De Wie is de Mol? Podcast

De Wie is de Mol? Podcast

TV & Film  |  71 afleveringen

In de vernieuwde Wie is de Mol? podcast neemt Rik van de Westelaken de luisteraar mee naar de verschillende locaties die een rol spelen in het nieuwe seizoen. 

Verras mij  


#9 - Terugblik op de reis (S24)

Luister  

De Wie is de Mol? Podcast  /  03-03-2024

Welke plek heeft de grootste indruk gemaakt op de finalisten? Samen met Rik blikken ze terug op hun reis door Mexico. Van het bergbeklimmen en de opdracht met het orkest tot de drukke straten in Mexico-Stad en het azuurblauwe water in Bacalar.  


#8 - Misdaad in Mexico (S24)

Luister  

De Wie is de Mol? Podcast  /  25-02-2024

In Wie is de Mol? draait alles om intriges en bedrog. Hoe zit het met de criminaliteit en corruptie in Mexico? Rik praat erover met Teun Voeten, fotograaf en journalist, en Joost de Vries, journalist en correspondent. En de kandidaten blikken terug op spectaculaire locaties uit de aflevering.


#7 - Het verhaal achter de leader (S24)

Luister  

De Wie is de Mol? Podcast  /  18-02-2024

Rik gaat met radiopresentator Ab Nieuwdorp in gesprek over de onmisbare rol van muziek in de afleveringen. Hoe is de iconische leadermuziek ooit gekozen? Met Ramón Balderas belandt Rik in een feest voor de zintuigen: de Mexicaanse keuken.


#6 - Mexicaanse dansstijlen (S24)

Luister  

De Wie is de Mol? Podcast  /  11-02-2024

Met geschiedenisexpert Marike Barendse gaat Rik in gesprek over de eeuwenoude telmethode van de Maya’s. Met Ramón Balderas duikt hij samen in de wereld van Mexicaanse volksdansen en de kandidaten blikken terug op het dansen in bijpassende kledij.


#5 - Piramides van Yaxunah (S24)

Luister  

De Wie is de Mol? Podcast  /  04-02-2024

Rik gaat in gesprek met geschiedenisexpert Marike Barendse over de geschiedenis van de Azteken en de klassieke periode van de Mayabeschaving. Zij vertelt onder meer over de indrukwekkende tempels die de Maya's destijds bouwden en de kandidaten blikken terug op het molesteren van de piñata’s.


#4 - Tot rust komen in Mexico (S24)

Luister  

De Wie is de Mol? Podcast  /  28-01-2024

Mexico-Stad is één van de dichtstbevolkte steden ter wereld. Rik van de Westelaken gaat in gesprek met correspondent Joost de Vries over het vinden van rust in deze grote, drukke stad. Onderzoeker Judith Blaauw vertelt over het watertekort en de grondverzakking.


#3 - La lucha libre (S24)

Luister  

De Wie is de Mol? Podcast  /  21-01-2024

Samen met Ramón Balderas Sánchez duikt Rik in de wereld van de Mexicaanse muziekstijlen. Deze Mexicaanse muzikant brengt met zijn Mariachi Tierra Caliente band Mexicaanse folklore naar Nederland. Ook worstelaar Tengkwa schuift aan, hij heeft het met Rik over de populaire Mexicaanse worstelwedstrij...


#2 - (M)olympische Spelen (S24)

Luister  

De Wie is de Mol? Podcast  /  14-01-2024

Rik gaat met de Nederlandse zwemster Ada Kok in gesprek over de Olympische Zomerspelen van 1968 in Mexico waar zij een gouden medaille veroverde. Oud-kandidaten Thomas van Luyn, Annick Boer, Ellie Lust en Daniël Verlaan geven je hilarische weetjes en belangrijke feitjes over Mexico.


#1 - Frida Kahlo (S24)

Luister  

De Wie is de Mol? Podcast  /  07-01-2024

Rik gaat in gesprek met Marike Barendsen en neemt je mee op een korte cursus Mexicaanse geschiedenis. En kunstenaar Frida Kahlo is nu populairer dan ooit. Wat is het verhaal achter hét culturele toonbeeld van Mexico? Kunsthistoricus Renee Schuiten-Kniepstra vertelt over haar ‘obsessie’ met Kahl...


