De Types Podcast

De Types Podcast

Ontspanning  |  8 afleveringen

Onderbouwd slap gelul over het vaak onvoorspelbare avontuur van het leven!

Verras mij  


S02E02 TikTok vs Pornhub

Luister  

De Types Podcast  /  04-05-2022

De mannen van de Types podcast hebben het in deze episode over hoe social media het leven mannen soms moeilijk maakt,  hoe zwaar het afgelopen weekend was en nog wat food for thought, dit en nog veel meer in deze lachwekkende episode van de Types Podcast.


S02E01- The Kickoff

Luister  

De Types Podcast  /  07-04-2022

De mannen zijn weer terug 'By Populair Demand'. In deze aflevering zullen de mannen het hebben over films, serie's en hun extreme drankgebruik en tot wat voor avontuurtjes dit allemaal kan lijden.


S01EP06 Gelukkigheid pt.1

Luister  

De Types Podcast  /  18-06-2020

In deze Aflevering zullen de types gelukkig zijn bespreke. Waar worden deze types nou gelukkig van? Brengt materie geluk voor deze types, is geven belangrijker dan nemen en wat voor prioriteiten worden er gesteld om geluk te behalen? Dit en nog veel meer in deze nieuwe "DE TYPES PODCAST"


S01EP05 Onzekerheid pt.1

Luister  

De Types Podcast  /  24-05-2020

De types nemen in deze podcast aflevering een diepe duik als het gaat over het onderwerp onzekerheid! Waar komt onzekerheid vandaan? In hoeverre heeft sarcasme en elkaar porren effect op je onzekerheid? Hoe groot is de rol dat je ouders spelen als het gaat om onzekerheid en hoe ga je met je onzekerh...


S01EP04 Corona Special pt.1

Luister  

De Types Podcast  /  16-04-2020

In deze Corona special zullen de types vertellen over hoe zij de hele quarantine lifestyle ervaren.Naar wat voor muziek wordt er geluisterd, hoe wordt er nu gedate als er überhaupt nog gedate kan worden in deze zware tijden. Dit en nog veel meer in de eerste en hopelijk laatste Corona special van D...


S01EP03 Vriendschap pt.1

Luister  

De Types Podcast  /  30-03-2020

In deze derde aflevering zullen De Types het uitgebreid hebben over vriendschap. Wat is vriendschap, zijn er guy codes, kunnen mannen en vrouwen gewoon vrienden zijn en wat is nou het verschil tussen vrienden en kennissen? Dit en nog veel meer in de nieuwe "De  Types" podcast.


S01EP02 Daten pt.1

Luister  

De Types Podcast  /  16-03-2020

In deze tweede episode zullen De Types het hebben over daten. Er wordt geluld over de do's and don'ts, tips and tricks en hun meest genante date ervaringen. Kortom een aflevering van twee shitty dating experts.


S01EP01 Muziek pt.1

Luister  

De Types Podcast  /  23-02-2020

In deze allereerste  'DE TYPES-podcast' aflevering bespreken Royston en Daniell hun liefde voor muziek. Ze halen herinneringen op terwijl ze mixtapes, live optredens en de 'credibility' van hun favoriete Hip-Hop artiesten bespreken. Hierover én nog veel meer onderbouwd slap gel...