De Podcast Parade

De Podcast Parade

Humor  |  9 afleveringen

De Podcast Parade is dé verzamelplaats voor de leukste, beste en meest opmerkelijke afleveringen uit het hedendaagse podcast-aanbod. Wilt u reageren op een uitzending? Mail naar: depodcastparade@gmail.com

Verras mij  


Gewoon Lekker Daten - Aflevering 6

Luister  

De Podcast Parade  /  15-12-2021

Bij de podcast “Gewoon Lekker Daten” is het net of je er zelf bij bent! In deze podcast geen geldprijzen, blinddoeken of andere rare fratsen maar pure, onversneden passie. In aflevering 6 kun je luisteren naar de eenzame senior Joop, hitsige Wim, zelfverzekerde Sergio, de Brabantse twintigers Ti...


De Uitlaatservice - Seizoen 3, Aflevering 4

Luister  

De Podcast Parade  /  28-11-2020

Woef, wat een fijne podcast! De uitlaatservice is er speciaal voor alle hondenliefhebbers. Ideaal om te luisteren tijdens een wandeling met je trouwe viervoeter. Op ludieke wijze bespreken Henry en Jos iedere week zaken als: hondenpsychologie, hondeninnovatiegadgets en nog veel meer!   


Sakkie & Takkie - Slechte reviews

Luister  

De Podcast Parade  /  26-07-2020

Een nieuw verhaal van Sakkie en Takkie! Onze twee favoriete egels maken samen de gekste avonturen mee!  In deze aflevering wil Takkie graag een bal kopen om te voetballen met zijn buurjongen, maar heeft hij zich wel goed ingelezen?


Brieven in B-mineur - Martin & Wilbert

Luister  

De Podcast Parade  /  29-06-2020

"Brieven in B-mineur" blaast nieuw leven in brieven die na jaren zijn teruggevonden in zolderkamers, postkantoren en oude archieven. In deze aflevering luisteren wij naar een briefwisseling tussen de fanfareleden Martin & Wilbert, die na lange tijd weer contact hebben na een heftig incident in het o...


5 minuten interessante feitjes - De nieuwe sponsor

Luister  

De Podcast Parade  /  28-04-2020

"5 minuten interessante feitjes" is al jarenlang een baken op de dinsdagavond van 20:00 tot 20:05. Het programma wil graag meer luisteraars en is daarom in zee gegaan met paraplu-webshop "Umbrelala". Maar is dat wel zo'n goed idee?


Stelt u zich eens voor - De aangevreten bonbons

Luister  

De Podcast Parade  /  30-11-2019

De alom bekende klachtenrubriek "Stelt u zich eens voor" heeft altijd opmerkelijke afleveringen. De aflevering waarin een doos aangevreten bonbons een hoofdrol speelt, willen wij u zeker niet onthouden. De adviezen zijn namelijk om te smullen.         


ASMR met Gerard - Mandarijn

Luister  

De Podcast Parade  /  11-11-2019

ASMR is hot. Ook Gerard doet een duit in een zakje. Hij richt zich vooral op het eten van (rottend) fruit. In deze aflevering een hoofdrol voor de mandarijn.


De Kasteelgenoten - De Schoonmaek

Luister  

De Podcast Parade  /  11-11-2019

De sitcom is terug van weggeweest! In deze aflevering van "De Kasteelgenoten" probeert Melchior erachter te komen wie er verantwoordelijk is voor de dode herten in de woonkamer. Dat blijkt nog niet zo eenvoudig te zijn...    


Elevator Radio - Arnold Hupjes (Magic Stapler)

Luister  

De Podcast Parade  /  11-11-2019

Het lifestyleprogramma voor en door succesvolle mensen. In deze aflevering Arnold Hupjes (CEO Magic Stapler) over zijn passie, zijn drijfveren en zijn succes! Luisteren!