#9 - Born Free Generation (S23)

Luister  

De Wie is de Mol? Podcast  /  05-03-2023

Rik praat met fotografe Ilvy Njiokiktjien over de toekomst van de jongeren in Zuid-Afrika. Phil Robinson, dirigent van The South African Youth Choir, bedankt alle kijkers voor alle liefde en steun en de finalisten blikken nog één keer terug op hun reis en het land.


#8 - Botlierskop Game Reserve (S23)

Luister  

De Wie is de Mol? Podcast  /  26-02-2023

Rik van de Westelaken neemt je mee naar een bijzondere groep inwoners van Zuid-Afrika; de wilde dieren. Dierenarts Martine van Zijll Langhout vertelt hoe mensen samenleven met wilde dieren en twee kandidaten blikken terug op de geweldig mooie safari opdracht. 


#7 - Wilderness (S23)

Luister  

De Wie is de Mol? Podcast  /  19-02-2023

Rik vertelt over de ontdekkingsreiziger en vogelkundige François Levaillant. Hij vraagt aan journalist Elles van Gelder wat load shedding is en twee kandidaten blikken terug op hun ervaringen.


#6 - Garden Route (S23)

Luister  

De Wie is de Mol? Podcast  /  12-02-2023

Rik gaat met dierenarts Martine van Zijll Langhout in gesprek over struisvogels. Hij duikt samen met chef Jasper Hermans in de keuken van het restaurant SAAM en twee kandidaten blikken terug op de roadtrip.


#5 - Matjiesfontein (S23)

Luister  

De Wie is de Mol? Podcast  /  05-02-2023

Rik gaat in gesprek met predikant Joost Röselaers over de oorspronkelijke religies van Zuid-Afrika. Hij vertelt over de geschiedenis van het dorpje Matjiesfontein en twee kandidaten blikken terug op een overnachting in een bijzonder hotel.


#4 - Tulbagh (S23)

Luister  

De Wie is de Mol? Podcast  /  29-01-2023

Rik vertelt waarom badeendjes een grote rol spelen in de vierde aflevering van Wie is de Mol? Hij gaat in gesprek met Marike Barendse over de geschiedenis van Tulbagh en twee kandidaten delen een moment uit de aflevering.


#3 - Taal (S23)

Luister  

De Wie is de Mol? Podcast  /  22-01-2023

Er wordt een woordje Afrikaans gesproken door Rik. Geschiedenis docent Tijmen Schmitt vertelt over zijn fascinatie voor de Afrikaanse taal en twee kandidaten hoor je over een hele stoere opdracht.


#2 - Woodstock (S23)

Luister  

De Wie is de Mol? Podcast  /  15-01-2023

Rik gaat in gesprek met hoogleraar Margriet van der Waal over de rassenscheiding in Zuid-Afrika. Martine van Zijll Langhout vertelt over het gedrag van wilde dieren en twee kandidaten bespreken samen de gebeurtenissen uit de aflevering. 


#1 - Kaapstad (S23)

Luister  

De Wie is de Mol? Podcast  /  08-01-2023

Rik van de Westelaken duikt in de roerige geschiedenis van Zuid-Afrika. Ook gaat hij in gesprek met zangeres Joya Mooi. Want waarom betekent muziek zoveel voor het land? En twee kandidaten blikken terug op een bijzonder moment uit de aflevering…


#12 - De groep (S22)

Luister  

De Wie is de Mol? Podcast  /  31-12-2021

Splinter heeft in de afgelopen afleveringen alle kandidaten onder de Mol-microscoop gelegd. Hoe zullen deze elf individuen op elkaar reageren als groep? Wie staan er open voor bondjes? En welke karakters kunnen beter niet bij elkaar in een team? 


#11 - Welmoed Sijtsma (S22)

Luister  

De Wie is de Mol? Podcast  /  30-12-2021

Presentator Welmoed zit er niet op de wachten om de Mol te zijn. Ze houdt niet van liegen en is tijdens haar werk ook gericht op de waarheid. Wat valt daar tegenin te brengen? Splinter gaat op zoek. Welmoed dropt ieder geval een bom tijdens haar Anti-Mol pleidooi over de Mollicitaties: de sollicitat...


