DIW Jubilee

DIW Jubilee

TV & Film  |  11 afleveringen

De Ideale Wereld bestaat 10 jaar. En in plaats van dat te vieren, hebben we een podcast gemaakt. Want naast een laag stof, is er achter de schermen van DIW ook een berg goede verhalen blijven liggen. Gastvrouw Lieselot Boens vraagt de pieren uit de neuzen van de drie presentatoren en heel wat (ex-) medewerkers van het satireprogramma. Het resultaat is een uiterst verteerbare mix van al dan niet gênante anekdotes over afgaan, terug opstaan, stemmetjeshumor, garderobe-fails en het aantal kakapipi-moppen dat een meerwaardezoeker kan verdragen.  Ontdek ook alle sketches bij de podcast op VRT MAX.

Verras mij  


Otto-Jan Ham, Jan Jaap van der Wal & Ella Leyers

Luister  

DIW Jubilee  /  16-10-2023

De drie hosts, voor het eerst samen in één ruimte. Lang leve de Ideale Wereld. Maar kan DIW nog lang leven?


Jonas Geirnaert, Jan Dircksens & Tom Borremans

Luister  

DIW Jubilee  /  16-10-2023

Jonas Geirnaert, Jan Dircksens & Tom Borremans halen herinneringen op. Over stront opkuisen, Sociaal Incapabele Michiel en bloot, veel bloot.


Sven De Leijer, Liesa Naert & Carl Dircksens

Luister  

DIW Jubilee  /  16-10-2023

Sven De Leijer, Liesa Naert & Carl Dircksens in de oude zetels. Ze hebben het over verborgen camera, politici in hun binnenzak en het ontstaan van De Woordvoerder.


Lukas Lelie, Tom Borremans & Arne Martin 

Luister  

DIW Jubilee  /  16-10-2023

Lukas Lelie, Tom Borremans & Arne Martin komen vertellen. Over sketches die het daglicht nooit gezien hebben, stage lopen en iets wat Arne nog nooit eerder aan zijn mama had opgebiecht.


Sarah Vandeursen, Willem Leyssens & Bart Van Peer 

Luister  

DIW Jubilee  /  16-10-2023

Sarah Vandeursen, Willem Leyssens & Bart Van Peer blikken terug op 10 jaar DIW. Muilen met dieren, prille liefde en het al dan niet bezitten van schroom.


Jan Jaap van der Wal, Jade Mintjens & Bert Janssens

Luister  

DIW Jubilee  /  16-10-2023

Jan Jaap van der Wal, Jade Mintjens & Bert Janssens halen samen hun herinneringen op. Overleven met corona, de dromen van Jade en de kunst van het sidekicken.


Koen De Poorter, Jelle De Beule & Luc Haekens 

Luister  

DIW Jubilee  /  16-10-2023

Koen De Poorter, Jelle De Beule & Luc Haekens nog eens samen in één ruimte. Dan gaat het over chalarmeren, de opmerkelijke behulpzaamheid in Tienen en het archiefmapje van Jelle.


Ella Leyers, Lukas Lelie & Jelle Gordyn 

Luister  

DIW Jubilee  /  16-10-2023

Ella Leyers, Lukas Lelie & Jelle Gordyn komen vertellen over hun hoogtepunten, minder hoge punten en op de valreep nog felicitaties voor Ben Crabbé.


Jonas Geirnaert, Luc Haekens & Bert Janssens 

Luister  

DIW Jubilee  /  16-10-2023

Jonas Geirnaert, Luc Haekens & Bert Janssens in de zetel.  Goeie herinneringen aan de shows in de AB, kaka in een camper en dweepten ze ooit met Rusland?


Otto-Jan Ham, Jelle De Beule & Jan Eelen 

Luister  

DIW Jubilee  /  16-10-2023

Otto-Jan Ham, Jelle De Beule & Jan Eelen halen samen hun herinneringen op. Ze keren terug naar het prille begin, de televisiesterren en Wauters vs Waes vs Wham. 


Trailer - DIW Jubilee

Luister  

DIW Jubilee  /  05-10-2023

Naast een laag stof, is er achter de schermen van De Ideale Wereld ook een berg goede verhalen blijven liggen. Host Lieselot Boens vraagt de pieren uit de neuzen van de drie presentatoren en heel wat (ex-) medewerkers van het satireprogramma. Het resultaat is een uiterst verteerbare mix van al dan n...