Edkast

Edkast

Muziek  |  11 afleveringen

Edkast is een podcast uit de binnenwereld van muzikant Ed Bahonie. Een avontuur dat anders liep. Quarantaine in een klein Italiaans dorpje. Ed praat tegen zijn synthesizers en die synthesizers praten terug.

Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Verras mij  


Undici

Luister  

Edkast  /  24-07-2020

Dit is aflevering elf (undici) van Edkast, de podcastserie over de avonturen van muzikant Ed Bahonie in Zuid-Italië. Deze aflevering sticht Ed een nieuw dorp in het dorp. In Baselicetto kunnen konijnen praten, en vertellen de dorpelingen elkaar hun geheimen. Hosted on Acast. See acast.com/privacy f...


Dieci

Luister  

Edkast  /  03-07-2020

Dit is aflevering tien van Edkast, met deze keer een extra lange elektronische track, over de revolutie. Laat weten wat je vindt en subscribe op www.edbahonie.com. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.


Nove

Luister  

Edkast  /  19-06-2020

Mogelijk, zeker, absoluut, hoogstwaarschijnlijk. In de negende aflevering van Edkast raakt Ed verstrikt in alle verhalen die het dorp aan het zicht onttrekken. Wat is er nu precies gebeurd met de heks Colletta, en waarom? Was er misschien een andere dader? Hosted on Acast. See acast.com/privacy for...


Otto

Luister  

Edkast  /  30-05-2020

Dit is de achtste aflevering van Edkast, over de dood en over blijven. Subschrijf je op www.edbahonie.com! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.


Sette

Luister  

Edkast  /  22-05-2020

Ed doet een lugubere ontdekking als hij afdaalt in de grotten van Baselice. Edkast is de muzikale podcast van synthesizer songwriter Ed Bahonie. Opgenomen in een klein dorp in Zuid-Italië. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.


Edkast  /  14-05-2020

Dit is de zesde aflevering van Edkast. Mensen, hoe ging dat ook al weer? Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.


Cinque

Luister  

Edkast  /  02-05-2020

In deze aflevering een sexy lijflied voor solitaire zelfliefde. Ed gaat op binnenshuisavontuur, zingt onder de douche en vindt een schorpioen. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.


Quattro

Luister  

Edkast  /  25-04-2020

De vierde aflevering van Edkast. Het is bijna Pasen. Ed maakt kerkmuziek. De priester krijgt kritiek. Maar hij doet z'n best. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.


Edkast  /  17-04-2020

De derde aflevering van Edkast. Ed ontmoet de boswachter, beklimt een berg en luistert naar de verte. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.


Edkast  /  17-04-2020

Wat kun je anders? De tweede aflevering van Edkast. De smurfen zijn op, laat ze met rust. Ed denkt terug aan zijn eerste Carnaval, vlak voor de lockdown. Met een gastoptreden van trompettist Milan Mes. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.


Edkast  /  17-04-2020

Dit is de eerste (pilot)aflevering van Edkast. Avonturen in een klein Zuid Italiaans dorpje. Of het uitblijven van die avonturen. Dat kan ook. Met in deze aflevering een wandeling door de dorpsstraat. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.