#10 - Thomas van Luyn (S22)

Luister  

De Wie is de Mol? Podcast  /  29-12-2021

Splinter onderzoekt in deze aflevering muzikant en presentator Thomas en blijft hangen bij drie opvallende woorden in Thomas’ Anti-Mol pleidooi. In de livestream is te zien en te horen dat Thomas bang en zenuwachtig is, maar als komiek kan hij zich makkelijk anders voordoen dan dat hij is. Hij hee...


#9 - Suzanne Klemann (S22)

Luister  

De Wie is de Mol? Podcast  /  28-12-2021

Een Mol zou nooit haar make-up eraf halen als ze wist dat er nog een opdracht aan kwam, toch? Splinter luistert kritisch naar het meest gedetailleerde Anti-Mol pleidooi, die van zangeres en presentatrice Suzanne. Is het hoe gedetailleerder een verhaal, hoe bedachter het is? Wie weet! 


#8 - Sahil Amar Aïssa (S22)

Luister  

De Wie is de Mol? Podcast  /  27-12-2021

Niet de beste kandidaat, maar een nog slechtere Mol vindt Sahil zelf. Is hij hét boefje van de groep? Splinter duikt erin. Hij komt erachter dat de presentator en programmamaker een fanatieke, wanordelijke stuiterbal met inhoud is. Ook trekt een specifieke foto, gemaakt op Schiphol, van Sahils Inst...


#7 - Laetitia Gerards (S22)

Luister  

De Wie is de Mol? Podcast  /  26-12-2021

Operazangeres Laetitia zegt in haar Anti-Mol pleidooi enorm te balen dat ze de Mol niet is. Maar speelt ze niet stiekem toch de hoofdrol in Wie is de Mol? Splinter vindt een dubbele boodschap in haar antwoord op een vraag in de livestream en ontdekt in het Molboekje dat ze interessante kwaliteiten h...


#6 - Kim-Lian van der Meij (S22)

Luister  

De Wie is de Mol? Podcast  /  25-12-2021

Splinter zoomt in op het Anti-Mol pleidooi van duizendpoot Kim-Lian, waarin ze vertelt dat ze in haar eentje in een tent heeft geslapen. Wat zeggen deze eenzame nacht én haar posts op Instagram over haar positie in de groep? Ook wijst ze tijdens de livestream twee kandidaten aan met goede Mol-kwali...


#5 - Hila Noorzai (S22)

Luister  

De Wie is de Mol? Podcast  /  24-12-2021

Volgens Hila zouden we het spel dit seizoen ook wel ‘Wie is de kandidaat?’ kunnen noemen. Maar wat is ze zelf? Splinter gaat op onderzoek uit. De presentator en journalist is penningmeester geworden, een functie die Splinter als geen ander kent. Wat zegt dat over het vertrouwen van de groep in h...


#4 - Glen Faria (S22)

Luister  

De Wie is de Mol? Podcast  /  23-12-2021

Splinter neemt potentiële Mol Glen Faria onder de loep. Een teamspeler en een sfeermaker, blijkt uit zijn pleidooi. Maakt dat de zanger en tekstschrijver een Mol of een kandidaat? In het Molboekje vindt Splinter een interessant antwoord op de vraag wat Glens excuus was om weg te zijn voor Wie is de...


#3 - Fresia Cousiño Arias  (S22)

Luister  

De Wie is de Mol? Podcast  /  22-12-2021

‘Iedereen mag alles opzoeken van mij, overal. Ik ben overal echt hetzelfde', zegt Fresia tijdens de livestream. En dat is precies wat Splinter gaat doen. De presentator is aanwezig, fanatiek en volgens zichzelf een beetje irritant. Toch lijkt ze wel vrienden te hebben gemaakt tijdens het programma...


#2 - Everon Jackson Hooi (S22)

Luister  

De Wie is de Mol? Podcast  /  21-12-2021

De rol van zijn leven. Een acteur als Mol? Everon zegt in zijn pleidooi dat hij de Mol niet is, maar moeten we dat geloven? Splinter zet Everon in deze aflevering in de schijnwerpers. Hoe omschrijft hij zichzelf in het Molboekje? En wat heeft Everon wel of juist niet met water?


