De Parels van het Zuiden

De Parels van het Zuiden

Nieuws & Politiek  |  24 afleveringen

De wereld van pop culture geeft ieder mens genoeg gespreksstof. Ook de zusters Bram en J.J. raken er niet over uitgepraat. Onder het genot van een wijntje laten zij geen onderwerp onbesproken. Schenk ik iets in, ontspan, lach en geniet van de Parels van het Zuiden! Elke woensdag een nieuwe aflevering te beluisteren in jouw favoriete podcast app. Volg ze ook op Instagram @deparelsvanhetzuiden voor meer content!

Verras mij  


The last Ching-Ching (voorlopig) ????????

Luister  

De Parels van het Zuiden  /  02-06-2021

Denk je nu; I like this podcast! Volg en deel het dan! ????Ook kun je via onze Instagram pagina @deparelsvanhetzuiden al je ideeën, vragen of nieuwsitems inzenden. Ching-Ching!


#RoyalRebels????

Luister  

De Parels van het Zuiden  /  26-05-2021

Denk je nu; I like this podcast! Volg en deel het dan! ????Ook kun je via onze Instagram pagina @deparelsvanhetzuiden al je ideeën, vragen of nieuwsitems inzenden. Ching-Ching!


ZIjn wij de enige wezens op aarde????? Was Beyoncé nep zwanger????? En what happened met Marilyn Monroe?????

Luister  

De Parels van het Zuiden  /  19-05-2021

Denk je nu; I like this podcast! Volg en deel het dan! ????Ook kun je via onze Instagram pagina @deparelsvanhetzuiden al je ideeën, vragen of nieuwsitems inzenden. Ching-Ching!


Over leven in angst????, tips voor de regie van Chateau Meiland???? en wie is er boos?????

Luister  

De Parels van het Zuiden  /  12-05-2021

Denk je nu; I like this podcast! Volg en deel het dan! ????Ook kun je via onze Instagram pagina @deparelsvanhetzuiden al je ideeën, vragen of nieuwsitems inzenden. Ching-Ching!


Een hele speciale parel van de week❤️... zijn wij bang voor hiv????? en wie heeft er een jeugdtrauma?????

Luister  

De Parels van het Zuiden  /  05-05-2021

Denk je nu; I like this podcast! Volg en deel het dan! ????Ook kun je via onze Instagram pagina @deparelsvanhetzuiden al je ideeën, vragen of nieuwsitems inzenden. Ching-Ching!


Over de statement diadeem, breaking fashion rules en de ondergoed loze audiëntie op Buckingham Palace. ????

Luister  

De Parels van het Zuiden  /  28-04-2021

De zusters bespreken verschillende legendarische fashion statements. Wie droeg er geen ondergoed op Buckingham Palace? Maakt the Queen fashion statements? En wat was het fashion statement van Marilyn Monroe? Luister nu en kom erachter!


Wat kan wel en wat kan niet op een podium????? Mag je tegen religie aanschoppen✝️? En Welk optreden drijft de zusters uiteen?????

Luister  

De Parels van het Zuiden  /  21-04-2021

Controversiële optredens blijft een heerlijk onderwerp????! Optredens over bloedige artiesten, seksuele artiesten en artiesten die schoppen tegen de kerk aan. Alles komt aan bod! Denk je nu; I like this podcast! Volg en deel het dan! ????Ook kun je via onze Instagram pagina @deparelsvanhetzuiden al...


Het 80 sigaretten per dag dieet, een complete blackout en bestaat de Hollywood glamour nog?????

Luister  

De Parels van het Zuiden  /  14-04-2021

De zusters nemen alles weer met je door. Bestaat er nu nog Hollywood glamour????? Met wie zou Bram BFF's zijn geworden????? En de blackout van J.J....????Luister nu! Denk je nu; wat een leuke podcast! Deel het dan met EVERYBODY! ????


Over superhelden kostuums, Barbie’s Insta & het beste magazine voor huisvrouwen????????‍♀️.

Luister  

De Parels van het Zuiden  /  07-04-2021

Superhelden zijn niet dagelijkse kost voor de Parels van het Zuiden. Toch duiken ze in de wereld van de hero’s. Past Barbie wel in dit rijtje????????‍♀️? Volgens de zusters wel! Wie mag hun superhelden pak ontwikkelen????? En welk blad kan je nu het beste lezen als ultimate housewife????? Pa...


Let’s talk about sex baby????.

Luister  

De Parels van het Zuiden  /  31-03-2021

Niks zo controversieel dan praten over seksueel gedrag. Hoe zit het met de invloed van rap video’s op de jeugd????? Kan de media alles zomaar plaatsen☎️?  En hoe zat het met de discostick????? Pak een borrel, doe die afwas en cheers mee. Ching-Ching????.


Sex met een politicus, de homo omdat het moet & JJ’s all time favorite movie????

Luister  

De Parels van het Zuiden  /  24-03-2021

Deze week duiken de Parels in de remakes. Je komt er achter wie hun meest sexy politicus is, wat ze vinden van menig homo rol en welk boek ze graag op het witte doek zien verschijnen. Daarnaast hebben de zusters een gezamenlijke haat. Pak een wijntje, doe die afwas en luister de Parels van het Zuide...


Over meedoen voor de fame, kinderarbeid & de klap????

