Podcast Zoeker

De Groencast

De Groencast

Onderwijs  |  6 afleveringen

Pak de schoffel, zet de zonnepanelen aan! In de Groencast onderzoeken we hoe Nederland groener kan. En wat je daar zelf aan kunt doen. We gaan op bezoek bij pioniers: gewone Nederlanders, die zijn genomineerd voor de Duurzame 100. Om van ze te leren. Een podcast over de bloemetjes en de bijtjes. De lanen uit, de paden in.


S1E5: Bouw je eigen duurzame buurtLuister  

Pak de schoffel, zet de zonnepanelen aan! Binnenkort start Trouw met de Groencast: een podcast waarin we onderzoeken we hoe Nederland groener kan. En wat je daar zelf aan kunt doen.

S1E4: Elke straat kan groenerLuister  

In de aanloop naar de Duurzame 100 start Trouw de Groencast: een podcast over hoe we de wereld een stukje duurzamer kunnen maken.

S1E3: Wat doen we met al die weggegooide apparaten?Luister  

Pak de schoffel, zet de zonnepanelen aan! Trouw presenteert de Groencast: waarin we onderzoeken we hoe Nederland groener kan. En wat je daar zelf aan kunt doen. We gaan op bezoek bij pioniers: gewone Nederlanders, die zijn genomineerd voor de Duurzame 100. Om van ze te leren. Een podcast over de blo…

S1E2: De Fruitmotor helpt de natuur er bovenopLuister  

De Nederlandse natuur is te schraal. Hilde van De Fruitmotor heeft een plan om onze insecten, andere dieren en flora weer terug te krijgen.

S1E1: De waterbestendige tuinLuister  

Nederland wordt natter. Wat nu? Gerard uit Amersfoort heeft er iets op gevonden.

Trailer GroencastLuister  

Pak de schoffel, zet de zonnepanelen aan! Binnenkort start Trouw met de Groencast: waarin we onderzoeken we hoe Nederland groener kan. En wat je daar zelf aan kunt doen. We gaan op bezoek bij pioniers: gewone Nederlanders, die zijn genomineerd voor de Duurzame 100. Om van ze te leren. Een podcast ov…