#1 - Arno Kantelberg (S22)

Luister  

De Wie is de Mol? Podcast  /  20-12-2021

Zorgzaam, gentlemanly en ridderlijk. Een Robin Hood in goede outfit kan Splinter wel waarderen. Wat haalt hij uit het anti-Mol pleidooi van stijlpastoor Arno? En wat levert een blik op het Instagramprofiel van de meest verdachte kandidaat tijdens de historische livestream op?


#10 - Slotact (S21)

Luister  

De Wie is de Mol? Podcast  /  07-03-2021

De Mol is bovengronds! Annemieke praat uitgebreid na met de Mol, de winnaar en Rik. Waarom wilde de Mol van tevoren niet weten wie er mee gingen? Wanneer dacht de winnaar zeker te weten dat ze eruit zou vliegen? Voor wie sprak Remco de ochtend na zijn vertrek een boodschap in? En mogen er tijdens de...


#9 - Afgeschermd (S21)

Luister  

De Wie is de Mol? Podcast  /  28-02-2021

Vlak voor de ontknoping toch nog een rood scherm krijgen, hoe heeft de afvaller dat ervaren? En wat gebeurt er als Rik een spelfout maakt tijdens de executie? Welke aandenkens aan Wie is de Mol? bewaart Rik zelf eigenlijk? En kan hij al iets loslaten over het volgende seizoen?


#8 - Raddraaiers (S21)

Luister  

De Wie is de Mol? Podcast  /  21-02-2021

Hoe wordt de test gemaakt? Heeft Rik wel eens een onderonsje met de Mol? En welke angsten heeft de afvaller tijdens Wie is de Mol? overwonnen? Annemieke blikt met Rik en de afvaller terug op al het spektakel in aflevering 8.


#7 - Gedragen (S21)

Luister  

De Wie is de Mol? Podcast  /  14-02-2021

Wat gebeurt er als de pot zoek raakt? En van wie zijn al die hangende kleren? Rik doet een boekje open over de executies en hoe keek de afgevallen kandidaat naar zichzelf op televisie? Dat en meer in deze aflevering van De Wie is de Mol? Podcast!


#6 - Open Deur (S21)

Luister  

De Wie is de Mol? Podcast  /  07-02-2021

Rik vertelt Annemieke alles over hoe hij een file veroorzaakte in Tsjechië. En waarom ging de reis dit jaar eigenlijk naar Tsjechië? Ook leer je in deze podcast meer over hoe de kandidatengroep wordt samengesteld: wanneer ben je ‘bekend genoeg’ voor Wie is de Mol? En wat gebeurt er na de opnam...


#5 - Loco Motion (S21)

Luister  

De Wie is de Mol? Podcast  /  31-01-2021

In de podcast van deze week: de verhalen achter de presentatieteksten van Rik. En antwoord op de vraag: hoe delen kandidaten hun molboekje in? Ook komt Annemieke meer te weten over de tactiek van de afgevallen kandidaat.


#4 - Gevoelige plaat (S21)

Luister  

De Wie is de Mol? Podcast  /  24-01-2021

Annemieke en Rik bespreken de vierde aflevering en Rik beantwoordt de vraag: hoe weten de kandidaten wanneer een opdracht voorbij is? Annemieke blikt terug met de kandidaat die het spel helaas moest verlaten. Waar ligt de afvaller nog wel eens wakker van?


#3 - Uit de kunst (S21)

Luister  

De Wie is de Mol? Podcast  /  17-01-2021

Maakt de Mol ook iedere aflevering de test? En waarom willen zoveel kandidaten penningmeester worden? Rik doet mét hoogtevrees verslag vanaf een wolkenkrabber in Zlín. En uiteraard praat Annemieke met de afvaller, bijvoorbeeld over hoe je zo'n bijzonder avontuur verborgen houdt voor je familie...


#2 - Afdansen (S21)

Luister  

De Wie is de Mol? Podcast  /  10-01-2021

Annemieke en Rik praten na over de tweede aflevering. Wie waren die schietgrage ballerina’s? Hoe ging het art department dit seizoen te werk? En je hoort hoe de afvaller stond te springen om mee te doen aan Wie is de Mol?.


#1 - Van de kaart (S21)

Luister  

De Wie is de Mol? Podcast  /  03-01-2021

De Wie is de Mol? Podcast is terug! Annemieke Schollaardt en Rik van de Westelaken bespreken hoe seizoen 21 werd gemaakt in tijden van corona. En tot welke inzichten kwam de eerste afvaller na de executie?


