Podcast Zoeker

De Lange Corner

De Lange Corner

Sport & Recreatie  |  82 afleveringen

De Lange Corner is de hockeypodcast van Nederland. Elke week praten Bengt en Jasper je bij over who's hot and who's not. Over competitiezaken, Oranje, houten clubhuizen en td's. Want lullen over hockey is het mooiste wat er is. C'mon DLC 18!


De laatste.....Luister  

Aan al het moois moet helaas een eind komen. Zo ook aan DLC. Bengt en Jappie blikken, samen met een special guest, terug op drie jaar lang lullen over hockey Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

De FinaleLuister  

Over het goud van de Dames, de finale van Coen en vierkante watermeloenen Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

De halve finales Luister  

Over de overtuigende dames, irritante Jacques en clowns in het water Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

Erop of eronder Luister  

Over het verlies tegen de Aussies, het einde van het tijdperk Max en de vader van Badloe Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

De Duitsers komenLuister  

Eric Verboom belt in, Lars Balk zakt door het ijs en de familie van Bengt ligt aan kop Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

De Ieren en de CanadeseLuister  

Over de matige vorm van de mannen, Ego-Matla en hoe Maupi alles aan het verkloten is Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

Het gevecht tegen de BelgenLuister  

Over de dominante Belgen, verkeerde wissels en Epke deed ook nog even mee Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

DLC Goes Japan: De VoorbeschouwingLuister  

Over de kansen van de Heren en Dames, de keeper van Zambia en Japanse pornoblaadjes Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

Code Oranje, geweldenaar Blaak en de bibberende DamesLuister  

Over de dubbelslag van Oranje, de implicaties daarvan op Tokyo en koud en lauw bier Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

Rondje EK, wel of niet prikken en terug naar het oude normaalLuister  

Over de chaos bij Nederland-Duitsland, de klasse van de dames en buitenlanders in de hoofdklasse Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

Wortel en Rick in een hele dikke vette special!!!Luister  

Over het kampioenschap van Bloemendaal, Wortel die niet naar Tokio mag en mode in de hockeysport Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

De bolle goal van Matla, heethoofden bij Kampong en scheidsrechter KraaienpootLuister  

Over de finales van de play-offs, een helse tocht naar Heemstede en de stilo van Roelant Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

HC Kim degradeert, play-off talk en de tonnen van NoorLuister  

Over The Last Dance van Laren, de techniek van Van Doren en doorspelen met een gebroken pols Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

Kampong chill out, Blok zakt door het ijs en de bordeelslippers van FlipLuister  

Over de dubbele handschoen van Voormolen, de volley van Joppe en echtelijke ruzies over kastjes Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

Laren degradeert, Den Bosch haalt de play-offs en Jappie in financieel zwaar weerLuister  

Over de lelijke shirts van Pinoke, het bulken van Croon en de shuttles van Sigi Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

De driedubbele pet van Dijkstra, Delmee neemt het over en een nieuwe rubriek van BengtLuister  

Over het in nevelen gehulde vertrek van Pieter Bos, de maté van Max en de uitslag van de verkiezingspoule Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

Bengt likes Dameshockey, Rick moet eruit en waar stemt hockeyend Nederland op?Luister  

Over goals die geen goal waren, Jappie in quarantaine en de ren-je-rot-show in Rotterdam Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

Dubbelweekend galore, Koning Bloemendaal en filosoferen over COVIDLuister  

Over voorbarige conclusies , de degradatiestrijd bij de dames en een té optimistische Gerritsen Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

De stunt van HDM, undercover Rotterdam en Jappie is blij in BrabantLuister  

Over de jong senioren die weer duels mogen spelen, Aal Cox bij Amsterdam en Willem Engel Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

De onzichtbare Hoofdklasse, Bloemendaal geeft een tikkie en waarom spelen we eigenlijk?Luister  

Over topsporters die aan amateursport doen, de transfer van Jappie naar Duitsland en een lekkere prosecco van de Appie. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

