Driekwart de Podcast

Driekwart de Podcast

Humor  |  9 afleveringen

In Driekwart de Podcast gaan boezemvrienden Jasper, Jappie, en Joost de confrontatie aan met de gevreesde “quarter-life crisis”. De dertig lonkt en het volwassen leven heeft al een stevige voet tussen de deur, maar zijn de heren wel klaar om op te groeien? Juist nu de wereld aan hun voeten zou moeten liggen worstelen ze met een hoop vragen. Met goede moed bijten de mannen zich elke twee weken vast in een nieuw onderwerp in de hoop een beetje wijzer te worden. Diepe discussie en ondiep gezwam komen op tafel, met soms verassende inzichten als gevolg. Luister je mee?

Verras mij  


Aflevering 9: Zomer (bonus)

Luister  

Driekwart de Podcast  /  22-08-2022

Het is vol aan het zomeren, en dat voel je in alles: festivals, heerlijke zon en vakantie! Hoe gaan de mannen hiermee om? Ver op reis of toch dichtbij naar côte de sloot. Jezelf helemaal ontdekken of gewoon lekker met je billen op het strand nietsdoen. P.s. Deze aflevering is uiteraard geüpload va...


Aflevering 8: Relaties

Luister  

Driekwart de Podcast  /  11-04-2022

Bestaat de ware? En zo niet, wat zoeken we dan precies?  Daten zonder te veel verplichtingen, of juist verder settelen, alles lijkt nog mogelijk. De mannen leggen hun hart bloot in deze laatste aflevering van het seizoen. Luister je nog één keer mee?


Aflevering 7: Geld

Luister  

Driekwart de Podcast  /  28-03-2022

Hoe verandert geld jouw kijk op het leven? Met de eerste serieuze banen komt er ook voor het eerst wat geld op de rekening te staan. Verandert dit ook de uitgavenpatronen? En hebben de mannen nu minder of juist meer geld stress dan tijdens de studie? Maakt geld het leven wat makkelijker, of word je...


Aflevering 6: Ouders

Luister  

Driekwart de Podcast  /  14-03-2022

De band met je ouders, hoe verandert die? We zijn allemaal een stukje opgegroeid, en daarmee is ook de ouder kind verhouding veranderd. Zijn er al tekenen van ouderdom zichtbaar? En hoe kijken de mannen vanuit dit nieuwe perspectief naar hun opvoeding?


Aflevering 5: Levensdoelen

Luister  

Driekwart de Podcast  /  28-02-2022

Hoe bepalend zijn doelen? Doelen zijn overal, in je carrière, relaties, en vrije tijd. Soms lijkt het alsof we alles nu al moeten weten. Moeten deze doelen je keuzes bepalen? En zitten ze misschien juist weleens in de weg? De heren gaan weer in discussie, komen ze er deze week uit?


Aflevering 4: Wonen

Luister  

Driekwart de Podcast  /  14-02-2022

Waar ben jij echt thuis? De mannen hebben een hoop wensen, maar in tijden van woningnood kan je niet altijd kieskeurig zijn. Huisgenoten, samenwonen, of juist iets totaal anders? Mogelijkheden lijken er genoeg, maar hoe vind je de juiste?


Aflevering 3: Werk

Luister  

Driekwart de Podcast  /  31-01-2022

Hoe vind je een droombaan? Werk is een groot deel van het volwassen leven, en daar mag best kritisch naar gekeken worden. Maar wat zijn de belangrijkste criteria? De een wil impact maken, de ander vooral een mooi product. Kunnen de mannen het deze week eens worden?


Aflevering 2: Hobby's

Luister  

Driekwart de Podcast  /  17-01-2022

Hobby’s, hoe belangrijk zijn die nou eigenlijk? We zinken best wat tijd in onze hobby’s, maar halen we er ook iets uit? De een wil presteren en vooruitgang boeken, de ander doet het puur voor de ontspanning. De heren duiken diep het onderwerp in, met nieuwe inzichten tot gevolg.


Aflevering 1: Vriendschap

Luister  

Driekwart de Podcast  /  03-01-2022

Hoe belangrijk is vriendschap? Het lijkt alsof vrienden maken steeds moeilijker wordt, en tijd om bestaande vriendschappen te onderhouden is er eigenlijk ook weinig. In deze eerste aflevering houden de mannen elkaar eens goed een spiegel voor, beter een goede buur of een verre vriend?