Jubileum #8: Knikkende knieën

Luister  

De Wie is de Mol? Podcast  /  25-10-2020

Het is volbracht! De Mol is bekend en uit zijn hol... Annemieke spreekt de finalisten én dus ook de Mol over hun deelname, hun strategie en de uitkomst. Wat voor stress brachten de molacties met zich mee? En waarom brachten letterijk knikkende knieën de serie bijna in gevaar...?


Jubileum #7: Ontspoord

Luister  

De Wie is de Mol? Podcast  /  18-10-2020

In de laatste aflevering voor de finale spreekt Annemieke de ‘net-nieter’, de kandidaat die voor de tweede keer de finale nét niet heeft gehaald. Ook komen de oud-Mollen aan het woord. Hoe was het om daar te staan, in de vervallen abdij, met kandidaten die inmiddels ogen in hun achterhoofd zoud...


Jubileum #6: Nat Gaan

Luister  

De Wie is de Mol? Podcast  /  11-10-2020

Een woeste zee en een genadeloze executie. Trek maar iets roods aan, want Annemieke spreekt niet één maar twee afvallers in deze aflevering van de podcast.


Jubileum #5: Verdeelsleutel

Luister  

De Wie is de Mol? Podcast  /  04-10-2020

Soms zijn de kandidaten niet alleen de draad kwijt, maar ook elkaar...In deze aflevering van de officiële Wie Is De Mol? Podcast een mooi overzicht van 20 jaar zoektochten. Verder hoor je dat zuiver zingen niet altijd een eitje is, maar het ontbijt wel! En Rik van de Westelaken doet verslag vanaf t...


Jubileum #4: Het Bos In

Luister  

De Wie is de Mol? Podcast  /  27-09-2020

Annemieke gaat het bos in met de meest verdachte én geliefde afvaller, samen met Loetje. Oud-Mollen komen aan het woord en wat zijn de meest opvallende fotografie-opdrachten door de seizoenen heen?


Jubileum #3: Besloten

Luister  

De Wie is de Mol? Podcast  /  20-09-2020

Als je de derde afvaller zou moeten omschrijven, dan zou je letterlijk kunnen zeggen; “zin in Wie is de Mol?”. Annemieke spreekt de verbaasde ex-kandidaat in deze aflevering van de officiële Wie is de Mol?-Podcast.


Jubileum #2: Een Hard Gelag

Luister  

De Wie is de Mol? Podcast  /  13-09-2020

Hoe de slappe lach ervoor zorgde dat het rode scherm verscheen. De afvaller legt het uit aan Annemieke in deze aflevering van de officiële Wie Is De Mol?podcast. Verder: een stoelendans, een terugblik op de meest bizarre veiling ooit, en heel veel lasers!


Jubileum #1: Weerzien

Luister  

De Wie is de Mol? Podcast  /  06-09-2020

Annemieke blikt terug met de eerste afvaller van het jubileumseizoen, de oud mollen vertellen hoe het was om weer even terug te zijn in Wie is de Mol? en Rik maakte stiekem opnames in de eeuwenoude bibliotheek van het kasteel van Poppi. Dat en meer in de eerste aflevering van een gloednieuw seizoen...


Jubileum: 20 jaar 'Wie is de Mol?'

Luister  

De Wie is de Mol? Podcast  /  04-09-2020

Wie is de Mol? bestaat 20 jaar en dat vieren we vanaf 5 september met een jubileumseizoen. Bij een extra seizoen van Wie is de Mol? hoort een extra seizoen van De Wie is de Mol? Podcast! Vanaf zondag 6 september praat Annemieke Schollaardt je weer wekelijks bij. Abonneer je alvast en mis niks!


#10 - Rob(in), over...! (S20)

Luister  

De Wie is de Mol? Podcast  /  21-03-2020

Tijdens de intieme finaledag van het 20e seizoen van Wie is de Mol? sprak Annemieke in het geheim alle finalisten, na de executie in de Vondelkerk, voor de live finale. Waarom moeten we de vriend van Miljuschka bedanken voor het feit dat ze mee heeft gedaan aan Wie is de Mol? Welke opdracht heeft ve...


