Podcast Zoeker

De Hypotheken Podcast

De Hypotheken Podcast

Zakelijk  |  16 afleveringen

De Hypotheken Podcast is Powered by Yellowtail & Van Bruggen Adviesgroep. Deze serie is voor en door professionals uit de Hypotheekbranche. Hypotheekprofessionals horen over de laatste inzichten en ontwikkelingen. Denk aan Actief beheer, Digitalisering, verduurzaming, franchise formules en de invloed van corona op de sector.

#16 De Hypotheken Podcast - KerstspecialLuister  

De kerstspecial van de Hypotheken Podcast. Voor wat vermaak tijdens de lockdown onder de kerstboom. Matthijs Mons en Michiel Meijer blikken terug op het afgelopen jaar en staan daarbij vooral stil bij de voorspellingen die ze begin dit jaar gedaan hebben. Maar er wordt zeker ook vooruit gekeken, wat…

#15 De Hypotheken Podcast - Floor van Workum (Vista Hypotheken)Luister  

In deze podcast met Floor van Workum, CEO en oprichtster van Vista Hypotheken hoor je Matthijs Mons en Michiel Meijer in gesprek over de ambities van Vista rondom verduurzaming en digitalisering. Het 'Coolblue' onder de hypotheekverstrekkers worden....luisteren dus!

#14 De Hypotheken Podcast - Seada van den Herik (Onderlinge ’s-Gravenhage)Luister  

Matthijs Mons en Michiel Meijer in gesprek met Seada van den Herik, Algemeen Directeur Onderlinge 's-Gravenhage. Over bescheidenheid en ambities. Maar vooral een oproep aan alle adviseurs in Nederland om de dienstverlening richting de seniorenmarkt in NL te verkennen want daar ligt nog een schat aan…

#13 De Hypotheken Podcast - Ronald Pieters (SNS Bank)Luister  

Matthijs Mons en Michiel Meijer in gesprek met Ronald Pieters, directeur Retail en Advies bij SNS Bank. Je hoort onder meer over de lessen de Ronald meeneemt uit de retail. Een mooi, eerlijk en transparant interview over de keuzes die gemaakt zijn door SNS en hoe ze de persoonlijke aandacht voor de …

#12 De Hypotheken Podcast - Merlyn van den BergLuister  

Matthijs Mons en Michiel Meijer in gesprek met Merlyn van den Berg, Directeur / Bestuurder bij HDN. HDN zet zich in voor bijna alle financieel adviseurs evenals franchiseketens, serviceorganisaties en IT leveranciers voor meer efficiency en innovatie in de financiële dienstverlening. Matthijs noemt…

#11 De Hypotheken Podcast - Angela EijlanderLuister  

Michiel Meijer en Matthijs Mons in gesprek met Angela Eijlander van Centraal Beheer. Ze gaan in gesprek over de visie van Centraal Beheer op de distributie, hoe kijkt Centraal Beheer naar de huizenmarkt? En een aantal thema's die spelen bij Centraal Beheer. Angela vertelt jullie er alles over!

#10 De Verkiezingen SpecialLuister  

De verkiezingen special van De Hypotheken Podcast. Matthijs Mons en Michiel Meijer bespreken de verkiezingsprogramma's rondom wonen, hypotheekrenteaftrek etc.

#9 De Hypotheken Podcast - Paul WesselsLuister  

Matthijs Mons en Michiel Meijer in gesprek met Paul Wessels, directeur Tulp Group. In deze podcast zoomen we in op het onderwerp 'buy to let'. De markt voor professionele vastgoedbeleggers.

#8 De Hypotheken Podcast - Bouwe KuikLuister  

Michiel Meijer en Matthijs Mons in deze aflevering in gesprek met Bouwe Kuik van bijBouwe, over regiepartijen.

#7 De Hypotheken Podcast -Christian DijkhofLuister  

Matthijs en Michiel in gesprek met Christian Dijkhof, voorzitter van de OvFD, commissaris van HDN (Hypotheken Data Netwerk) en directeur/eigenaar van HypotheekCompany Nederland over (de toekomst van) franchiseformules.

#6 De Hypotheken PodcastLuister  

Matthijs Mons en Michiel Meijer gaan in deze 6e aflevering in gesprek met Willem Oudijk, manager intermediaire distributie-Hypotheken bij Rabobank en Mark de Rijke, Directeur CMIS Franchise. Ze praten over data delen tussen geldverstrekker en financieel adviseur.

#5 De Hypotheken Podcast - Claire Dumas (ABN Amro Hypotheken Groep)Luister  

Matthijs Mons en Michiel Meijer gaan in deze 5e aflevering in gesprek met Claire Dumas, CEO van ABN Amro Hypotheken Groep. Ze praten over hoe een geldverstrekker zoals ABN Amro omgaat met de corona-crisis. Professionals uit de sector worden hier bijgepraat over dit actuele thema.

#4 De Hypotheken Podcast - Hidde Coebergh (ING)Luister  

Matthijs Mons en Michiel Meijer in alweer de 4e aflevering van De Hypotheken Podcast. Dit keer in gesprek met Hidde Coebergh, Directeur Wonen van ING. Ze spreken over de toekomst van advies.

#3 De Hypotheken Podcast - Ron Bavelaar (Univé)Luister  

Matthijs Mons en Michiel Meijer gaan in deze 3e aflevering in gesprek met Ron Bavelaar, voorzitter RvB van Univé. Ze praten over actief klantbeheer.

#2 De Hypotheken Podcast - Jeroen Pels (Triodos Bank)Luister  

Matthijs Mons en Michiel Meijer gaan in deze 2e aflevering in gesprek met Jeroen Pels van Triodos Bank over Duurzaamheid. Professionals uit de sector worden hier bijgepraat over dit actuele thema.

#1 De Hypotheken Podcast - Sandra Phlippen (ABN Amro)Luister  

De Hypotheken Podcast is een initiatief van Yellowtail en Van Bruggen Adviesgroep. In de eerste aflevering gaan hosts Matthijs Mons en Michiel Meijer in gesprek met Sandra Phlippen, Chief Economist bij ABN AMRO. Ze bespreken de impact van COVID-19 op de economie en de woning- en hypotheekmarkt.