De Lange Corner

De Lange Corner

Sport & Recreatie  |  82 afleveringen

De Lange Corner is de hockeypodcast van Nederland. Elke week praten Bengt en Jasper je bij over who's hot and who's not. Over competitiezaken, Oranje, houten clubhuizen en td's. Want lullen over hockey is het mooiste wat er is. C'mon DLC 18!

Verras mij  


De laatste.....

Luister  

De Lange Corner  /  18-10-2021

Aan al het moois moet helaas een eind komen. Zo ook aan DLC. Bengt en Jappie blikken, samen met een special guest, terug op drie jaar lang lullen over hockeyZie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.


De Finale

Luister  

De Lange Corner  /  06-08-2021

Over het goud van de Dames, de finale van Coen en vierkante watermeloenen Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.


De halve finales

Luister  

De Lange Corner  /  03-08-2021

Over de overtuigende dames, irritante Jacques en clowns in het waterZie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.


Erop of eronder

Luister  

De Lange Corner  /  01-08-2021

Over het verlies tegen de Aussies, het einde van het tijdperk Max en de vader van BadloeZie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.


De Duitsers komen

Luister  

De Lange Corner  /  30-07-2021

Eric Verboom belt in, Lars Balk zakt door het ijs en de familie van Bengt ligt aan kopZie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.


De Ieren en de Canadese

Luister  

De Lange Corner  /  27-07-2021

Over de matige vorm van de mannen, Ego-Matla en hoe Maupi alles aan het verkloten isZie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.


Het gevecht tegen de Belgen

Luister  

De Lange Corner  /  24-07-2021

Over de dominante Belgen, verkeerde wissels en Epke deed ook nog even meeZie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.


DLC Goes Japan: De Voorbeschouwing

Luister  

De Lange Corner  /  23-07-2021

Over de kansen van de Heren en Dames, de keeper van Zambia en Japanse pornoblaadjesZie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.


Code Oranje, geweldenaar Blaak en de bibberende Dames

Luister  

De Lange Corner  /  17-06-2021

Over de dubbelslag van Oranje, de implicaties daarvan op Tokyo en koud en lauw bierZie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.


Rondje EK, wel of niet prikken en terug naar het oude normaal

Luister  

De Lange Corner  /  10-06-2021

Over de chaos bij Nederland-Duitsland, de klasse van de dames en buitenlanders in de hoofdklasseZie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.


Wortel en Rick in een hele dikke vette special!!!

Luister  

De Lange Corner  /  20-05-2021

Over het kampioenschap van Bloemendaal, Wortel die niet naar Tokio mag en mode in de hockeysportZie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.


De bolle goal van Matla, heethoofden bij Kampong en scheidsrechter Kraaienpoot

Luister  

De Lange Corner  /  15-05-2021

Over de finales van de play-offs, een helse tocht naar Heemstede en de stilo van RoelantZie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.


HC Kim degradeert, play-off talk en de tonnen van Noor

Luister  

De Lange Corner  /  06-05-2021

Over The Last Dance van Laren, de techniek van Van Doren en doorspelen met een gebroken polsZie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.


Kampong chill out, Blok zakt door het ijs en de bordeelslippers van Flip

Luister  

De Lange Corner  /  22-04-2021

Over de dubbele handschoen van Voormolen, de volley van Joppe en echtelijke ruzies over kastjesZie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.


Laren degradeert, Den Bosch haalt de play-offs en Jappie in financieel zwaar weer

Luister  

De Lange Corner  /  15-04-2021

Over de lelijke shirts van Pinoke, het bulken van Croon en de shuttles van SigiZie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.


De driedubbele pet van Dijkstra, Delmee neemt het over en een nieuwe rubriek van Bengt

Luister  

De Lange Corner  /  01-04-2021

Over het in nevelen gehulde vertrek van Pieter Bos, de maté van Max en de uitslag van de verkiezingspouleZie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.


Bengt likes Dameshockey, Rick moet eruit en waar stemt hockeyend Nederland op?

