De Ideale Wereld Podcast

De Ideale Wereld Podcast

Nieuws & Politiek  |  8 afleveringen

In De Ideale Wereld Podcast vertellen Evert, Dominique en Wouter hoeveel mooier de wereld zou zijn als er wat meer naar hen geluisterd zou worden

Verras mij  


Aflevering 8 - Padelle in West Kapelle

Luister  

De Ideale Wereld Podcast  /  22-12-2021

In deze aflevering praten de mannen over sport. Als echte sportmannen weten ze hier natuurlijk alles van. Evert ergert zich aan z'n scheenbeschermers en Wouter omarmt de Olympische gedachte


Aflevering 7 - Met de Kwibus naar de speelgoedwinkel

Luister  

De Ideale Wereld Podcast  /  24-11-2021

De mannen klagen in deze aflevering over kinderen. Is het het allemaal wel waard of is het een grote fout om kinderen te krijgen. Evert ergert zich wederom en Wouter wil een speelgoedwinkel.


Aflevering 6 - Sloe Gin met André Rieu

Luister  

De Ideale Wereld Podcast  /  08-11-2021

De mannen hebben het over ondernemen. Als gevierde ondernemer vertelt Dominique over zijn Sloe Gin imperium. Evert ergert zich aan bejaarden en Wouter droomt van een baan bij André Rieu op het Vrijthof.


Aflevering 5 - De Love Boat of Torremolinos

Luister  

De Ideale Wereld Podcast  /  11-10-2021

In de vijfde aflevering bespreken de mannen de toekomst van reizen. Gaan we terug naar de belle epoque van het treinreizen of zoeken we het buiten onze planeet? Evert ergert zich wederom en Wouter fantaseert over cruiseschepen.


Aflevering 4 - Duurzame doggybags

Luister  

De Ideale Wereld Podcast  /  04-10-2021

In aflevering 4 lossen Evert, Dominique en Wouter het wereldwijde klimaatprobleem op in 45 minuten. Evert maakt zich druk over Italiaans bronwater en Wouter klimt in windmolens


Aflevering 3 - Tinderen voor kinderen

Luister  

De Ideale Wereld Podcast  /  27-09-2021

In aflevering 3 bespreken Dominique, Evert en Wouter de opkomst van Social Media. Is dit een vloek of een zegen? Evert ergert zich wederom en Wouters droombaam gaat over een zingende vuilnisman in Venetië.


Aflevering 2 - Rokende chimpansees op het straatfeest

Luister  

De Ideale Wereld Podcast  /  18-09-2021

In de tweede aflevering van De Ideale Wereld podcast bespreken Evert, Dominique en Wouter drie belangrijke oplossingen waar Nederland beter van wordt. Eef ergert zich aan het Nederlandse OV en Wouters droombaan is het knippen van lintjes in obscure oorden.


Aflevering 1 - Noaberschap of Grachtengordel

Luister  

De Ideale Wereld Podcast  /  08-09-2021

In de allereerste aflevering van De Ideale Wereld Podcast bespreken Evert, Dominique en Wouter waar ze liever zouden wonen: de stad of het platteland. Evert vertelt over zijn geheime bijbaan voor de gemeente Amsterdam en Wouter bespreekt zijn grote olympische droom.