De Logistieke Podcast

De Logistieke Podcast

Zakelijk  |  4 afleveringen

De logistieke podcast van Nederland. Waar Niels Callenbach en Evert-Jan van den Brandhof verhalen en kennis delen van bedrijven en experts die actief zijn in de logistieke sector.

Verras mij  


Dit is hoe Mama's Maaltijden in elke supermarkt ligt!

Luister  

De Logistieke Podcast  /  16-05-2024

In deze vierde aflevering hebben we Rick Hageman van Mama's Maaltijden te gast. We praten over hoe Mama's Maaltijden in elke supermarkt terecht kan komen en wat hun toekomstvisie is voor de maaltijden.


E-Truck expert: Zo zet je de stap naar elektrische vrachtwagens

Luister  

De Logistieke Podcast  /  02-05-2024

In deze derde aflevering van 'De Logistieke Podcast' hebben we weer Johnny Nijenhuis van Nijenhuis Truck Solutions te gast. De expert binnen de logistieke wereld. We bespreken hoe je de stap moet zetten naar elektrische vrachtwagens. Wat komt hierbij kijken en waar moet je opletten?


In 2035 wordt er geen dieseltruck meer verkocht!

Luister  

De Logistieke Podcast  /  18-04-2024

In deze tweede aflevering van 'De Logistieke Podcast' hebben we Johnny Nijenhuis van Nijenhuis Truck Solutions te gast. De expert binnen de logistieke wereld. We bespreken de toekomst omtrent de logistiek en of er nog dieseltrucks worden verkocht in 2035.


50.000 Coffee Corners in het MKB met Gio Coffee

Luister  

De Logistieke Podcast  /  04-04-2024

In deze eerste aflevering van 'De Logistieke Podcast' hebben we Sjoerd Keer van Gio Coffee te gast. We bespreken diverse logistieke ontwikkelingen bij Gio Coffee en kijken naar hun doelstellingen voor het komende jaar, waaronder het streven naar maar liefst 50.000 Coffee corners in het MKB.