op Google.


Hoe Laten Wij Onze Kinderen Zien Op Social Media?

Luister  

De Friescast  /  08-03-2021

In deze Friescast hebben Jeremy en Roos het over leeftijden op social media. Wat is te jong? Waar moeten platformen en wetten een lijn trekken? Wat is te veel? En hoe gaan wij het aanpakken met onze kinderen?


Zo Hebben Wij Onze Webshops Opgebouwd!

Luister  

De Friescast  /  01-03-2021

In deze Friescast praten Jeremy en Roos over hun eigen webshops! Hoe ze het hebben aangepakt, onderhouden en er aan blijven werken.


Hoe Bekend Zijn Influencers Over 20 Jaar?

Luister  

De Friescast  /  22-02-2021

In deze Friescast praten Jeremy en Roos heel veel over social media, welke BN'ers Jeremy allemaal heeft uitgenodigd voor zijn video's, bekendheid van Influencers over 20 jaar, negativiteit over nieuwe sociale platformen en algoritmes. 


Wat Kinderen Doen Op Social Media Kan Echt Niet.

Luister  

De Friescast  /  15-02-2021

In deze aflevering van de Friescast praten we over de sneeuw, schaatsen,  en hebben we het over wat sommige kinderen wel niet allemaal uitspoken op social media en wat we daar van vinden.


Waarom Maken Mensen Van ALLES Foto's?

Luister  

De Friescast  /  08-02-2021

In deze Friescast praten Jeremy en Roos over fastfood, obsessies met foto's maken en weer over pretparken (sorry) en een nare ervaring in een van die parken.


Jeremy's Verjaardag In De Corona Tijd

Luister  

De Friescast  /  01-02-2021

In deze Friescast praten Jeremy en Roos over zijn verjaardag,  Roos is gestopt bij haar werkgever en we hebben het veel over Disney enzo..


Jeremy Is Echt Veranderd...

Luister  

De Friescast  /  25-01-2021

In deze Friescast praten Jeremy en Roos over onder andere astma, Amerikanen en communisten. Ja hele rare combinatie maar je gaat het snappen als je gaat luisteren gelukkig. We hebben het over het algemeen meer over instapgram trends en over hoe erg veranderd we zijn. Have fun!


De Gelukkigste Momenten In Ons Leven

Luister  

De Friescast  /  18-01-2021

In deze Friescast praten Jeremy en Roos over de sneeuw, kijken we naar onze schermtijd, hebben we het over school en wat de gelukkigste momenten van ons leven waren.


De Stress Rondom Social Media

Luister  

De Friescast  /  11-01-2021

In deze Friescast praten Jeremy en Roos over muziek, concerten, festivals, uit gaan en de stress en ongelukkigheid rondom social media. 


Jeremy's Bijna Dood Ervaring Met Vuurwerk

Luister  

De Friescast  /  04-01-2021

In deze Friescast praten Jeremy en Roos over vuurwerk, Jeremy's vuurwerk verhalen van vroeger, het verbod en nog een beetje over Dinsey dingetjes.


Ze Heeft Ontslag Genomen

Luister  

De Friescast  /  28-12-2020

In deze aflevering van de Friescast praten Jeremy en Roos over 2020, wat er gaat komen in 2021 en is Roos open over haar huidige werk.


Huisdieren Worden Influencers

Luister  

De Friescast  /  21-12-2020

In deze aflevering van de Friescast hebben Jeremy en Roos het eigenlijk alleen maar over dieren.. Dus als je helemaal weg bent van dieren is dit je lucky day. En anders.. het was een leuk gesprek, we hebben het over welke huisdieren wij gehad hebben, wat we vinden van alle huisdieren Instagram accou...


Dit Was Onze Vervelendste Vlucht Ooit...

Luister  

De Friescast  /  14-12-2020

In deze aflevering van de Friescast hebben Jeremy en Roos het over hun meest verschrikkelijke vlucht en reis ooit, aso's in het vliegtuig, wat we missen in deze tijden en dagelijkse bezigheden.


Huilen Om Slechte Surprises Op School

Luister  

De Friescast  /  07-12-2020

In deze Friescast praten Jeremy en Roos over veel dingen van vroeger, zoals hoe sommige vakanties waren, wat voor speelgoed we mee speelde, en welke surprises wij kregen op de basisschool.


Jeremy Heeft Een Mental YouTube Breakdown

Luister  

De Friescast  /  30-11-2020

In deze aflevering van de Friescast is Jeremy erg open over zijn huidige situatie in het YouTube landschap, en hebben Roos en Jeremy het over de kou en Sinterklaas.


Zo Zijn YouTubers In Het Echt

Luister  

De Friescast  /  23-11-2020

In deze Friescast hebben Jeremy en Roos het over aankopen in apps, hoe YouTubers zijn in het echt EN EINDLEIJK hoe veel het kost om 1 jaar in het Disney hotel te wonen!


Aangehouden Worden Door De Politie In Een Mario Pak

Luister  

De Friescast  /  16-11-2020

In deze Friescast hebben Roos en Jeremy het over hoe Roos is aangehouden door de politie, hoe je beïnvloed wordt op de middelbare school en over clichés in een relatie.. oh ja en hoe waardeloos fooi geven is.


Vast In De Draaideur Met Geert Wilders

Luister  

De Friescast  /  09-11-2020

In deze aflevering met de Friescast praten Jeremy en Roos over de nieuwe Amerikaanse president Biden, ervaringen met politici in het echt en in welke landen wij wel zouden kunnen wonen.


Dingen Die Wij Echt Haten

Luister  

De Friescast  /  02-11-2020

In deze aflevering van de Friescast hebben Roos en Jeremy het over hun week en dingen waar ze echt een hekel aan hebben.


Hoe Krijg Je Veel Volgers Op Social Media?

Luister  

De Friescast  /  26-10-2020

In deze Friescast praten Jeremy en Roos over Social media en hoe je nou echt veel volgers kan krijgen, ervaringen met kijkers in het openbaar en hun eerste bijbaantjes.


Jeremy's Eerste Samenwerking Met Een Groot Bedrijf

Luister  

De Friescast  /  19-10-2020

In deze aflevering praten Jeremy Frieser en zijn vriendin Roos Jansen over onder andere samenwerkingen met bedrijven en in het speciaal over Jeremy's aller eerste samenwerking met een bedrijf.