Luister  

De Parels van het Zuiden  /  17-03-2021

Reality shows zijn niet meer weg te denken. Niks lekkerder dan ongegeneerd te kijken naar andermans ellende. Ook Bram en J.J. raken er niet over uitgepraat. Is het hebben van een real-life soap kinderarbeid????? Welke moeder verklapte de 22 cm van haar zoon????? En zouden de zusters mee doen aan een...


The ho-ho-holiday special

Luister  

De Parels van het Zuiden  /  23-12-2020

Het is zo ver de laatste aflevering van de Parels van het Zuiden! Gaan we door? Wat is het ons favoriete kerstnummer? En hoe is het popculture kerstverhaal? Je hoort het in onze speciale ho-ho-holiday special!????????????


The face: Naomi Campbell

Luister  

De Parels van het Zuiden  /  16-12-2020

Wat waren Naomi’s meest shady moments????? Waar zijn de hakken waar ze mee viel tijdens de Vivienne Westwood show????? En wat vond ze van de Icon Party waar Nicki Minaj and Carbi B vochten????? Luister het nu in de een na laatste aflevering.


When Harry met Meghan...

Luister  

De Parels van het Zuiden  /  09-12-2020

Wat moest Meghan kopen van Ellen DeGeneres ????? Hoe smerig waren de Britse tabloids tegen de Sussexes ????? En wie hakte de knoop door van hun vertrek uit het koninklijke leven, the Queen? Of toch Harry????? Je luistert het nu in onze podcast aflevering 10,10,10’s across the board!!!!


Gentlemen prefer : Marilyn Monroe ????

Luister  

De Parels van het Zuiden  /  02-12-2020

De sisters zijn diep in het leven gedoken van het icoon der iconen: Marilyn Monroe????. Hoeveel is de witte jurk van Marilyn waard ????? Hoe vaak is Marilyn getrouwd geweest????? En met welke fotograaf kreeg Miss Monroe woorden op de set van een Vogue shoot?????


Let's have some fun this podcast is sick! #ladygaga

Luister  

De Parels van het Zuiden  /  26-11-2020

Wat een vrouw! Inspiratie, icon, fighter en fantastische zangeres. Maar over een titel zijn Bram en J.J. het nog niet eens.... Waarom droeg Lady Gaga een vleesjurk ????? Hoe is het om je idool dan eindelijk in het echt te zien ????? En hoe komt Lady Gaga aan haar artiestenaam? ???? Luister nu! 


De ''Crown'' op het werk. Princess Diana.

Luister  

De Parels van het Zuiden  /  18-11-2020

The Crown season 4 in een woord: WAAUUWWWW. Voordat de serie online kwam blikten wij alvast vooruit. Wie is Diana ❤️? Wat gaan we van haar zien ????? En was ze de ultimate glamour kitty ?????


The King of Pop Michael Jackson.

Luister  

De Parels van het Zuiden  /  11-11-2020

The King of pop Michael Jackson! ???? Sommige namen het weinig introductie nodig. Michael is er hier absoluut 1 van. Wat zijn de leugens van Leaving Neverland????? Hoeveel mensen keken Michael’s herdenkingsdienst????? En is Michael qua cijfers ook de grootste artiest aller tijden????? Je hoort het...


Van Koningin tot barvrouw: Maxima

Luister  

De Parels van het Zuiden  /  04-11-2020

Met wie deelt Maxima kleding? Waarom was ze een groot Lingo fan? En hoeveel is de duurste diamant in het koninklijk bezit waard? Stop googling and start listening! Wij vertellen het allemaal. And if you like it? CHER it in je Insta story, groepsapp, werk app, klasse app of waar dan ook. Ching Ching!...


You need to pay boy for the Playboy!

Luister  

De Parels van het Zuiden  /  28-10-2020

Deze week bespreken we misschien wel s werelds meest iconische magazine: The Playboy. ???? Van de huisvrouw Pamela Anderson tot de exclusieve C1 key voor de Playboy Club, wij bespreken het allemaal! ❤️ Nu te beluisteren op je favoriete podcast app. If you like it? Cher it!‼️‼️‼️‼...


Holland's number 1 diva: Patricia Paay

Luister  

De Parels van het Zuiden  /  21-10-2020

In de Parels van het Zuiden bespreken de zusters Bram en J.J. de wereld van pop culture! Iedere aflevering gaan wij op geheel eigen wijze door middel van verschillende entertainment rubrieken een onderwerp onder de loep nemen. Volg ons ook op Instagram @jjfromtheblog en @bramxxo. Door ons op Instagr...


Britney Spears: Look hot in a bikini? You better work bitch.

Luister  

De Parels van het Zuiden  /  15-10-2020

In de Parels van het Zuiden bespreken de zusters Bram en J.J. de wereld van pop culture! Iedere aflevering gaan wij op geheel eigen wijze door middel van verschillende entertainment rubrieken een onderwerp onder de loep nemen. Volg ze ook op Instagram @jjfromtheblog en @bramxxo. Door ons op Instagra...


Kardashian Kontract: Don't forget your NDA!

Luister  

De Parels van het Zuiden  /  07-10-2020

In de Parels van het Zuiden bespreken de zusters Bram en J.J. de wereld van pop cultuur! Iedere aflevering gaan zij op geheel eigen wijze door middel van verschillende entertainment rubrieken een onderwerp onder de loep nemen. Volg ze op Instagram @jjfromtheblog en @bramxxo! Door ons op Instagram te...