De Verhalenpoli

De Verhalenpoli

Gezondheid & Fitness  |  4 afleveringen

Dit is de Verhalenpoli - podcast -. De podcast waar verhalen over de zorg centraal staan. Elke aflevering hoor je een of meerdere verhalen over helden in de zorg. De verhalen inspireren, ontroeren en zorgen voor een glimlach op je gezicht. De Verhalenpoli - podcast - is een initiatief van Wilfred van der Maas en Bas Schepers. Met deze podcast willen zij jou de kracht van verhalen laten ervaren en helden in de zorg een podium geven.

Verras mij  


4. Naar buiten

Luister  

De Verhalenpoli  /  13-05-2021

In deze vierde aflevering hebben weer twee verhalen van Wilfred van der Maas. In het verhaal ‘Caterina’ hoor je hoe Henk en zijn hond er weer samen op uitgaan. Het verhaal 'Een beetje lopen buiten' gaat over Harm. Een boer die met weinig tevreden is.


3. Fietsen

Luister  

De Verhalenpoli  /  18-02-2021

In deze derde aflevering hebben we twee verhalen voor je van Wilfred van der Maas. In ‘Fietsduo’ hoor je hoe Lia, ondanks de ziekte van Parkinson, samen met haar man geniet van fietsen. Het verhaal ‘Ik fiets weer lieverd’ gaat over Ada. Zij heeft maar één wens. Weer fietsen. Luister naar d...


2. Samen

Luister  

De Verhalenpoli  /  17-12-2020

In deze 2de aflevering hoor je weer verhalen van Wilfred van der Maas. In ‘De bus’ hoor je hoe Bram en Lenie, ondanks tegenslagen, toch positief in het leven staan. ‘Riet’ neemt je mee in het leven van een mantelzorger. De zorg voor haar man vraagt veel van Riet, toch koestert ze ook de mooi...


1. Verrijking

Luister  

De Verhalenpoli  /  22-11-2020

In deze aflevering hoor je de stem van Lucie van der Maas. Zij neemt je met twee verhalen mee in de wereld van Teun en mevrouw van der Heiden. Zij hebben in hun leven zorg van anderen nodig gehad. Hun levenslessen en wijze woorden laten je niet onberoerd.