Heimwee naar zaalhockey met guru Robert Tigges!!Luister  

Over zaalhockeyen met kooka's, de lekkerste vloeren en in Polen tegen Polen spelen. En natuurlijk bespreken we ook nog even de kindergarten. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

250 dagen tot de spelen, Covid-therapie en #JeSuisBengtLuister  

Bengt is weer terug! En emotioneel omdat de hele hockeywereld hem de afgelopen weken heeft gesteund. Samen met Jappie kijkt hij vast vooruit naar de Spelen die nu toch echt door lijken te gaan. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://ar…

Valentin Verga over topsport, leven zonder hockey en Lange FransLuister  

Vriend van de show Verga is terug! Hoe houdt hij het vol in de nieuwe lockdown? En wat vindt hij van alle complotgekkies in Nederland? Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

Leugenaar Oltmans, corona updates en de kussentjes van BengtLuister  

Over de anticlimax in Jip-gate, leven in een lockdown en een nieuwe rubriek van Folkert! Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

Jip-gate, polderen in de zaal en de Week vd Scheids met Coen & ArletteLuister  

Over hoe Kampong de regels aan de laars lapt, wedstrijd van twee uur in de zaal en dat met maar liefst 2! scheidsrechters in de studio. Dat kan niet goed gaan... Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-in…

Meeluisteren met Coen, HGC verrast en de jeugd heeft de toekomstLuister  

Over hoe de mannen genoten in Zeist, Hurley in de put zit en hoe corona de gemoederen bezig blijft houden Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

Een véél te lange voorbeschouwing op het nieuwe seizoenLuister  

Zet de mannen met een biertje op zaterdagavond aan een tafel en het loop gierend uit de hand. Van voorspellingen tot roddels en van imago oordelen tot heerlijke koude kletsers. Zelfs de dames krijgen vandaag veel aandacht. Afluisteren = een kratje bier van Dag&Nachte Media. Zie het privacybeleid o…

De laatste van het seizoen!Luister  

We sluiten het seizoen af met een korte terugblik, onze hoogte- en dieptepunten en kijken voorruit naar een nieuw seizoen in corona tijden. Blijf ons deze zomer volgen via https://vriendvandeshow.nl/dlc en wordt Vriend van de Show! Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyv…

Corona-hockey, The Last Dance & Boer zkt VrouwLuister  

Over trainen op 1.5 meter, transfers en roddels uit de HK, Michael Jordan en lul/slet Boer Geert Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

We mogen weer (een beetje)!Luister  

Héhé! Eindelijk gloort er weer iets van hockey aan de horizon. En terwijl de kleintjes druk bezig zijn met het spelletje, is het in de Hoofdklasse een komen en gaan van spelers en coaches. Genoeg dus om te bespreken! Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van …

Een mooi interview met Rein van EijkLuister  

We bellen met Rein om te praten over leven in Duitsland ten tijde van Corona, zijn tijd als jongste coach ooit bij Hurley en ja, ook Rein praat mee over Boer Zoekt Vrouw! Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-s…

Bellen met Kooke!Luister  

We bellen met Philip Kooke, ook wel het geweten van de hockeysport of de sfinx genoemd, om voor ons deze bizarre omstandigheden voor de hockeywereld te duiden Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

De Corona-special!Luister  

Over hoe om te gaan met thuis werken, niet werken en een periode zonder hockey. Over Boer Zoekt Vrouw én over deze geweldige podcast van de New York Times: https://open.spotify.com/episode/75XV4jy9XLIh8XJ5GAksNS Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Califor…

Het weekend van HGC, DLC-reünie op Ally en natuurlijk Boer Zoekt Vrouw!Luister  

Eindelijk weer eens een ouderwetse pod met slap gelul over (soms) hockey en (vaak) andere dingen. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

Een héél dik uur met Valentin Verga!!Luister  

Over de play-off kansen en arrogantie van Amsterdam, hockeyen in Maleisië en de hoogte- én dieptepunten uit bijna 200 interlands Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