Luister  

De Lange Corner  /  18-03-2021

Over goals die geen goal waren, Jappie in quarantaine en de ren-je-rot-show in RotterdamZie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.


Dubbelweekend galore, Koning Bloemendaal en filosoferen over COVID

Luister  

De Lange Corner  /  04-03-2021

Over voorbarige conclusies , de degradatiestrijd bij de dames en een té optimistische GerritsenZie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.


De stunt van HDM, undercover Rotterdam en Jappie is blij in Brabant

Luister  

De Lange Corner  /  28-02-2021

Over de jong senioren die weer duels mogen spelen, Aal Cox bij Amsterdam en Willem EngelZie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.


De onzichtbare Hoofdklasse, Bloemendaal geeft een tikkie en waarom spelen we eigenlijk?

Luister  

De Lange Corner  /  04-02-2021

Over topsporters die aan amateursport doen, de transfer van Jappie naar Duitsland en een lekkere prosecco van de Appie. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.


Heimwee naar zaalhockey met guru Robert Tigges!!

Luister  

De Lange Corner  /  10-12-2020

Over zaalhockeyen met kooka's, de lekkerste vloeren en in Polen tegen Polen spelen. En natuurlijk bespreken we ook nog even de kindergarten.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.


250 dagen tot de spelen, Covid-therapie en #JeSuisBengt

Luister  

De Lange Corner  /  19-11-2020

Bengt is weer terug! En emotioneel omdat de hele hockeywereld hem de afgelopen weken heeft gesteund. Samen met Jappie kijkt hij vast vooruit naar de Spelen die nu toch echt door lijken te gaan. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art1...


Valentin Verga over topsport, leven zonder hockey en Lange Frans

Luister  

De Lange Corner  /  22-10-2020

Vriend van de show Verga is terug! Hoe houdt hij het vol in de nieuwe lockdown? En wat vindt hij van alle complotgekkies in Nederland?Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.


Leugenaar Oltmans, corona updates en de kussentjes van Bengt

Luister  

De Lange Corner  /  15-10-2020

Over de anticlimax in Jip-gate, leven in een lockdown en een nieuwe rubriek van Folkert!Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.


Jip-gate, polderen in de zaal en de Week vd Scheids met Coen & Arlette

Luister  

De Lange Corner  /  08-10-2020

Over hoe Kampong de regels aan de laars lapt, wedstrijd van twee uur in de zaal en dat met maar liefst 2! scheidsrechters in de studio. Dat kan niet goed gaan...Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info...


Meeluisteren met Coen, HGC verrast en de jeugd heeft de toekomst

Luister  

De Lange Corner  /  24-09-2020

Over hoe de mannen genoten in Zeist, Hurley in de put zit en hoe corona de gemoederen bezig blijft houdenZie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.


Een véél te lange voorbeschouwing op het nieuwe seizoen

Luister  

De Lange Corner  /  06-09-2020

Zet de mannen met een biertje op zaterdagavond aan een tafel en het loop gierend uit de hand. Van voorspellingen tot roddels en van imago oordelen tot heerlijke koude kletsers. Zelfs de dames krijgen vandaag veel aandacht. Afluisteren = een kratje bier van Dag&Nachte Media. Zie het privacybeleid op...


De laatste van het seizoen!

Luister  

De Lange Corner  /  16-06-2020

We sluiten het seizoen af met een korte terugblik, onze hoogte- en dieptepunten en kijken voorruit naar een nieuw seizoen in corona tijden. Blijf ons deze zomer volgen via https://vriendvandeshow.nl/dlc en wordt Vriend van de Show!Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverkl...


Corona-hockey, The Last Dance & Boer zkt Vrouw

Luister  

De Lange Corner  /  21-05-2020

Over trainen op 1.5 meter, transfers en roddels uit de HK, Michael Jordan en lul/slet Boer GeertZie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.


We mogen weer (een beetje)!

Luister  

De Lange Corner  /  30-04-2020

Héhé! Eindelijk gloort er weer iets van hockey aan de horizon. En terwijl de kleintjes druk bezig zijn met het spelletje, is het in de Hoofdklasse een komen en gaan van spelers en coaches. Genoeg dus om te bespreken! Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Ca...


