Podcast Zoeker

de kleine activist

de kleine activist

Onderwijs  |  4 afleveringen

Een verhelderende podcast van de kleine activist. Om iedereen op de hoogte te stellen van belangrijke dingen. Daar waar het debat verhit raakt, leggen wij graag de feiten op tafel. Zodat jouw mening een eerlijke kans krijgt. Waar gaat de Coronawet eigenlijk over? En wat is white fragility? Welke wetsvoorstellen liggen er op stapel? Wat gebeurt er met de vrije artsenkeuze? Wat drijft het verzet tegen de 1,5 meter samenleving? De kleine activist wil het super makkelijk maken om impact te maken op je omgeving. Dat begint met informeren. Luister, word wijzer en kom in actie.

#4 - de ingediende CoronawetLuister  

De Tweede Kamer moet na het reces beslissen over het wetsvoorstel van Hugo de Jonge. Wat staat er in die wet? En wat betekent dit voor ons? En wat nu? 

#3 - Viruswaarheid tegen de Staat (deel 2)Luister  

Een verslag van de zitting. Waarin de rechter werd gewraakt en de Staat zei dat er 6000 mensen zijn gestorven met Corona, en niet aan Corona. Wat hebben partijen aangevoerd, en wat gaat er nu gebeuren? 

#2 - Viruswaarheid tegen de Staat (deel 1)Luister  

Op 25 juni werd de Staat in een kort geding ter verantwoording geroepen voor de genomen Corona maatregelen. Stichting Viruswaarheid vorderde opheffing van de maatregelen en vroeg de rechter een stokje te steken voor de Coronawet. In deel 1 van deze aflevering worden de standpunten van zowel Viruswaa…

#1 - de CoronawetLuister  

In deze aflevering leg ik in Jip en Janneke uit wat de Coronawet is, wat er door het kabinet mee wordt beoogd en welke bezwaren er zijn vanuit wetenschap, rechtspraak en advocatuur.