Podcast Zoeker

Dik Voormekaar Show

Dik Voormekaar Show

Humor  |  34 afleveringen

De Dik Voormekaar Show is terug!

Luister naar compilaties van de vele hilarische hoogtepunten uit het rijke archief van deze legendarische radio show (1973 - 2003) door André van Duin en Ferry de Groot.

Natuurlijk een 'must' voor de echte fans, daarnaast hopen de makers op een nieuwe generatie liefhebbers.

Binnenkort komen er ook nieuwe afleveringen.

website : https://www.dedikvoormekaarshow.nl/


Dik Voormekaar Show comp. 33Luister  

Er is een nieuw pasjessysteem om de deur te bedienen. Dat werkt zeker 4 minuten.

Dik VoormekaarShow comp. 32Luister  

Bep en Toos zijn heel erg te laat. Ze bellen vanuit de auto. Meneer De Groot is begonnen aan een cursus Nederlands.

Dik VoormekaarShow comp. 31Luister  

De show begint een beetje later. De Groot heeft een dranger op de studiodeur gezet die iets te strak is afgesteld. Er komt een vertegenwoordiger van de ANWB en Ome Joop lost de problemen van een 14-jarig meisje op. Wietse van de bakfietsen belt vanuit zijn stacaravan en Dikke Leo presenteert een per…

Dik VoormekaarShow comp.30Luister  

De vormgeving van het programma dreigt in de soep te lopen. Henk Dulles en zijn Joekelulles zitten vast in de lift.

Dik VoormekaarShow comp.29Luister  

Joekelulles live, Nederlandse winnaar van de Oscar, Harry Nak verzorgt een paar exclusieve hapjes en TV-icoon Ivo Niehe, interviewt twee 100-jarige mannen.

Dik VoormekaarShow comp.28Luister  

Meneer De Groot over de tunes, Ome Joop helpt een luisteraar. Wietse over zijn buurvrouw en Dikke Leo verkoopt paraplu’s.

Dik VoormekaarShow comp.27Luister  

Nieuwjaarswensen. Henk Dulles heeft plannen. Ome Joop met zijn helpdesk. Dikke Leo is reisorganisator geworden en Harry Nak bevindt zich bij een schilder in Rotterdam.

Dik VoormekaarShow comp.26Luister  

Dik Voormekaar is helemaal in de kerststemming en heeft zijn team klaargestoomd voor een live-uitvoering van het Kerstspel.

Dik VoormekaarShow comp.25Luister  

Kerst, Harry Nak op Postkantoor, Nico van eigen huis, Nationaal Dictee

Dik VoormekaarShow Comp.24Luister  

Harry Nak live-verslag van de aankomst van Sinterklaas. Ome Joop Verzoekhoek. Dikke Leo handelt in de boterletters. De show (uit najaar 2000) heeft dan al de primeur van een niet-Zwarte Piet

Dik VoormekaarShow comp.23Luister  

“Dik Voormekaar-actueel” Ome Joop verzoekhoek, Kees Hond en zijn Zingende Honden. Marco Borsato

Dik VoormekaarShow comp.22Luister  

Catherine Keyl. Dulles introduceert zichzelf, er is een nieuwsrubriek, een uitvinder met een spectaculair apparaat en Adamo zingt Vous-permettez-Monsieur. Ome Joop is druk met faxen.

Dik VoormekaarShow comp.21Luister  

ophokplicht van kippen. Een huilend ventje voor de deur en Ome Joop heeft weer een nieuwe rubriek.

Dik VoormekaarShow comp.20Luister  

“Ik ben zo blij dat ik je niet vergeten ben” van Joost Nuisl en er is een verrassende Nederlandse cover op de nieuwe plaat van Idols-idool Jim Bakkum.

Dik VoormekaarShow comp.19Luister  

Het toiletpapier is op. een optreden van Anneke Grönloh, “bijzondere verhalen” van Meneer De Groot, Dikke Leo een bijzonder lucratieve handel

Dik VoormekaarShow comp.18Luister  

eierschildercursus, Meneer ’t Hoen is kippenboer. Jamai zingt met Bep en Toos een liedje en Dikke Leo heeft toepasselijke handel. Harry Nak geeft vandaag cateringles.

