De Monica Geuze Fanpodcast

Avondklokcocktails, deegangst en comfort food (met kookboekmaker Welmoed Bezoen)

De Monica Geuze Fanpodcast
27-01-2021

Lieve luisteraars! Hoe maak je deze barre tijden een beetje leuk? We hebben het er deze aflevering over met kookboekmaker Welmoed Bezoen. Onlangs verscheen haar nieuwe kookboek Comfort Food. En het verbaast ons niet dat het boek in december volledig was uitverkocht. Want we hebben allemaal wel een beetje behoefte aan een warme kom vol (vega) liefde en hoop, en daar staat het boek van Welmoed vol mee.
Zomaar wat onderwerpen die de revue passeren:
Hét ingrediënt dat alles lekkerder maakt (en dat je sowieso in je keukenkastje hebt staan);Een gerookte cocktail die perfect past bij comfort food;Wat de 'maillardmethode' is;Hoe we over onze 'deegangst' komen.
Dingen die we noemen in de podcast en die je nu vast in huis wilt hebben:
Het kookboek van Welmoed! https://www.scheltema.nl/boek/?authortitle=welmoed-bezoen-anker-van-warmerdam%2Fcomfort-food-met-groente--9789038808987Gerookte olijfolieWitte wijn: Etna BiancoSushi Restaurant in IJmuiden: HokkaiLievelingskaas van Welmoed: chaourceHet Koreaanse ingrediënt Gochujang (mengsel van tomaten en knoflook)Mezcal (de drank in de cocktail met grapefruitsap)Texas Hash (als kruidenmengsel voor noten)
Elke woensdagochtend kun je vanaf nu een nieuwe aflevering verwachten. Dit kan mede dankzij de steun van jullie, onze luisteraars! Tientallen van jullie zijn namelijk Vrienden van de Show geworden, en betalen een klein maandelijks of jaarlijks bedrag. Daardoor kunnen wij nu meer tijd in de podcast steken! Wil je ook de podcast mogelijk maken? Word ook vriend van de show! https://vriendvandeshow.nl/monicageuzefanpodcast En laat vooral een voice memo voor ons achter :) 
Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.