Voorbeschouwen op de HK, Maxit en een gloednieuwe rubriek!Luister  

Wie halen de play-offs, wie degradeert, wie gaat Max opvolgen en wie schrijft er nou eindelijk een stukje over Renee op Hockey.nl Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

Een uur met 'Barbarpasha' Gademan!Luister  

Over het geheim van Almere, undercover gaan bij de KNHB en authenticiteit in de hockeysport Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

Special: Selecties!Luister  

Met alles over boze telefoontjes, advocatenmailtjes en ontroostbare kinderen met Mark & Jesper! Waarom is er elk jaar gezeik bij de selecties? Waarom maken ouders er zo'n drama van en maken we het als club ook niet veel te groot? Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverkl…

Een héle dikke special met Coen van Bunge!Luister  

Over de weg naar de Hoofdklasse, de beste en slechtste regels en het scheidsrechtersdorp op de Spelen Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

De Héle Dikke Huwelijks Special!!Luister  

Geen hockey, maar alles over het huwelijk van Jappie. En oja, we hebben het ook nog héél even over de schorsing Aal Cox Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

De ontvoering van Jappie en Bengt aka het schakelkanaalLuister  

De avonturen op het vrijgezellenweekend in Boekarest, Bengt die het hele bos zag en een grondige analyse van Amsterdam Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

De veldslagen van Jappie, Pinoke-Hurley en het drama van VictoriaLuister  

Over een overvolle ziekenboeg, revelatie Den Bosch en onervaren coaches in de Hoofdklasse Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

Dubbelweekenden, dubbeldates en Bengt over de ondergoed HoofdklasseLuister  

Is de zaterdag/zondag dubbel proef geslaagd? Heeft Bengt genoten van Dames 1? En hoe burgerlijk was de dubbeldate? Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

De middelmaat op bezoek in het bos, rode kaarten bij Bengt en Hurley TD!Luister  

Over de uitstraling van Horst, de misplaatste actie van Kampong en de Kindergarten en de bruiloft van Jappie Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

DLC is back! Luister  

Alles over Nederland-Pakistan, Amsterdam-Bloemendaal en ADO-Heerenveen Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

De ren-je-rot show van Hurley, medelijden met Floris en short op het middenveldLuister  

De avonturen van Jappie op de bowlingbaan, van Bengt op het futuristische FIT en de Lange Corner komt met groot nieuws! Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

Herfstdipjes, wereldgoals en Margot verklapt een geheimpjeLuister  

De mannen van DLC slepen je door de herfstdepressie. Met verhalen over het zonnige Trindad, analyses van twee toppers bij de Dames en een discussie over de schorsing van Krens Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-…

Hurley verrast, Albert-Kees danst en Bengt is héél brakLuister  

Het Hurley TD heeft er flink ingehakt bij Bengt, net zoals de blessures bij de voormalige kindergarten en Jappie heeft eindelijk drie punten! Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

Een ode aan de Belg, twee toppers die te vroeg komen & John is back!Luister  

Over het bizarre derde kwart van OR, een 13-jarig talent bij Amsterdam en de happening van aankomend weekend Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

Kampong krijgt op de kloten, de rentree van Warmerdam en waar zijn alle goals?Luister  

Over de 'statement wins' van Oranje-Rood en Bloemendaal, de wereldassist van Wortel en hoe Southfields de hoofdklasse verneukt Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

De XXL voorbeschouwing op de HoofdklasseLuister  

En als wij zeggen XXL, dan is het ook echt XXL. Wie wordt kampioen, de verrassing en de nieuwe kapitein van de Titanic? Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

Een hele dikke special met Eric Verboom Luister  

Over de avonturen in Italië, Eric Verboom Airport in Trinidad en Tobago en de geheimen van de Duitsers.

