de Mobiele Huiskamer, een podcast over (kampeer) avonturen op Vlieland

de Mobiele Huiskamer, een podcast over (kampeer) avonturen op Vlieland

Ontspanning  |  6 afleveringen

Maarten en Sonja kamperen graag op Vlieland. In 2018 hebben zij er zelfs een heel seizoen gestaan. Zij doopten hun tent de Mobiele Huiskamer. Nu is er de podcast serie. Waarin Maarten terugblikt op de belevenissen van het kampeerseizoen 2018, maar ook iets verder de geschiedenis in gaat. Want op Vlieland kom je niet zomaar terecht. Iemand zal je ooit hebben geïntroduceerd. Wat begon als uithangbord voor de verhuur van hun De Waard tent kreeg serieuze vormen van een weblog. Maarten schreef de verhalen en liet zich inspireren door Sonja, die het nieuws bijhield over Vlieland.

Verras mij  


Wie is Phil?

Luister  

de Mobiele Huiskamer, een podcast over (kampeer) avonturen op Vlieland  /  01-10-2021

Ter gelegenheid van de verjaardag van Phil.


Here comes the summer

Luister  

de Mobiele Huiskamer, een podcast over (kampeer) avonturen op Vlieland  /  08-05-2020

Deze aflevering geen reis terug naar de beginjaren van de kampeer  ervaringen. Ik blijf in het weekend van april 2018 toen de  kwartiermakers de Mobiele Huiskamer hebben voorbereid op een  fantastische zomer. Vanzelfsprekend gebeuren er dingen die niet passen bij mannen van een zekere leeftijd.


De beste danser van Utrecht

Luister  

de Mobiele Huiskamer, een podcast over (kampeer) avonturen op Vlieland  /  29-04-2020

De Mobiele Huiskamer staat maar het lijkt er op dat de doopnaam van deze tent zijn naam gaat waar maken. Het doet Maarten terugdenken aan de vakantie van 1990. Het jaar dat Phil de uitdaging aannam voor een dance battle met de beste danser van Utrecht.


Sandokan en de 20 Friezen

Luister  

de Mobiele Huiskamer, een podcast over (kampeer) avonturen op Vlieland  /  23-04-2020

Op vakantie verdient Soeris zijn geuzennaam. De vriendengroep uit Enschede bevindt zich in een vervelende situatie. Samen met hun nieuwe vrienden lijkt er te weinig ruimte op het Eiland te zijn wanneer een club van 20 gespierde sporters zich met bungalowtentjes op het jongerenkamp vestigt.


Kwartiermakers

Luister  

de Mobiele Huiskamer, een podcast over (kampeer) avonturen op Vlieland  /  18-04-2020

Het opzetten van de Mobiele Huiskamer in april 2018. Wie anders konden daar bij zijn dan de mensen met wie ik het grootste gedeelte van mijn herinneringen aan Vlieland deel? Op de plek waar we in de jaren '80 onze vakanties doorbrachten wordt teruggedacht aan het kattenkwaad dat we uithaalden.  Vee...


De Mobiele Huiskamer, het begin

Luister  

de Mobiele Huiskamer, een podcast over (kampeer) avonturen op Vlieland  /  11-04-2020

Tijdens een vakantie staren Sonja en Maarten vanaf het strandtentje naar de spelende kinderen voor hen op het strand. Plotseling plaatst Sonja een opmerking die grote gevolgen zal hebben.