Een mooi interview met Rein van Eijk

Luister  

De Lange Corner  /  01-04-2020

We bellen met Rein om te praten over leven in Duitsland ten tijde van Corona, zijn tijd als jongste coach ooit bij Hurley en ja, ook Rein praat mee over Boer Zoekt Vrouw!Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sel...


Bellen met Kooke!

Luister  

De Lange Corner  /  25-03-2020

We bellen met Philip Kooke, ook wel het geweten van de hockeysport of de sfinx genoemd, om voor ons deze bizarre omstandigheden voor de hockeywereld te duidenZie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.


De Corona-special!

Luister  

De Lange Corner  /  21-03-2020

Over hoe om te gaan met thuis werken, niet werken en een periode zonder hockey. Over Boer Zoekt Vrouw én over deze geweldige podcast van de New York Times: https://open.spotify.com/episode/75XV4jy9XLIh8XJ5GAksNSZie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californi...


Het weekend van HGC, DLC-reünie op Ally en natuurlijk Boer Zoekt Vrouw!

Luister  

De Lange Corner  /  10-03-2020

Eindelijk weer eens een ouderwetse pod met slap gelul over (soms) hockey en (vaak) andere dingen.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.


Een héél dik uur met Valentin Verga!!

Luister  

De Lange Corner  /  03-03-2020

Over de play-off kansen en arrogantie van Amsterdam, hockeyen in Maleisië en de hoogte- én dieptepunten uit bijna 200 interlands Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.


Voorbeschouwen op de HK, Maxit en een gloednieuwe rubriek!

Luister  

De Lange Corner  /  25-02-2020

Wie halen de play-offs, wie degradeert, wie gaat Max opvolgen en wie schrijft er nou eindelijk een stukje over Renee op Hockey.nlZie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.


Een uur met 'Barbarpasha' Gademan!

Luister  

De Lange Corner  /  04-02-2020

Over het geheim van Almere, undercover gaan bij de KNHB en authenticiteit in de hockeysport Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.


Special: Selecties!

Luister  

De Lange Corner  /  14-01-2020

Met alles over boze telefoontjes, advocatenmailtjes en ontroostbare kinderen met Mark & Jesper! Waarom is er elk jaar gezeik bij de selecties? Waarom maken ouders er zo'n drama van en maken we het als club ook niet veel te groot?Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklar...


Een héle dikke special met Coen van Bunge!

Luister  

De Lange Corner  /  24-12-2019

Over de weg naar de Hoofdklasse, de beste en slechtste regels en het scheidsrechtersdorp op de SpelenZie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.


De Héle Dikke Huwelijks Special!!

Luister  

De Lange Corner  /  17-12-2019

Geen hockey, maar alles over het huwelijk van Jappie. En oja, we hebben het ook nog héél even over de schorsing Aal CoxZie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.


De ontvoering van Jappie en Bengt aka het schakelkanaal

Luister  

De Lange Corner  /  03-12-2019

De avonturen op het vrijgezellenweekend in Boekarest, Bengt die het hele bos zag en een grondige analyse van AmsterdamZie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.


De veldslagen van Jappie, Pinoke-Hurley en het drama van Victoria

Luister  

De Lange Corner  /  26-11-2019

Over een overvolle ziekenboeg, revelatie Den Bosch en onervaren coaches in de Hoofdklasse Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.


Dubbelweekenden, dubbeldates en Bengt over de ondergoed Hoofdklasse

Luister  

De Lange Corner  /  19-11-2019

Is de zaterdag/zondag dubbel proef geslaagd? Heeft Bengt genoten van Dames 1? En hoe burgerlijk was de dubbeldate?Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.


De middelmaat op bezoek in het bos, rode kaarten bij Bengt en Hurley TD!

Luister  

De Lange Corner  /  12-11-2019

Over de uitstraling van Horst, de misplaatste actie van Kampong en de Kindergarten en de bruiloft van JappieZie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.


DLC is back!

