DOPA Podcast

DOPA Podcast

Kinderen & Familie  |  19 afleveringen

Dochter en vader overbruggen hun generatiekloof en bespreken alles wat er maar op hun pad komt; school, werk, vakanties, leuke dingen, stomme dingen, drank, drugs, vriendschappen, wat is hip en wat juist niet.

Verras mij  


18 Een kind zoals ik..

Luister  

DOPA Podcast  /  30-12-2023

Veer en Yns zitten te mijmeren over midlife crises, over wel of niet kinderen krijgen, en snappen eigenlijk niet waar de hormonen vandaan komen.


17 Oliebollen

Luister  

DOPA Podcast  /  17-10-2023

Veer en Yns zitten eindelijk weer eens samen aan tafel. En de oliebollen zijn er weer, da's eigenlijk het belangrijkste in deze messed up wereld.


16 Roadtrippin'

Luister  

DOPA Podcast  /  15-07-2023

Veer en Ynzo gaan op elektrische roadtrip naar hun vakantiebestemming in Spanje en doen verslag onderweg.


15 over mode en ChatGPT

Luister  

DOPA Podcast  /  19-03-2023

Veer wil het hebben over modetrends over de jaren heen, maar Ynzo kan het alleen maar hebben over ChatGPT en Eminem.


14 Slow...Go with the flow...en zo...

Luister  

DOPA Podcast  /  04-02-2023

Veer en Yns hebben het over een tussenjaar, over de toekomst van wonen, maar houden het lekker kort vandaag want er moet gewerkt worden.


13 The man, the myth, the legend

Luister  

DOPA Podcast  /  07-01-2023

Veer en Yns eindigen de kerstvakantie met een speciale gast in de podcast. Want the man, the myth, the legend kwam voorbij in onze opname om te praten over de toekomst. 


12 Onwijs 'spontaan'...

Luister  

DOPA Podcast  /  04-12-2022

Veer en Yns zitten in een babbelstemming maar hebben eigenlijk geen onderwerpen. Da's 'onwijs' spontaan dus.


11 Zomer en zo

Luister  

DOPA Podcast  /  23-08-2022

Veer en Yns nemen de zomer door, bespreken boerenprotesten, wat ze gebinged hebben deze zomer en hoe de verjaardag van Veer er uit moet gaan zien. Ynzo probeert ook achter het grote vrouwenmysterie te komen.


10 Ellende in je tussenuur

Luister  

DOPA Podcast  /  10-06-2022

Veerle en Ynzo bespreken wat generatieverschillen, maar komen al snel op ellendige actualiteiten.


09 Beauty standards en self love

Luister  

DOPA Podcast  /  21-03-2022

Veer trekt haar therapeutenjasje aan en vertelt over de druk die de huidige beautystandards hebben op deze generatie.link naar Insta account voor steun aan Oekraïne: @chantalvdb.1976


08 Moeilijke Tijden

Luister  

DOPA Podcast  /  05-03-2022

We vinden het lastig om ons relaxt te voelen vandaag, met alle gekte om ons heen. Maar ook wel weer goed om met elkaar te bespreken.Een GenZ dochter, Veerle, en haar Boomer pa, Ynzo, geven hun (wisselende) mening over van alles; het leven, actualiteiten, mode, eten, boeken en duurzaamheid.


07 Vroege Voornemens

Luister  

DOPA Podcast  /  22-12-2021

Kerst komt er aan, de laatste podcast van dit jaar al weer. We hebben het over je droombaan, over een nieuwe sponsor, en vooral zo min mogelijk over die nieuwe lockdown.Een GenZ dochter, Veerle, en haar Boomer pa, Ynzo, geven hun (wisselende) mening over van alles; het leven, actualiteiten, mode, et...


06 Mac n' Cheese. En Sint.

Luister  

DOPA Podcast  /  04-12-2021

Man o man, het is koud, het regent, dus praten we over comfort food. En we willen een duurzame Sinterklaas.Een GenZ dochter, Veerle, en haar Boomer pa, Ynzo, geven hun (wisselende) mening over van alles; het leven, actualiteiten, mode, eten, boeken en duurzaamheid.


05 Opa's en oma's. En doekoe.

Luister  

DOPA Podcast  /  03-11-2021

Lockdown of niet, we praten door over opa's en oma's, over de druk van school, kitesurfen en doekoe.Een GenZ dochter, Veerle, en haar Boomer pa, Ynzo, geven hun (wisselende) mening over van alles; het leven, actualiteiten, mode, eten, boeken en duurzaamheid.


04 Pepernoten in de zomer

Luister  

DOPA Podcast  /  10-10-2021

Pepernoten en kerstmuziek in de zomer, woke (én intolerante) pubers, vakanties en weer een boekbespreking van Veer.Een GenZ dochter, Veerle, en haar Boomer pa, Ynzo, geven hun (wisselende) mening over van alles; het leven, actualiteiten, mode, eten, boeken en duurzaamheid.


03 Veel te laat

Luister  

DOPA Podcast  /  09-10-2021

Een herfstig gesprek over vaccinatie (toch..), over school, drank, een boek, en over géen social media.Een GenZ dochter, Veerle, en haar Boomer pa, Ynzo, geven hun (wisselende) mening over van alles; het leven, actualiteiten, mode, eten, boeken en duurzaamheid.


02 Emoticons of Emojis

Luister  

DOPA Podcast  /  09-09-2021

We hebben het over Fast Fashion, over verjaardagsfeestjes, de Taliban, over duurzaamheid op school, en we hebben het vooral niet over Corona, of toch?Een GenZ dochter, Veerle, en haar Boomer pa, Ynzo, geven hun (wisselende) mening over van alles; het leven, actualiteiten, mode, eten, boeken en duurz...


01 Wat ballll je??

Luister  

DOPA Podcast  /  28-08-2021

De allereerste podcast worden we al arrogant en hebben we het over sponsors. Maar ook over kiten, over de situatie in Afghanistan, en over Gen Z termen ('Wat ballll je?!').Een GenZ dochter, Veerle, en haar Boomer pa, Ynzo, geven hun (wisselende) mening over van alles; het leven, actualiteiten, mode,...


00 We doen een pilot

Luister  

DOPA Podcast  /  27-08-2021

Een GenZ dochter, Veerle, en haar Boomer pa, Ynzo, geven hun (wisselende) mening over van alles; het leven, actualiteiten, mode, eten, boeken en duurzaamheid.