NL opnieuw de beste en de epic battle tussen Max en KookeLuister  

Over de fittie tussen de zuiger en de zwamneus, de zieke party met StuBru en koningin Welten Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

Maxit, van de hemel naar de hel, en het demonteren van de Engelse Luister  

Hoe de mannen van Max ten onder gingen tegen de Spanjaarden en de vrouwen van Annan een cursus Brexit gaven op een sportveld Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

Keepsters naar Siberië, darter Andy Bullseye en een EK op de parkeerplaatsLuister  

Nu de poulefase voorbij is blikken de mannen terug. Op de stress bij de dames, het genieten van Diede en de wasmand van de Duitsers Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

De grote voorbeschouwing op het EKLuister  

DLC is terug! En wel met een grote voorbeschouwing op het EK! Maar wees niet bang, ook alle randzaken komen natuurlijk weer aan bod Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

De grote terugblik op het seizoen!Luister  

Met extra veel slap gelul en een interview met Folkert! Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

Ode aan Rick, Mussen slaan hun slag en iedereen gaat naar KampongLuister  

Over zeurende internationals, het shootout-record van HGC en een gastoptreden van Peter B! Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

Het vogelgriepvirus overwint, HGC valt tegen en Bengt leeft gelukkig nog!Luister  

Eindelijk play-offs! SCHC komt toch weer tekort, Rick op weg naar de titel en de hockey-hooligans van Hoek Noord West Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

SCHC ineens gedegradeerd, de Titanic bijna gezonken en hockeyporno van Jorrit CroonLuister  

Over de spanning onderin en bovenin bij de mannen, de beste corner van de wereld en wie de opvolger wordt van Daddy Cool bij Oranje Rood Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

Special met Siegfried 'Siggy' AikmanLuister  

Terug van weggeweest spreken de mannen de bondscoach van Japan, Siegfried Aikman. Over cultuurverschillen, waarom we in Nederland falen in de opleiding en de social media fratsen van Siggy. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.c…

Bengt bijna dood, totale stress op de Titanic en de Kruikenzeikers stuntenLuister  

Over het ziekenhuisbezoek van onze Bengt, de topper in het Wagener, de comeback van HGC en de laatste stand van zaken in de strijd om de titel en tegen degradatie Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-i…

Over de avonturen van Jacques in de Balie, het bizarre slot bij de mannen en veel te lange intro's Luister  

Hoe krijgen we de slipjes Hoofdklasse weer spannend? Waarom is er strijd tussen Oranje Rood en de bond? En hoe kun jij een minuut zendtijd in de pod verdienen? Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info…

Het rommelt in Amsterdam, de Titanic vloert Hurley en DLC is met Freek!Luister  

Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

Rick geeft de kijker hoop, het einde van 020 en 010 en Bengt off the record op TDLuister  

Den Bosch verliest eindelijk, de Titanic pakt de punten, de spanning aan de onderkant en de problemen bij Amsterdam en Rotterdam. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

Back in business met special guest Philip Kooke!Luister  

Wat is nou de visie van Max? Waarom is er geen onafhankelijke journalistiek in het hockey? Wat gaat de tweede seizoenshelft brengen? En waarop verheugen Bengt en Jappie zich dit weekend? Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/…

De grote nabeschouwing op het WK!Luister  

Over het verlies van Oranje, de kracht van de Belg, de beste speler van het toernooi en hoe het is om een finale te kijken bij Jappie thuis. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

Nederland naar de laatste vier en de Duitsers mogen naar huis!Luister  

Onze pioniers van de podcast beleefden de laatste minuten van Nederland live in de podcast en vierden de overwinning van Nederland. De nederlaag van Duitsland eerder op de dag zorgde weer voor verdeeldheid bij de presentatoren van de Lange Corner. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy …

Een bijzondere Lange Corner met special guest Rick Mathijssen!Luister  

Over het WK, de oranje mannen, de kindergarten en een grote scoop over de toekomst van Rick. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

Lesje efficiëntie van de Duitsers, Bengt bekent kleur en de 10 plagen van onze OosterburenLuister  

Over naar Duitsland kijken met een halve Duitser, meedoen en dan toch verliezen en Indiase insectenplagen. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

NL sloopt Maleisië, genieten van Pruyser en dromen over de titelLuister  

Over one-touch ballen, een-tweetjes, drie goals van Jeroen en een hele sloot voorbarige conclusies. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

