De Webshop Podcast

De Webshop Podcast

Zakelijk  |  8 afleveringen

De webshop en ondernemers podcast van Nederland, een podcast van Woosa. Wij vertellen je alles over online ondernemen en geven je tips over het runnen van een succesvolle webshop. Onderwerpen als dropshipping, betalingen, online marketing, marketplaces, conversie en alle andere relevante onderwerpen voor webshops en ondernemers zullen de revue passeren. Wij helpen jou om online succesvol te worden!

Verras mij  


#28: Je (online) team uitbreiden

Luister  

De Webshop Podcast  /  02-06-2022

Jessica heeft een bedrijf met zowel freelancers als medewerkers in loondienst. Django heeft echter andere ervaringen. In deze aflevering van De Webshop Podcast praten we over de beste oplossing om je team (online) uit te breiden.


#27: TikTok voor E-commerce

Luister  

De Webshop Podcast  /  26-05-2022

In aflevering 27 bespreken Django en Jessica de mogelijkheden van TikTok voor e-commerce. Heb jij een webshop of ben je van plan er een te starten? Vlak dan TikTok vooral niet uit als marketing kanaal!


#26: WooCommerce vs. Shopify

Luister  

De Webshop Podcast  /  19-05-2022

WooCommerce en Shopify zijn de grootste e-commerce platformen wereldwijd. WooCommerce heeft een marktaandeel van circa 40% en Shopify van circa 20%. Django gebruikt Shopify voor zijn webshop OVVIS en Jessica verkoopt plugins voor WooCommerce. Oftewel, de perfecte combinatie om een WooCommerce vs. Sh...


#25: Introductie van je nieuwe hosts Django & Jessica

Luister  

De Webshop Podcast  /  12-05-2022

Het is even stil geweest rondom De Webshop Podcast, maar we komen altijd keihard terug! Er is een nieuwe host aangesloten: Django de Vreng. Django is eigenaar van de webshop OVVIS en expert in verkopen via Bol.com. Jessica is (nog steeds) eigenaar van Woosa en expert in Subscription Commerce voor we...


#24: Wel of niet verkopen via marketplaces?

Luister  

De Webshop Podcast  /  26-03-2021

In de 24e aflevering van De Webshop Podcast praten Jessica en Jim over het verkopen via marketplaces als Bol.com, Amazon, Marktplaats.nl en meer.


#23: Hoe voer je een goed sales gesprek?

Luister  

De Webshop Podcast  /  19-03-2021

In het dagelijks leven voeren Jessica en Jim regelmatig sales gesprekken. Veel ondernemers vinden dit lastig. In de 23e aflevering van De Webshop Podcast bespreken we hoe je het beste een sales gesprek kunt voeren. Dus waar wacht je nog op? Pak de telefoon op!


#22: Clubhouse: onze ervaring tot nu toe

Luister  

De Webshop Podcast  /  15-03-2021

We konden niet achterblijven. Jessica is een paar weken geleden toegelaten tot Clubhouse en was aanvankelijk erg enthousiast. Die enthousiasme sloeg al snel om. In de 22e aflevering van De Webshop Podcast vertellen Jessica en Jim wat hun ervaring tot nu toe is van Clubhouse.


#21: Hoe richt je een efficiënte klantenservice in?

Luister  

De Webshop Podcast  /  05-03-2021

In de 21e aflevering van De Webshop Podcast praten Jessica en Jim over het inrichten van een efficiënte klantenservice. Hoe richt je jouw klantenservice zo efficiënt mogelijk in en hou je klanten tevreden?