Luister  

De Lange Corner  /  05-11-2019

Alles over Nederland-Pakistan, Amsterdam-Bloemendaal en ADO-HeerenveenZie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.


De ren-je-rot show van Hurley, medelijden met Floris en short op het middenveld

Luister  

De Lange Corner  /  15-10-2019

De avonturen van Jappie op de bowlingbaan, van Bengt op het futuristische FIT en de Lange Corner komt met groot nieuws!Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.


Herfstdipjes, wereldgoals en Margot verklapt een geheimpje

Luister  

De Lange Corner  /  08-10-2019

De mannen van DLC slepen je door de herfstdepressie. Met verhalen over het zonnige Trindad, analyses van twee toppers bij de Dames en een discussie over de schorsing van KrensZie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-no...


Hurley verrast, Albert-Kees danst en Bengt is héél brak

Luister  

De Lange Corner  /  01-10-2019

Het Hurley TD heeft er flink ingehakt bij Bengt, net zoals de blessures bij de voormalige kindergarten en Jappie heeft eindelijk drie punten!Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.


Een ode aan de Belg, twee toppers die te vroeg komen & John is back!

Luister  

De Lange Corner  /  24-09-2019

Over het bizarre derde kwart van OR, een 13-jarig talent bij Amsterdam en de happening van aankomend weekendZie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.


Kampong krijgt op de kloten, de rentree van Warmerdam en waar zijn alle goals?

Luister  

De Lange Corner  /  17-09-2019

Over de 'statement wins' van Oranje-Rood en Bloemendaal, de wereldassist van Wortel en hoe Southfields de hoofdklasse verneuktZie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.


De XXL voorbeschouwing op de Hoofdklasse

Luister  

De Lange Corner  /  10-09-2019

En als wij zeggen XXL, dan is het ook echt XXL. Wie wordt kampioen, de verrassing en de nieuwe kapitein van de Titanic?Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.


Een hele dikke special met Eric Verboom

Luister  

De Lange Corner  /  04-09-2019

De mannen zijn deze week ten zuiden getrokken, richting het vogelgriepvirus. Om daar een special van formaat op te nemen met Eric Verboom. De grote man achter het masterplan van Den Bosch H1, de assistent bij de Duitsers en de wereldburger die in zijn eentje Leo Beenhakker in Trinidad en Tobago deed...


NL opnieuw de beste en de epic battle tussen Max en Kooke

Luister  

De Lange Corner  /  27-08-2019

Over de fittie tussen de zuiger en de zwamneus, de zieke party met StuBru en koningin WeltenZie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.


Maxit, van de hemel naar de hel, en het demonteren van de Engelse

Luister  

De Lange Corner  /  23-08-2019

Hoe de mannen van Max ten onder gingen tegen de Spanjaarden en de vrouwen van Annan een cursus Brexit gaven op een sportveld Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.


Keepsters naar Siberië, darter Andy Bullseye en een EK op de parkeerplaats

Luister  

De Lange Corner  /  21-08-2019

Nu de poulefase voorbij is blikken de mannen terug. Op de stress bij de dames, het genieten van Diede en de wasmand van de DuitsersZie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.


De grote voorbeschouwing op het EK

Luister  

De Lange Corner  /  14-08-2019

DLC is terug! En wel met een grote voorbeschouwing op het EK! Maar wees niet bang, ook alle randzaken komen natuurlijk weer aan bodZie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.


De grote terugblik op het seizoen!

Luister  

De Lange Corner  /  05-06-2019

Met extra veel slap gelul en een interview met Folkert!Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.


Ode aan Rick, Mussen slaan hun slag en iedereen gaat naar Kampong

Luister  

De Lange Corner  /  29-05-2019

Over zeurende internationals, het shootout-record van HGC en een gastoptreden van Peter B!Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.


Het vogelgriepvirus overwint, HGC valt tegen en Bengt leeft gelukkig nog!

Luister  

De Lange Corner  /  22-05-2019

Eindelijk play-offs! SCHC komt toch weer tekort, Rick op weg naar de titel en de hockey-hooligans van Hoek Noord WestZie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.


