Podcast Zoeker

De week met XBNL: Xbox en games in Nederland

De week met XBNL: Xbox en games in Nederland

Ontspanning  |  10 afleveringen

In ‘De week met XBNL’ lopen de redacteuren van XboxNederland door het Xbox gamenieuws van de week.

Krijgt Xbox onverwachte dreunen van Valve met de Steam Deck? – De Week met XBNL afl. 181Luister  

R.I.P. headphones alvast want Niels staat nogal hard vergeleken met de rest van de boys, maar dat mag de pret niet drukken! Dit keer zitten Rik en Niels aan de virtuele tafel, vergezeld door de enige echte Achievemunt Hunter Evil Terrorr! Er is wederom weinig nieuws, maar er is wel veel gezelligheid…

GTA 6 en de nieuwe Assassin’s Creed worden een live service – De Week Met XBNL Afl. 180Luister  

Game as a Service, wat is dat nu precies? Waarom worden de volgende GTA en Assassin’s Creed niet simpelweg de volgende big-budget releases zoals je die gewend bent? Daarnaast bespreken Rik, Renco, Leon en Jeffrey wat er nog aan xCloud schort en wat daaraan gedaan kan worden. En natuurlijk onze…

Deze topgames die binnenkort uitkomen mag je niet missen! – De Week Met XBNL Afl. 179Luister  

Rik en Jeffrey vertellen je wat de tussenstand is voor 2021 en welke games in het najaar uit gaan komen waar we het meest naar uit kijken.

Over kut-games gesproken… – De Week Met XBNL Afl. 178Luister  

Wat gaat er gebeuren met Kojima en xCloud? Welke spannende dingen gaan gebeuren in de cloud? En we hebben aan aantal games onder handen waar we wat *kuch* minder *kuch* over te spreken zijn. Je hoort het in deze aflevering van De Week Met XBNL.

We hebben de slechtste E3 ooit gehad – De Week Met XBNL Afl. 177Luister  

De E3 is achter de rug. Niels en Jeffrey bespreken de highlights en de dieptepunten. Welke games mag je niet missen? En waar kijken wij het meest naar uit?

Het E3 seizoen is losgebarsten! – De Week Met XBNL Afl. 176Luister  

De Battlefield 2042 trailer is gedropt. De Elden Ring trailer is gedropt. We checken tegelijkertijd de Koch livestream. En Microsoft legt alvast hun toekomstplannen bloot, wat kunnen we verwachten? En wat denken we alvast over de Ubisoft stream?

De geruchten van de E3, wat is waar en wat niet? – De Week Met XBNL Afl. 175Luister  

Nieuwe aankondigingen en geruchten. Wat is fake news en wat kunnen we echt verwachten? En wat vinden we nu echt van Biomutant? Je hoort het met Rik, Niels en Jeffrey.

Het E3 seizoen is van start gegaan, veel nieuwe reveals – De Week Met XBNL Afl. 174Luister  

Het E3 seizoen is van start gegaan en dat vieren we met de reveal van nieuwe games! Wat vinden we nu echt van Biomutant? En welke toppers komen er dit najaar uit?

Biomutant draait beter op de Xbox Series X, who cares? – De Week Met XBNL Afl. 173Luister  

Jeffrey, Rik en Renco hebben nieuwe games onder handen, grote en kleine. En wat moeten we nu met de console wars? Dat, en games hoor je in deze aflevering.

We 24 jaar Xbox! – De Week Met XBNL Afl. 172Luister  

Samen met Rik, Niels, Geoff en Jeffrey vieren we twintig jaar Xbox. Je hoort onthullende verhalen, scherpe kritiek en ontdekte pareltjes.