Podcast Zoeker

De Massage Podcast

Holistic Pulsing - De zachte kracht.

De Massage Podcast

04-04-2022

Godfried Kleinsmann is de gast in deze aflevering van De Massage Podcast. Met hem praat ik over Holistic Pulsing. Een zachte wiegende methode die veel massagetherapeuten gebruiken tijdens hun behandelingen. Anders dan bij het klassieke beeld van een massage, hou je bij Holistic Pulsing je kleding aan.

Godfried deelt zijn praktijkervaringen en vertelt over de zachte kracht van Holistic Pulsing. Hij maakt je deelgenoot van zijn sessies met cliënten en vertelt voor wie Holistic Pulsing uitermate geschikt is. Bijzonder zijn Godfried zijn ervaringen met pulsen van hospice bewoners die in de laatste fase van hun leven zijn.

Godfried Kleinsmann richtte in de jaren ’90 de School voor Holistic Pulsing op, is docent aan onder andere de Holos Academie en geeft wekelijks in Vorden een aantal Holistic Pulsing sessies aan cliënten.

De Massage Podcast is een serie waarin Erik Zoomers je meeneemt op zijn ontdekkingstocht naar antwoorden op de vraag ‘Waarom is massage een goed idee?’ Erik is gediplomeerd holistisch masseur en studeert in 2022 af als massagetherapeut aan de Holos Academie. Hij is gefascineerd door de veelzijdige inzet van massages & lichaamsgerichte therapie en tegelijkertijd de onbekendheid daarvan.