Podcast Zoeker

De Snorcast

De Snorcast

Maatschappij & Cultuur  |  8 afleveringen

Een podcast over het leven, de mening en ideologie van 2 studenten uit Delft, met Redmer Aarnink en Laurens van Rijssel. stuur vragen, feedback en suggesties ook naar: desnorcast@gmail.com

S1E7 - Politiek, verkiezingen, democratie en....First DatesLuister  

Met de verkiezingen voor de deur hebben het deze aflevering over de politiek, hoe kijken deze twee studenten daar naar? Verder is Laurens bij First Dates geweest! Ook heeft hij nog iets leuks overgehouden aan dit avontuur. 

S1E6 - Een bericht aan onze toekomstige werkgever (het gaat over motivatie)Luister  

Deze week hebben we het over motivatie, waarom worden wij juist wel en juist niet gemotiveerd van? Wat zijn handige trucs die wij gebruiken en is wat zegt motivatie eigenlijk over ons?

S1E5 - Er hangt liefde in de luchtLuister  

Wat betekent het voor ons om verliefd te zijn? Zijn we wel eens verliefd geweest? Heeft Laurens een karper? Dit alles komt aan bod in onze eerste aflevering over hetgeen waar alle sprookjes mee eindigen: De liefde.

S1E4 - Echte mannen hebben emoties (of zouden ze moeten hebben)Luister  

Vandaag praten wij over onze educatie en (het gebrek aan) de emotionele educatie. 

S1E3 - Oh god, clichés zijn waarLuister  

Om maar gelijk door het nieuwe jaar in te luiden bespreken we onze goede voornemens en wat blikken we terug op afgelopen jaar. Het is cliché maar we doen het toch.

S1E2 - Vriendschappen zijn functioneelLuister  

Redmer heeft een vriendin, Laurens was op date en samen praten ze over vriendschap. 

S1E1 - Redmer ging naar een viruswaarheid bijeenkomst en Laurens is opgegeven voor First DatesLuister  

In onze eerste echte aflevering hebben we het over bubbels! (en dan niet die alcoholische variant uit die mooie Franse streek) Wat zijn maatschappelijke bubbels? In welke bubbels zitten wij en wat voor effect heeft dat op onze maatschappij. Wil je onze volgende aflevering niet missen? Abonneer je op…

S1E0 - Wie, wat, waar, waarom (pilot)Luister  

hé hallo, dit is de eerste (pilot) aflevering van onze kers vers van de plank geproduceerde podcast. Deze aflevering vertellen we in geur en kleur wie we zijn, wat we doen en waarom wij op het idee kwamen om een podcast te maken.