De grote WK voorbeschouwing, de degens die kruisen in Bhubaneswar en opwindende Duitse namenLuister  

De allesweters over het WK hockey in Bhubaneswar. Waarom Bengt overgelopen is naar de oosterburen en waarom Jasper de oranjeleeuw blijft verdedigen. Gaan Caldas en zijn mannen maken of kraken en wat is er toch met de Singh-clan bij India? Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de pri…

Holland zwaait uit op het ‘nietige’ Hurley, fluisteren over de Champions Trophy en Valentin Verga over de podcastLuister  

Over het karige VIP-diner met de bondsbobo’s, kritische journalisten van het propagandakanaal van de bond en de avonturen van Jappie en Bengt op Hurley TD. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

De speciale ladies editie met de meiden van Jappie, de Maan van Bengt en de dames uit de ondergoed HoofdklasseLuister  

Over bitchesgate in Bilthoven, de fluit van Thomann, top Pinoke, Flop HDM en GTA-taferelen op TD. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

Een ode aan Dirk Kuyt, het bier van Brinkman en de date van BengtLuister  

Over de Russische Deep State- operatie bij Den Bosch, hoe cowboy Paul coach bij HGC werd en hoe Bengt helemaal kapot werd gemaakt op zijn date. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

Selecties, panfluiten en waarom Jacques Brinkman beter zijn mond kan houdenLuister  

Het was de week van de selecties. Waar er bij de vrouwen alleen wat verbazing was, haalde Max Caldas de woede van hockeyend Nederland op zijn hals. Is dat terecht? En waar bemoeit Jacques Brinkman zich mee? Daarnaast werd er ook nog een beetje gespeeld in de Livera hoofdklasse en de topsecret herfst…

DOD, de P-city clan en het shock-effect van SCHC. Dit is podcast dynamite!Luister  

De mannen maakten dit weekend tripjes naar P-City en Berlijn en keken naar de toekomst van het hockey in het bos. Verder zagen zij de kindergarten van Rick en weer een doelpunt van Dirkie Kuyt. De wedstrijd van de eeuw was toch maar gewoon een wedstrijd en zakdoekjes in Almere. We worden sterker doo…

Carlien Dirkse van den Hypocrisie, medelijden met Huizen en Groningen en het wereldweekend van JappieLuister  

Waarom HGC zo goed is, SCHC het moeilijk heeft, Dirkse niet zo moet zeuren en een lingeriemerk de hoofdklasse sponsort. Alle antwoorden hoor je in De Lange Corner! Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-…

Mindfucks, Seve niet te stoppen en special agent AK MoonshineLuister  

Het zonnetje zorgde helaas niet voor meer punten. Toch was er genoeg te genieten. Stichse is on fire, HGC zorgde weer voor spektakel en zelfs Dirkie Kuyt prikte er eentje in. Daarnaast werd de halve hoofdklasse geselecteerd door Annan en daar vinden de mannen wat van. Luisteren dus! Zie het privacy…

Zerbo in Oranje, gele kaarten van gele kanaries en de moeder van De VoogdLuister  

Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

Meneer de Vilder en de TD-avonturen van Jasper en, met name, BengtLuister  

De pet van Paul, de jas van Albert-Kees en de muts van Hans. Het lijkt wel de fashion editie van De Lange Corner. Gelukkig wordt er ook nog geluld over hockey en alles wat daarbij komt kijken. Over wonderschone goals, testosteron-bommetjes en vernederingen in eigen huis. En, niet onbelangrijk, Bengt…

De ultieme voorbeschouwing op het hockeyseizoen, Dirkie Kuyt en de pet van Paul van AssLuister  

Yes, daar zijn we dan! DLC 18 in het houten clubhuis, let's go! Lullen over hockey, niets mooier dan dat. Te beginnen met de voorbeschouwing op het nieuwe seizoen. Bij de dames is het de vraag wat er voor nodig is om Den Bosch voor het eerst in 750 jaar geen kampioen te laten worden? Wie zijn de kan…