Dik VoormekaarShow comp.17Luister  

Kerstmis, Oud en Nieuw en Meneer De Groot was ziek. Patty Brard. Ook Willeke Alberti komt. geluidsman Kees Lombok.

Dik VoormekaarShow comp.16Luister  

Bep krijgt haar schoenen niet uit. Ome Joop ook nog eens zijn tweelingbroer Jaap mee naar de studio. Gijs Kachelglans heeft een bijzonder beroep, en Ome Joop verzorgt een consumentenrubriek.

Dik VoormekaarShow comp.15Luister  

Dikke Leo is terug van vakantie. Meneer De Groot vertelt over de hoosbuien, de postcodeloterij. Meneer De Groot en die heeft weer nieuws over het clubhuis van zijn fanclub.

Dik Voormekaarshow comp.14Luister  

Meneer De Groot is jarig en dat wordt uitgebreid gevierd. Meneer Hamerteen vertelt over zijn eigen stembureau, de quiz “De Zwakste Schakel”. nieuws over Dikke Leo.

Dik Voormekaarshow comp. 13Luister  

De verwarming in de studio is kapot. Wietse van de Bakfietse heeft De Groot een kerstpakket gestuurd. Henk Dulles maakt een liedje over de “Bob” en De Groot heeft een geheim telefoonnummer.

Dik Voormekaarshow comp.12Luister  

Dik Voormekaarshow comp.12

Dik Voormekaarshow comp.11Luister  

dikvoormekaarshow.nl comp.11

Dik Voormekaarshow comp.10Luister  

Meneer De Groot heeft een nieuwe deurbel met 249 geluiden geïnstalleerd, Dik ontvangt iemand van de actie proefdieren en Dikke Leo heeft een nieuw handeltje. Weerman Jan Versteeg verzorgt het uitgebreide weerbericht en Vader Abraham demonstreert zijn talent voor gedichtjes. De Meneer De Grootfanclu…

DikVoormekaarshow.nl comp.9Luister  

De DVMK-ploeg krijgt bezoek van de koffieboeren Kanis & Gunnink. Ook moeten er i.v.m. identiteitspasjes nieuwe foto’s worden gemaakt en zijn er muizen ontdekt in het distributiecentrum van Albert Heijn. Dikke Leo ligt dwars en het neefje van De Groot is de klas uitgestuurd. DikVoormekaarshow.nl …

DikVoormekaarshow.nl comp.8Luister  

Dik Voormekaarshow comp.8

DikVoormekaarShow.nl comp.7Luister  

Ook in deze Dik Voormekaar Show komen Bep, Dikke Leo, Henk Dulles en Ome Joop voorbij!

DikVoormekaarShow.nl comp.6Luister  

Dik Voormekaar Show comp. 6

DikVoormekaarShow.nl comp.5Luister  

De Dik Voormekaar Show comp.5

DikVoormekaarShow.nl comp.4Luister  

Hoogtepunten uit de periode 2001/2003 Tros Radio 3

DikVoormekaarShow.nl comp.3Luister  

Deze aflevering begint in een ziekenauto op weg naar een promotiedag voor de Clinie Clowns. In deze periode groeit de Lijst Pim Fortuyn enorm. Vandaar dat ook in de Dik Voormekaarshow een loflied wordt gezongen. Verder is er een professionele Paashaas en heeft Meneer De Groot een nieuwe hond.

DikVoormekaarShow.nl comp.2Luister  

Montage van de periode september tot en met december 2001. Een periode die werd gekenmerkt door het aanstaande huwelijk tussen Prins Willem-Alexander en Maxima.

DikVoormekaarShow.nl comp.1Luister  

Discjockey Erwin Diergaarde stelde zijn laatste halfuur Hilversum 3, tussen 11.30 en 12.00 ter beschikking van de Dik Voormekaarshow.

Radiodoc: Dik VoormekaarLuister  

Deze documentaire is gemaakt door Hans van Raaij, vormgever bij NOS-Radio 1. Hans was een bewonderaar en dat is te horen ook. Hij vervlecht in deze aflevering de interviews zodanig met het archiefmateriaal, dat er een waar hoorspel ontstaat.