SCHC ineens gedegradeerd, de Titanic bijna gezonken en hockeyporno van Jorrit Croon

Luister  

De Lange Corner  /  08-05-2019

Over de spanning onderin en bovenin bij de mannen, de beste corner van de wereld en wie de opvolger wordt van Daddy Cool bij Oranje RoodZie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.


Special met Siegfried 'Siggy' Aikman

Luister  

De Lange Corner  /  01-05-2019

Terug van weggeweest spreken de mannen de bondscoach van Japan, Siegfried Aikman. Over cultuurverschillen, waarom we in Nederland falen in de opleiding en de social media fratsen van Siggy.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com...


Bengt bijna dood, totale stress op de Titanic en de Kruikenzeikers stunten

Luister  

De Lange Corner  /  10-04-2019

Over het ziekenhuisbezoek van onze Bengt, de topper in het Wagener, de comeback van HGC en de laatste stand van zaken in de strijd om de titel en tegen degradatieZie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-inf...


Over de avonturen van Jacques in de Balie, het bizarre slot bij de mannen en veel te lange intro's

Luister  

De Lange Corner  /  03-04-2019

Hoe krijgen we de slipjes Hoofdklasse weer spannend? Waarom is er strijd tussen Oranje Rood en de bond? En hoe kun jij een minuut zendtijd in de pod verdienen?Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.


Het rommelt in Amsterdam, de Titanic vloert Hurley en DLC is met Freek!

Luister  

De Lange Corner  /  27-03-2019


Rick geeft de kijker hoop, het einde van 020 en 010 en Bengt off the record op TD

Luister  

De Lange Corner  /  20-03-2019

Den Bosch verliest eindelijk, de Titanic pakt de punten, de spanning aan de onderkant en de problemen bij Amsterdam en Rotterdam. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.


Back in business met special guest Philip Kooke!

Luister  

De Lange Corner  /  14-03-2019

Wat is nou de visie van Max? Waarom is er geen onafhankelijke journalistiek in het hockey? Wat gaat de tweede seizoenshelft brengen? En waarop verheugen Bengt en Jappie zich dit weekend?Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/pr...


De grote nabeschouwing op het WK!

Luister  

De Lange Corner  /  18-12-2018

Over het verlies van Oranje, de kracht van de Belg, de beste speler van het toernooi en hoe het is om een finale te kijken bij Jappie thuis.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.


Nederland naar de laatste vier en de Duitsers mogen naar huis!

Luister  

De Lange Corner  /  14-12-2018

Onze pioniers van de podcast beleefden de laatste minuten van Nederland live in de podcast en vierden de overwinning van Nederland. De nederlaag van Duitsland eerder op de dag zorgde weer voor verdeeldheid bij de presentatoren van de Lange Corner.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en...


Een bijzondere Lange Corner met special guest Rick Mathijssen!

Luister  

De Lange Corner  /  12-12-2018

Over het WK, de oranje mannen, de kindergarten en een grote scoop over de toekomst van Rick.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.


Lesje efficiëntie van de Duitsers, Bengt bekent kleur en de 10 plagen van onze Oosterburen

Luister  

De Lange Corner  /  05-12-2018

Over naar Duitsland kijken met een halve Duitser, meedoen en dan toch verliezen en Indiase insectenplagen.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.


NL sloopt Maleisië, genieten van Pruyser en dromen over de titel

Luister  

De Lange Corner  /  01-12-2018

Over one-touch ballen, een-tweetjes, drie goals van Jeroen en een hele sloot voorbarige conclusies.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.


De grote WK voorbeschouwing, de degens die kruisen in Bhubaneswar en opwindende Duitse namen

Luister  

De Lange Corner  /  28-11-2018

De allesweters over het WK hockey in Bhubaneswar. Waarom Bengt overgelopen is naar de oosterburen en waarom Jasper de oranjeleeuw blijft verdedigen. Gaan Caldas en zijn mannen maken of kraken en wat is er toch met de Singh-clan bij India?Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de priva...


