Podcast Zoeker

De Nieuwjaarsmoord

De Nieuwjaarsmoord

Moordzaken  |  6 afleveringen

True Crime

Aflevering 5 - Stap voor stapLuister  

In deze aflevering nieuwe bevindingen uit de analyse van de telecomdata, een gesprek met de vinders van Marja’s koffer en met de schrijver van dat mysterieuze boek. En wat levert de zoektocht naar ‘de man in Oss’ op?

Aflevering 4 – In den HeereLuister  

Marja’s religieuze vrienden geven uitleg over Oss, onderzoekers uit de community vertellen over de foto’s van de plaats delict en Roel gaat achter telefoondata aan. En een bijzondere tip duikt op: hoe zit dat met dat boek? 

Aflevering 3 - Zoeken naar sporenLuister  

Waarom ging Marja Nijholt naar Oss, waar ze de dood vond? In aflevering drie de rol van religie in Marja’s leven, een deskundige blik op politiefoto’s van de plaats delict en onverwachte hulp uit een snackbar.

Aflevering 2 - Een mens in noodLuister  

Wie was Marja Nijholt? In aflevering 2 een portret van deze lieve, maar ook gepijnigde vrouw, en een bezoek aan het hotel waar Marja vlak voor haar dood verbleef. Welk leven ging vooraf aan haar dood?

Aflevering 1 - Wat weten we eigenlijk?Luister  

In aflevering 1 een reconstructie van de laatste dagen van het leven van Marja Nijholt, een blik op een aantal onbeantwoorde vragen en een kennismaking met Bureau Dupin. En de samenwerking met de politie en het Openbaar Ministerie.

De Nieuwjaarsmoord - TrailerLuister  

Bureau Dupin www.bureaudupin.org