De Reistafel

De Reistafel

Ontspanning  |  11 afleveringen

De vakantie-podcast van Nederland! In de Reistafel reizen we af naar verschillende bestemmingen, spreken we de leukste mensen en geven wij jullie reistips. We zijn vakantiegangers, geen experts. Door Narûn Geerdes en Reinout Zorge.

Verras mij  


11. Roadtrip door MAROKKO en The Wonder of Seas.

Luister  

De Reistafel  /  24-05-2023

De vakantie-podcast van Nederland! Met deze week de bestemming: Marokko! Verder hebben we het over de cruise vakanties en je koffer tactisch inpakken. Door Narûn Geerdes en Reinout Zorge.


10. Wijnwonderen uit Moldavië en op avontuur in Transnistrië!

Luister  

De Reistafel  /  17-05-2023

De vakantie-podcast van Nederland! Met deze week de bestemming: Moldavië (en Transnistrië)! Verder hebben we het over de leukste steden van Nederland en verteld Reinout over zijn eerste Ibiza-ervaring. Door Narûn Geerdes en Reinout Zorge.


9. BANGLADESH, tijgers, voedselvergiftigingen, Dhaka en kinderarbeid!

Luister  

De Reistafel  /  26-04-2023

De vakantie-podcast van Nederland! Met deze week de bestemming: Bangladesh! We spreken Niels van Laar over zijn ervaringen in dat land en bespreken surfvakanties en Flevoland. Door Narûn Geerdes en Reinout Zorge.


8. Saudi-Arabië als vakantiebestemming?! En dronken Britten in Amsterdam

Luister  

De Reistafel  /  19-04-2023

De vakantie-podcast van Nederland! Met deze week de bestemming: Saudi-Arabië! Verder hebben we het over de rechtszaak tegen de krimp van Schiphol en bespreken we de 'Stay Away' campagne van Amsterdam tegen dronken Britten. Door Narûn Geerdes en Reinout Zorge.


7. KROATIË, truffels, Split, stropdassen en Hvar! En spreken we een reiziger op wereldreis.

Luister  

De Reistafel  /  12-04-2023

De vakantie-podcast van Nederland! Met deze week de bestemming: Kroatië! Verder spreken we met Thom Schrasser op wereldreis en bespreken we de liftverhalen van Reinout. Door Narûn Geerdes en Reinout Zorge.


6. België! En op vakantie naar Oekraïne en Rusland?!

Luister  

De Reistafel  /  05-04-2023

De vakantie-podcast van Nederland! Met deze week de bestemming: België! Sinds kort kun je weer op vakantie naar Rusland en Oekraïne?! Hoe zit dat en waarom zou je dat wel of niet moeten doen? We sluiten af met het World Happiness Report, hoe gelukkig is Nederland?


5. Bizarre reisverhalen uit Kirgizië en muziek verbindt de wereld!

Luister  

De Reistafel  /  29-03-2023

De vakantie-podcast van Nederland! Met deze week de bestemming: Kirgizië! Hebben we muziek over heel de wereld meegenomen en zoeken we uit waar de Nederlander naar op vakantie gaat. Door Narûn Geerdes en Reinout Zorge.


4. Viva Andalucia! En internationaal borrelen.

Luister  

De Reistafel  /  22-03-2023

De vakantie-podcast van Nederland! Met deze week de bestemming: Andalusië! Verder gaan we Spaans borrelen en vertellen we de veiligste bestemmingen van de wereld. Door Narûn Geerdes en Reinout Zorge.


3. Curaçao HET tropische paradijs? Treinvakantie in de problemen!

Luister  

De Reistafel  /  15-03-2023

De vakantie-podcast van Nederland! Met deze week de bestemming: Curaçao! Verder spreken we Robin over wonen op Curaçao, leggen we het probleem uit van treinvakanties in Europa en bespreken wij de leukste reisprogramma's van TV. Door Narûn Geerdes en Reinout Zorge.


2. Georgië heeft het allemaal! En wat zijn de mooiste stranden van Europa?

Luister  

De Reistafel  /  22-02-2023

De vakantie-podcast van Nederland! Met deze week de bestemming: Georgië! Verder bespreken we de top 10 mooiste stranden van Europa en geven wij jullie tips over het boeken van vliegtickets. Door Narûn Geerdes en Reinout Zorge.


1. Zuid-Mexico, het nieuwe Bali? En alternatieve wintersportbestemmingen.

Luister  

De Reistafel  /  15-02-2023

De vakantie-podcast van Nederland! Met deze week de bestemming: Zuid-Mexico! Verder bespreken we de alternatieve wintersportbestemmingen en geven wij jullie budgettips voor vakantie.