#9 - Vieren (S20)

Luister  

De Wie is de Mol? Podcast  /  08-03-2020

Hoe kwamen die Hollandse ingrediënten op de markt in China en wat heeft de Titanic met deze plek te maken? Regisseur Rick ging op audiëntie om te mogen filmen op de allerheiligste plek van China. Rik vertelt hoe hij zich voorbereidt op zijn belangrijke eindrede. En hoe gaat dat kiezen van de muzie...


#8 - De wind draait (S20)

Luister  

De Wie is de Mol? Podcast  /  01-03-2020

Rik doet een boekje open over de hitte in China en deelt zijn verhelderende verslag vanaf de brug. En wat moet je je nou voorstellen bij het werk van de mensen die de kandidaten begeleiden? Annemieke vraagt het aan kandidatenbegeleider Dayna. De afvaller deelt een bijzondere muzikale herinnering aan...


#7 - Ukelulu (S20)

Luister  

De Wie is de Mol? Podcast  /  23-02-2020

Het lasergamen tegen de Mol blijkt een soort militaire operatie te zijn geweest voor het productieteam. Rik bespreekt hoe het er achter de schermen aan toeging. Regisseur Rick verstopte maar liefst twee aanwijzingen naar 20 jaar Wie is de Mol? in aflevering 7. En eindelijk komt lokale producer Lulu...


#6 - Mollode (S20)

Luister  

De Wie is de Mol? Podcast  /  16-02-2020

Iemand ging in China met de billen bloot, maar wie en waarom? Wat was de oplossing van de opdracht 'Vak Werk'? Hoe reageerden de molloten op het eerbetoon van de makers? En waarom begreep niemand wat er in het molboekje van de afvaller stond?


#5 - Opnemen (S20)

Luister  

De Wie is de Mol? Podcast  /  09-02-2020

Welke teksten stonden er nu precies op de waaiers in het park? Wat stopten Rik en Annemieke in hun WIDM-jaar in hun ondergoed? En waarom was de afvaller, volgens eigen zeggen, opeens bloed-chagrijnig? Je hoort het allemaal en meer in aflevering 5 van de Wie is de Mol?-Podcast!


#4 - Groene bubbel (S20)

Luister  

De Wie is de Mol? Podcast  /  02-02-2020

Voor wie was Rik op de vlucht in een Chinees hotel? Hoe abrupt is het afscheid van de afvallers nou echt? Wat is het verhaal van de executiestoeltjes? En... letterlijk een kijkje achter HET scherm bij MolTalk. Je hoort het allemaal én meer in een nieuwe aflevering van De Wie is de Mol? Podcast!


#3 - Uitgesproken (S20)

Luister  

De Wie is de Mol? Podcast  /  26-01-2020

Eén van de drie opdrachten is op het laatste moment helemaal omgegooid. Maar welke en waarom? Hoe kreeg Rik Chinese woorden onder de knie? Waarom was 'Lijn(ver)diensten' een bijzondere opdracht voor Robin? In hoeverre maakte Rick gebruik van Chinese muziek? En had de afvaller nou nog nooit naar Wie...


#2 - Tante Tunnel (S20)

Luister  

De Wie is de Mol? Podcast  /  19-01-2020

Van bombastische locaties tot gênante blunders en bijzondere toiletsituaties, deze aflevering zit vol met exclusieve verhalen over het reilen en zeilen voor en achter de schermen bij Wie is de Mol?. Annemieke spreekt o.a. presentator Rik, Mister Mol Rick en Robin van het art department.


#1 - Bezienswaardigheid (S20)

Luister  

De Wie is de Mol? Podcast  /  12-01-2020

Seizoen 20 van Wie is de Mol? is begonnen! Hoe probeerden de makers te reizen zonder gezien te worden? Hoe verging het Rik tijdens zijn tweede seizoen als presentator? Wat nam het art department mee op hun reis naar China? En wat deed Sarah Chronis precies achter de schermen? Dat en meer in deze afl...


We tellen af..

Luister  

De Wie is de Mol? Podcast  /  09-01-2020

Op zaterdag 11 januari 2020 begint het nieuwe seizoen van Wie is de Mol? Vanaf zondag 12 januari word je weer wekelijks bijgepraat door Annemieke Schollaardt en Rik van de Westelaken. Abonneer je nu alvast en mis niks van dit exclusieve kijkje achter de schermen!