Holland zwaait uit op het ‘nietige’ Hurley, fluisteren over de Champions Trophy en Valentin Verga over de podcast

Luister  

De Lange Corner  /  21-11-2018

Over het karige VIP-diner met de bondsbobo’s, kritische journalisten van het propagandakanaal van de bond en de avonturen van Jappie en Bengt op Hurley TD.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.


De speciale ladies editie met de meiden van Jappie, de Maan van Bengt en de dames uit de ondergoed Hoofdklasse

Luister  

De Lange Corner  /  14-11-2018

Over bitchesgate in Bilthoven, de fluit van Thomann, top Pinoke, Flop HDM en GTA-taferelen op TD.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.


Een ode aan Dirk Kuyt, het bier van Brinkman en de date van Bengt

Luister  

De Lange Corner  /  07-11-2018

Over de Russische Deep State- operatie bij Den Bosch, hoe cowboy Paul coach bij HGC werd en hoe Bengt helemaal kapot werd gemaakt op zijn date.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.


Selecties, panfluiten en waarom Jacques Brinkman beter zijn mond kan houden

Luister  

De Lange Corner  /  31-10-2018

Het was de week van de selecties. Waar er bij de vrouwen alleen wat verbazing was, haalde Max Caldas de woede van hockeyend Nederland op zijn hals. Is dat terecht? En waar bemoeit Jacques Brinkman zich mee? Daarnaast werd er ook nog een beetje gespeeld in de Livera hoofdklasse en de topsecret herfst...


DOD, de P-city clan en het shock-effect van SCHC. Dit is podcast dynamite!

Luister  

De Lange Corner  /  24-10-2018

De mannen maakten dit weekend tripjes naar P-City en Berlijn en keken naar de toekomst van het hockey in het bos. Verder zagen zij de kindergarten van Rick en weer een doelpunt van Dirkie Kuyt. De wedstrijd van de eeuw was toch maar gewoon een wedstrijd en zakdoekjes in Almere. We worden sterker doo...


Carlien Dirkse van den Hypocrisie, medelijden met Huizen en Groningen en het wereldweekend van Jappie

Luister  

De Lange Corner  /  17-10-2018

Waarom HGC zo goed is, SCHC het moeilijk heeft, Dirkse niet zo moet zeuren en een lingeriemerk de hoofdklasse sponsort. Alle antwoorden hoor je in De Lange Corner!Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-in...


Mindfucks, Seve niet te stoppen en special agent AK Moonshine

Luister  

De Lange Corner  /  10-10-2018

Het zonnetje zorgde helaas niet voor meer punten. Toch was er genoeg te genieten. Stichse is on fire, HGC zorgde weer voor spektakel en zelfs Dirkie Kuyt prikte er eentje in. Daarnaast werd de halve hoofdklasse geselecteerd door Annan en daar vinden de mannen wat van. Luisteren dus!Zie het privacybe...


Zerbo in Oranje, gele kaarten van gele kanaries en de moeder van De Voogd

Luister  

De Lange Corner  /  04-10-2018


Meneer de Vilder en de TD-avonturen van Jasper en, met name, Bengt

Luister  

De Lange Corner  /  26-09-2018

De pet van Paul, de jas van Albert-Kees en de muts van Hans. Het lijkt wel de fashion editie van De Lange Corner. Gelukkig wordt er ook nog geluld over hockey en alles wat daarbij komt kijken. Over wonderschone goals, testosteron-bommetjes en vernederingen in eigen huis. En, niet onbelangrijk, Bengt...


De ultieme voorbeschouwing op het hockeyseizoen, Dirkie Kuyt en de pet van Paul van Ass

Luister  

De Lange Corner  /  20-09-2018

Yes, daar zijn we dan! DLC 18 in het houten clubhuis, let's go! Lullen over hockey, niets mooier dan dat. Te beginnen met de voorbeschouwing op het nieuwe seizoen. Bij de dames is het de vraag wat er voor nodig is om Den Bosch voor het eerst in 750 jaar geen kampioen te laten worden? Wie zijn de kan...