De Studenten Podcast

De Studenten Podcast

Ontspanning  |  6 afleveringen

Wat leuk dat je naar onze eerste podcastaflevering aan het luisteren bent, welkom! Zoals jullie misschien wel begrepen hebben zijn wij beginners en daarbij horen beginnersfoutjes. Deze aflevering is zeker nog niet perfect, tijdens het editten is er iets misgegaan in de instellingen van het geluid. Je hoort nu alleen de podcast in je linkeroortje, hier balen wij natuurlijk enorm van...... We gaan hard aan de slag zodat we elke aflevering iets beters neer kunnen zetten. Bedankt voor jullie geduld en op naar nog meer afleveringen van De Studentenpodcast!

Verras mij  


De studenten podcast - De laatste aflevering

Luister  

De Studenten Podcast  /  13-12-2021

Dit is voorlopig de laatste aflevering. De komende periode moeten wij examens maken en stage lopen… dankjewel voor het luisteren en hopelijk tot ooit!


De studenten podcast - Feestdagen (met Roos Wasser)

Luister  

De Studenten Podcast  /  15-11-2021

De feestdagen komen er weer aan en dat betekent: cadeaustress, familiedrama’s, eten bij je schoonfamilie (als je die hebt dan) etc etc. Dit keer zijn wij gezellig met Roos Wasser. Veel luisterplezier ????????❄️???????????????? ((helaas door een aantal problemen konden we maar met 1 mic opnemen...


De studenten podcast - Wonen in een studentenhuis (met Emma Cordes)

Luister  

De Studenten Podcast  /  03-11-2021

Deze aflevering vindt plaats in het oh zo mooie Leiden! We zijn lekker op de borrel gegaan bij het huis van Emma. Zij woont met 20 mensen in huis en verteld ons alle ins en outs over het wonen in zo’n groot studentenhuis ????


De studenten podcast - Weekend (+ ADE)

Luister  

De Studenten Podcast  /  25-10-2021

Hellooo luisteraars! In deze aflevering zijn we net hersteld van een studentengriepje dus vandaar wat minder energie. We kozen daarom voor om eventjes gezellig ons weekend te bespreken, ook een keer leuk! Geniet ervan!!!!


De studenten podcast - Uitgaan (met Daan Kuipers)

Luister  

De Studenten Podcast  /  14-10-2021

Heeeee welkom bij alweer de 4e aflevering! We gaan het hebben over het uitgaansleven voor en na corona. Vandaag zijn we met nog een Kuipers namelijk ‘Daan’! (BroertJE van Isabel). Luister naar al onze uitgaansverhalen, one night stands, fixmoves en nog veeeeel meer. Enjoy!


De studenten podcast - Drank & Drugs

Luister  

De Studenten Podcast  /  27-09-2021

Leuk dat je luistert naar onze tweede aflevering!! Dit keer over een veel besproken onderwerp drank & drugs. Wij vertellen wederom onze ervaringen, leuke verhalen, blunders, do’s & don’ts en nog veel meer. Enjoy!!!