#10 - Uitgevogeld (S19)

Luister  

De Wie is de Mol? Podcast  /  07-04-2019

De Mol is bekend en de finale is geweest. Maar er zijn nog zoveel vragen! Hoe zit het met "het stokje"? Hielp Sarah met het stelen van de joker? Wat is de guilty pleasure van Merel? Annemieke spreek De Mol en de winnaar en vogelt alles uit.


#9 - Finale (S19)

Luister  

De Wie is de Mol? Podcast  /  03-03-2019

De ontknoping nadert... Annemieke en Rik nemen samen de finale door. En hoe beleeft een echte mol Wie is de Mol? En wat gebeurt er als een opdracht opeens niet doorgaat? Dat en veel meer hoor je in deze laatste podcastaflevering met o.a. regisseur Rick McCullough en oud-mollen Klaas van Kruistum, An...


#8 - Eindsprint (S19)

Luister  

De Wie is de Mol? Podcast  /  24-02-2019

En toen waren er nog drie. Rik en Annemieke nemen, vlak voor de finale, de stand van zaken door. Ook komt de laatste afvaller aan het woord en hoor je nog meer backstageverhalen van regisseur Rick, drone operator Wendel en hoofd Art Department Daan...


#7 - Slangenkuil (S19)

Luister  

De Wie is de Mol? Podcast  /  17-02-2019

Rik waande zich in een aflevering van Planet Earth, regisseur Rick legt uit hoe dat nu werkt met afleveringen zonder of met meer afvallers en Annemieke spreekt uitgebreid met de slachtoffers van het mollenslagveld...


#6 - Kunst en vliegwerk (S19)

Luister  

De Wie is de Mol? Podcast  /  10-02-2019

Zo'n televisieprogramma als Wie is de Mol?, daar komt letterlijk kunst en vliegwerk bij kijken. De kunsten van hoofd Art Department Daan en het vliegwerk van drone-master Wendel. Dat en meer in deze zesde aflevering van De Wie is de Mol? Podcast!


#5 - Bovenop (S19)

Luister  

De Wie is de Mol? Podcast  /  03-02-2019

Annemieke spreekt Rik over de afvaller, de afvaller over de opdrachten van Rick, regisseur Rick over de fans... En de fans? Die zitten overal bovenop!


#4 - Uit zicht (S19)

Luister  

De Wie is de Mol? Podcast  /  27-01-2019

Wat moet je doen om in het spel te blijven? Slotjes op je Molboekjes? Alles opschrijven en uit je hoofd leren? HEEL GOED OP JE JOKERS PASSEN?? Of gewoon van het spel en het uitzicht genieten? Annemieke zoekt het uit in aflevering 4 van De Wie is de Mol? Podcast.


#3 - (Ge)bouwen (S19)

Luister  

De Wie is de Mol? Podcast  /  20-01-2019

Hoe vinden ze toch die schitterende Wie is de Mol? locaties? En hoe bouwt het team daarna op die plekken zoiets waanzinnigs als de executie van aflevering 3? Annemieke zoekt het uit met Rik, Rick en nog meer medewerkers.


#2 - Bijhouden (S19)

Luister  

De Wie is de Mol? Podcast  /  13-01-2019

Ook al ben je nog zo verdacht, het spel kan zo voorbij zijn. Annemieke spreekt de eerste afvaller. En wat heb je aan je Molboekje?


#1 - Ri(c)k (S19)

Luister  

De Wie is de Mol? Podcast  /  06-01-2019

In deze eerste aflevering spreekt Annemieke onder andere met niemand minder dan Rick McCullough. Rick is de regisseur van Wie is de Mol? en dus the Man in Chief: The Molfather.


# Nieuw! De Wie is de Mol? Podcast

Luister  

De Wie is de Mol? Podcast  /  21-12-2018

Op zaterdag 5 januari 2019 begint er weer een nieuw seizoen van Wie is de Mol? Dit jaar voor het eerst met een podcast! Wil je niks missen? Vanaf zondag 6 januari 16:00 uur word je wekelijks bijgepraat door Annemieke Schollaardt en Rik van de Westelaken en krijg je een exclusief kijkje achter de sch...